Spar penger og støtt en god sak: Spesialtilbud fra WWF på deltagelse i Ecotrail Oslo

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 24. Mar 2017

WWF Norge har tatt kontakt med oss med tilbud om inntil 20 startplasser til en rabattert pris i årets Ecotrail Oslo. Se e-post som kommer i din innboks med pris og framgangsmåte for å benytte deg av tilbudet.


Allerede nå er 51 medlemmer i klubben påmeldt til Ecotrail Oslo 20. mai, men det er vel flere som planlegger å melde seg på? Nå kan du gjøre det til rabattert pris - og du støtter en god sak!

Prisen er den samme uansett distanse, så rabatten blir størst på 80 km, stor på 45 km, og fortsatt noe rabatt på 30 kilometer.

Du går inn på Ecotrail, velger distanse, og registrerer seg som vanlig. Før betalingen er det et felt hvor du skal fylle ut koden som gir 100% rabatt: dvs at de ikke skal betale noe.

Men, det er ikke gratis: I e-posten du mottar ser du rabattkode du skal benytte og hva du skal betale - regning kommer fra klubben.

Totalt har 2144 løpere meldt seg på til årets Ecotrail pr 24. mars, 2,4% av disse er medlemmer i Romerike Ultraløperklubb.



Nytt medlem: Tom Stephan Jensen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Mar 2017

Tom Stephan Jensen (38) fra Fornebu er innmeldt i klubben. Stephan er halvparten av Flowrunners og ble hektet på løping etter å ha lest "Born to Run" i 2014. - Mitt langsiktige mål er å kunne løpe konkurranser på 320 km eller mer, og gjerne ha enda lengre løpeturer/ ekspedisjoner på egenhånd, sier Tom Stephan.

Bildet: Tom Stephan i ultraløpsdebuten på Ecotrail 80 km i 2016, i et fint teknisk parti ved Fagervann. (Alle bildene har vi fått tilsendt av Tom Stephan)


Tom Stephan bor på Fornebu, er gift og har to barn. Er opprinnelig siviløkonom men har nylig videreutdannet meg til muskelterapeut etter å ha erfart hva som kan sette seg i muskulaturen og hvordan få løst det opp igjen. I forhold til løping går dette på hva som kan gjøres for å komme tilbake etter skade, og hvordan forebygge skade. -Jeg har selv slitt med løperkne og andre løpsrelaterte muskelplager, sier Tom Stephan.

Nedenfor har han skrevet en lang presentasjon av seg selv og tanker om løpingen:


- Jeg er svært opptatt av det som omhandler løpeglede og å finne flyten på korte og lange løpeturer. Sammen med min kone deler jeg betraktninger, inntrykk og inspirasjon på Instagram og blogginnlegg (det har riktignok vært lite av det siste den senere tiden, men kommer sterkere tilbake). Jeg har et dypt ønske om å tilføre meg selv og andre helhet og vekst gjennom å inspirere og dele gleden ved å løpe. Løping er for meg en fysisk, mental og sjelelig aktivitet, som bringer meg nærmere meg selv som en del av en større helhet. Jeg elsker å løpe ute i varierte omgivelser året rundt. Min kone og jeg løper tidlig om morgenen, både fordi all logistikk rundt treningstidspunkt er så mye enklere enn ellers i døgnet, men mest fordi det er da man lettest kan finne ro og balanse og komme i ett med omgivelsene, når man har hele verden for seg selv.


- Jeg løper helst og mest alene eller i tosomhet, men etter hvert som jeg har fulgt en rekke løpsprofiler på Instagram og Strava så frister det tidvis også å løpe i større grupper og bli kjent med flere. Selv om jeg elsker å løpe, er jeg ingen rask løper, fortsatt sliter jeg med å komme under 20 min på 5 km. Men det er i bunn og grunn ikke det viktigste for meg. Langt viktigere er det å være ute å løpe, enten det er kort eller langt, raskt eller rolig, jevn fart eller intervaller, stier eller asfalt, flatt eller med stigninger. Jeg løper for å kunne løpe langt og lenge. Jo lenger tur, jo nærmere kommer jeg meg selv, jeg kommer enda mer i synk med den universelle energien, og jo lenger og dypere blir den meditative opplevelsen. Å løpe langt gir mer energi enn det krever.

- Jeg begynte å løpe våren 2014 etter at fruen en dag i februar 2014 var ferdig med å lese boken Born to Run av Chris McDougall, la den i fanget mitt og sa «Denne må du lese!». Da var det gjort, jeg visste at det var ultraløper jeg ville være. Fra korte turer på 3 km, mer enn langt nok da, ble løpeturene flere og flere og lengre og lengre, og under en rolig langkjøring i september 2015 rundt på Fornebu og Bygdøy fant jeg virkelig flyten, så det endte med 50 km. Ultraløper check! Null til ultra på 16 måneder. Godt foran skjema, og min til da lengste distanse var 30 km, så det smakte godt.

- Kort tid etter meldte jeg meg på Ecotrail Oslo 80 km i 2016. Her hadde jeg både løperkne og ikke all verdens treningsgrunnlag, men gjennomførte likevel på 13 timer. Jeg hadde tre ulike formål med å legge ut på turen: Fullføre innen tidsfristen, forbedre løpeteknikken, og bringe meg selv i flyt og synk med den universelle energien. Mitt første ultraløp var en fantastisk og komplett opplevelse.



- På en ferietur til Bornholm i juli fikk jeg en idé om å løpe rundt øya på kyststien (ca 140 km), men tiden strakk ikke til så det ble med litt over halvveis denne gangen. Jeg undervurderte hvor kupert det ville være og hvor tungt strekningene på sandstrendene var, hadde løpt en maratonrunde uken før, og stoppet etter 70 km og 11 timer for å ivareta husfred og fergetider. Men øya er fantastisk flott, så det er godt å ha noe ugjort som trekker oss tilbake.



- Men med ugjort i bagasjen var det fortsatt et uforløst behov i kroppen, noe som resulterte i at jeg to uker senere hev meg rundt og meldte meg på Blefjells Beste to dager før løpet. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg gikk til, men tenkte utifra bildene og løypekartet at det uansett ville bli en flott dag ute på tur. Jeg brukte 13 timer på å fullføre mitt første fullblods terrengløp i form av ultratrail på 57 km og over 2000 høydemetre, med god flytfølelse og masse løpeglede, og litt for mange bilder.



- Siden har det blitt en-to langturer (20+ km) i måneden, må ha det for å ikke bli for brysom J. Oppkjøringen til Ecotrail Oslo 80 km er godt i gang, utover det har jeg i år meldt meg på Dobbelttravern og Oslotrippelen. Det er mange andre ultraløp som frister, men de får komme etter hvert.

- Mitt langsiktige mål er å kunne løpe konkurranser på 320 km eller mer, og gjerne ha enda lengre løpeturer/ ekspedisjoner på egenhånd. Jeg har ingen ambisjoner i forhold til resultatlister og pallplasseringer, jeg blir nok fortsatt å finne nederst på listene, men jeg vil da hatt relativt mange timer ute på løpetur med mange fine øyeblikk som jeg vet å ta vare på.

Med vennlig hilsen
Tom Stephan Jensen







Nytt medlem: Andreas Miezans

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Mar 2017

Andreas Miezans (34) fra Andebu* i Vestfold er nyeste innmelding i klubben. - Er svenskt statsborger men uklart hvor jeg definerer meg da jeg bodd i Norge siden 2007. Har norrmen i familien opprinnelig og så er jo litt norsk i blodet før å si det sånn, sier Andreas på ekte svorsk.


*(Andebu er fra 1.1.2017 en del av Sandefjord Kommune. Tettstedet der Andreas bor er likevel nærmere Tønsberg sentrum enn Sandefjord sentrum).


Det er ikke ofte vi får en illustrert 3-siders søknad om medlemskap i klubben, det imponerte oss. Og vi sa selvsagt ja til søknaden! Dersom du stiller opp i PåskeHareMaraton 11. april kan du hilse på Andreas - som stiller opp på Löplabbets sosiale maraton fra Ski til Sandvika.

Søknaden kan du se nedenfor:

- Herved ønsker jeg å ansøke som medlem i Romerike ultraløperklubb. Andreas Miezans heter jeg, opprinnelig svensk, 34 år og bor med sambo og vår sønn på snart 2 år i Vestfold.

- Jeg er ganske fersk som løper, har løpt siden januar 2015 og utførte i det året 4 halvmaraton, 1 maraton, 1 12-km løp, 3 10-km løp og også 1 8-km løp (Råskinnet). Jeg hadde som mål allerede etter 6 måneder, rett etter at jeg hadde utført Birkebeinerløpet om at året etter, det vil si i 2016 skulle gå før mitt første ultraløp.

- Sånn blev det også, så i juli 2016 så løpte jeg Blefjells Beste og følte meg sterk men så løp jeg meg vill rundt Blefjell ett par ganger og når jeg var som mest på bærtur så møtte jeg plutselig Guro Skjeggerud som jeg tok følge med de siste 2 milen cirka av totalt 57 km. Det var absolutt tøft til tross at jeg følte meg sterk ellers, og jeg kom meg i mål etterhvert!

(Endelig i mål, her sammen med Guro Skjeggerud som jeg hadde følge med de siste 2 milen cirka. Foto: Blefjells Beste/Mona Kjeldsberg).

- Dette var mitt første ultraløp og jeg ble hekta direkte. 2 uker etterpå så deltok jeg i Hof Toppers og tok en fin stabil 5. plass og 2 uker etter der igjen så utførte jeg mitt 3. ultraløp på 6 uker, VUC og kom på en 4. plass. Utover disse ultraløp så var jeg med på Holmestrand maraton i april, Ecotrail 30k i mai, fjellmaraton i Beitostølen i mai og på Ribbemaraton mellom Sandvika og Ski i romjula.

(Lite sliten og tung på grunn av all julemat i kroppen men også utrolig glad. Bilde etter ribbemaraton i romjula 2016. Fantastisk vær, glade løpefolk og en veldig hyggelig og inspirerende service underveis kan aldri bli feil! Kommer absolutt tilbake. Foto: Privat)

(Ecotrail 30k Oslo, Tid: 2:36:26. Foto: Ecotrail)

- Jeg har siden januar i år startet min plan for 2017: 100k trainingplan der mine mål for året er Ecotrail 80k i mai, Farris ultra 67k i juni, Ultravasan 90k i august og Backyard ultra i Sandefjord i oktober. Utover disse 4 så håper jeg at jeg får til noen flere ultraløp der jeg også håper på "fra Sande til Verdens ende" 85k uka etter Ecotrail i Oslo, men det får jeg se når jeg er ferdig med Ecotrail og dagene etterpå hvordan kroppen føles.

- Ønskelig er også en comeback til Blefjells beste i år igjen i juli der min ultra "karriere" startet i fjor. Et fantastisk arrangert løp (Takk Mona Kjeldsberg) i vidunderlig miljø. Ikke minst utsikten er fantastisk, og det er en utfordring utover det vanlige, i hvert fall for en som meg som er redd for høyder.

- Der jeg bor så har vi en utrolig nærhet til naturen med tøffe bakker, grusveier og tekniska stier så jeg har blitt enn mer glad i løping enn både under 2015 og 2016 for å si det sånn. Jeg koser meg på langturer og har utrolige muligheter her til tross for at jeg ikke har all verdens høyeste fjell her i Vestfold å løpe i.

- Jeg føler nå at jeg ønsker å være en del av en klubb så det fall naturlig på RULK da denne klubb er størst og ikke minst den klubb som er mest aktiv før sine medlemmer hva gjelder aktiviteter i form av treninger, reiser og samlinger for sine medlemmer.

(Det finnes absolutt ikke noe dårlig vær! Bilde fra Rauland høsten 2016. Foto: Privat)


- Min styrke ligger i bakkeløp, der er jeg som sterkest, definitivt, det og at jeg løper i all slags vær, har brukt tredemølle kanskje 2-3 ganger under mine 2 år . Trives best ute på sti og i utfordrende terreng. Men, er ikke glad i høyder som sagt, men det er en utfordring (red anm.: Andreas sier han har høydeskrekk) og ned kommer man jo alltid, på en eller annen måte .

Instagram: andreas_miezans

Facebook: https://www.facebook.com/AndreasMiezans

Hjemmside: https://andreasmiezans.wordpress.com


Blefjells Beste juli 2016, ca. 1300 meter over havet. (Foto: Privat)



Fellestrening søndag 2. april og Skjærtorsdag 13. april (ikke 26. mars)

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Mar 2017

en tidligere annonserte langturen fra Frognerparken 26. mars flyttes en uke fram til 2. april. I tillegg blir det langtur fra Sognsvann skjærtorsdag.

Søndag 2. april:

Søndag 2. april er det frammøte ved Sinnataggen i Frognerparken 09:00. Planlagt løperute er i grove trekk via Monolitveien og Ringveien til Merradalen, videre til Røa, Bogstadvannet, opp til Kollen og via Gaustad tilbake til Frognerparken. Det blir delt opp i to fartsgrupper når man ser hvem som møter fram. Ansvarlig for treningen er Louise Skak.

Torsdag 13. april:
I påsken er det "lokale" maratonløp både 11. april (Påskeharemaraton Ski-Sandvika) og 17. april (Påskemaraton Drammen).

Midt mellom disse løpene arrangerer Louise Skak en ny fellertrening, denne gang fra Sognsvann klokka 09:00 på Skjærtorsdag 13. april (frammøte bommen ved toppidrettssenteret). Da blir det løping på skogsveier og sti til Maridalsvannet og tilbake. Olav Engen tar ansvar for baktroppen.

Påminnelse legges også ut på klubbens facebookside og siden for treningsinvitasjoner samt i klubbkalenderen.

Inviter gjerne med gjester!
Treningene våre er åpne for alle.



Therese Falk nr 22 i Barcelona Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Mar 2017

Therese Falk løp 11. mars Barcelona Marathon for 2. gang - der hun kom på en flott 22. plass av 2194 kvinner med tiden 3:13:52.


Det var et veldig jevnt løp - noe som bevises av grafikken nedenfor:


Therese skriver selv på Facebook:
- Barcelona marathon 2017 En strålende dag, fantastisk god stemning, og verdens beste supporter på plass! Sluttiden ble ca 3.13.50, med negativ splitt, godt selskap i Fernando fra Portugal siste halvdel, mye sol og smil om munnen. Løp i splitter nye sko, gjorde jeg også. Galskap kanskje, men "on" funka som ei kule.



Therese på startnummerutdelinga.

Therese ved Columbusmonumentet etter fullført maratonløp.



Nytt medlem: Angelika Sverdrup

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 7. Mar 2017

Angelika Sverdrup (43) fra Bergen (bodd i Ålesund siste 12 år) er innmeldt i klubben, og er vårt første medlem fra Møre og Romsdal. - Nå kjenner jeg behov for å tilhøre en klubb og har da valgt RULK, selv om jeg bor i Ålesund, sier Angelika.



Angelika sier om seg selv:
- Jeg begynte å løpe for første gang i mai 2014, helt på nybegynnernivå. Jeg har etter hvert utviklet meg greit, fått Sondre Amdahl som coach og vært på flere lengre løpeopphold, et i Sør-Spania, under en hetebølge, vi løp i 42 grader, et i de franske alper, det regnet hele uken og to turer til Gran Canaria. Jeg løper for å se hvilke potensial som ligger i meg.

- Jeg har blitt kjent med flere medlemmer i denne klubben gjennom sosiale medier og har fått et godt inntrykk av klubben. Jeg skriver på Runners World om min løpeutvikling. Jeg kommer muligens også til å blogge litt på kondis.no.

Bildet ovenfor er fra en av de fantastiske løpeturene på Gran Canaria der hun var både i fjor, da dette bildet ble tatt, og i år - der bildet nedenfor ble tatt.



Om bildet ovenfor skriver hun på facebook:
- Jeg poster dette som en påminnelse for meg selv og alle som er ute å løper i utfordrende terreng. Etter flere timer med fantastisk nedoverløping på Gran Canaria siste dagen, endte det i et hardt møte med en stein på stien. Ambulanse, sykehus, sying i pannen og 11 større og mindre skader på kroppen.

- Lærdommen er: alltid ha med noe førstehjelpsutstyr, vær veldig takknemlig for medhjelpere som er der for deg, vet ikke hvordan det hadde endt uten dem... Og hold oppe humøret, hvis du ikke besvimer da.

I år ble altså turen til Gran Canaria litt mer brutal i avslutningen enn hun hadde tenkt seg, da hun falt alvorlig.

Likevel var hun nede igjen for to uker siden og løp Transgrancanaria 42 km.
- Min styrke er egentlig nedover, men nå da jeg ble hemmet av frykt for å falle, holdt jeg mye igjen og det tok veldig på musklene. Jeg er vant til å slippe meg fritt nedover. Skal trene på å komme tilbake til den mentale tilliten, sier Angelika.

Angelika Sverdrup sitt bilde.

Angelika Sverdrup på Facebook:
- Da fikk jeg gjennomført Transgrancanaria maraton i dag. Fikk tatt revansj over stien som knuste meg for 4 uker siden. Kjente at fallet senket farten min i nedoverbakkene, men ble nummer 43 av 321 damer, må egentlig si meg fornøyd med det. For 2 uker siden prøvde jeg å få trukket meg fra løpet pga alle skadene, trodde ikke jeg kunne gjennomføre løpet. Glad jeg helbredes relativt raskt! (privat foto).

Angelika neste løp blir antagelig EcotrailOslo 45 km i mai.
- Jeg får se om det blir noe mer før det. Er fremdeles ikke restituert etter Transgrancanaria. Er ikke vant til å bruke "bremsemusklene" nedover, men de ble godt engasjert i løpet, pga frykt (desverre) for å falle igjen. Jeg skulle løpe i akkurat samme løype som jeg falt. Jeg rakk å velte en gang og tråkket over før jeg nådde fallstedet...


Se også blogginnleggene:
Hodestups over Gran Canaria
Transgrancanaria 42 km

Angelika på facebook



Bare nesten for Henning i Ultra Trail Sierras del Bandolera

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Mar 2017

Etter åtte 100-miles løp uten noe tullball unnet jeg meg for en gangs skyld å bryte Ultra Trail Sierras del Bandolera 100 Miles etter ca 125 km og 5500 hm, skriver Henning Lauridsen på Facebook etter helgens ultraløp i varme Spania. Varme?



Oppdatert 12.3. med link til Hennings blogg fra løpet: Norges riks-pyse blir til



Henning fortsetter:
- Den første timen etter start var det sol, deretter regnet det kraftig uten stans til jeg brøt etter 25 timer. Jeg hadde latt meg lure av at løpet gikk i varme Spania, og hadde ikke truffet helt med klærne. Det vart kaldt med sludd og sterk vind på alle fjellovergangene underveis. Bekkene ble til elver, stiene ble til elver, jordene ble til små sjøer og det ble sikkert til sammen 20 kilometer med vassing i iskaldt vann.

Løypa i varme Spania!

- Jeg så frem til hver motbakke fordi det kunne gjøre den kalde kroppen litt varmere. Jeg skalv mer og mer og prøvde å lage en skjelve-stemme-sang mens jeg løp for å more meg selv. Til slutt hjalp ikke det lengre og jeg ga meg. Jeg skalv så mye på matstasjonen at jeg ikke klarte å spise og skvulpet ut all kaffen i de to første koppene jeg fikk. Det var likevel 122 tøffinger av oss 373 som stod på startstreken som kom seg helt til mål.


- Løpet er tipp topp og går i det vakre fjellområdet Grazalema Natural Park med start i Prado del Rey og vending i Ronda. Veldig hyggelige og flinke arrangører og strålende stemning langs løypa med alt fra trommespilling, salutt-skyting med hagle og klapping og jublet i de vakre hvite landsbyene vi var innom av og til. Jeg må nok tilbake og fullføre en gang. Må nok styrke spansken litt, da nesten ingen kunne engelsk.



Bra frammøte på treningstur med Thomas S fra Rådhusplassen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Mar 2017

Thomas Stordalen inviterte til rolig langtur fra Rådhusplassen tur/retur Fornebulandet lørdag formiddag. 15 takket ja og møtte fram, slik at det var 16 løpere på hyggelig tur.


Her er 11 av 16 samlet på Rådhusplassen (foto:Thomas Stordalen).


Her er 9 av deltagerne foreviget med Telenor Arena i bakgrunnen.



Thomas Stordalen gleder seg nok til sommeren.... med en viss tilnærming i antrekket.


Endelig ser det ut til at vi får litt sving på treningsinvitasjonene våre, og for andre helg på rad var det altså bra frammøte på en felles langtur. På facebooksiden "Treningsinvitasjoner Romerike Ultra" ble det lagt ut ytterligere tre invitasjoner til lørdagstur. Du finner også info om treninger på hjemmesiden vår, både i aktivitetskalenderen og på treningssiden. For å få med treninger på hjemmesiden må du helst melde inn senest en uke i forveien. På facebook kan du legge inn oinvitasjoner også på svært kort varsel.


De siste invitasjonene kom kanskje litt sent, men vi håper alle fortsetter å invitere til turer selv om det er kort frist. Jo flere som legger ut invitasjoner, jo flere vil over tid få selskap på turene.

Einar Hagemann (bildet til høyre) ble alene på turen sin, som var av det litt spesielle slaget:
- Noresund opp til Norefjellstua på veien og slalåmbakken ned igjen løpende. Dette har jeg hatt lyst til lenge og løpe ned Norefjell alpinanlegg på vinteren. 14 minutter ned og ca 700 høydemeter. Gikk så fort at jeg fikk dotter i ørene. Jeg løp fra mange på brett og ski he he. Altra Olympus 2.0 er supre i bakken. De ligger som små miniski oppå snøen.

Daniel Salvesen inviterte til trening på Bislett.

Nicolai Zahl Marken inviterte til tur på Jeløy, en spennende tur vi håper gjentar senere:
- Jeg og Marit skal løpe 3 toppløypa på Jeløya i Moss lørdag kl 12. Løypa er 25 km ca 500 høydemeter. Stort sett sti grusvei og noe asfalt.... blir det flere som deltar så deler vi oss i 2 grupper. Tenker at jeg vil løpe i 6.00-6.30 fart og Marit 7.00-7.30. Vil noen løpe raskere så finner vi løsninger på det. Vi møtes ved Søly båthavn, håper vi sees
Se også: 3-toppsløpet på Jeløya



Nytt medlem: Sam Wennerlund

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Mar 2017

Sam Wennerlund (36) fra Oslo er innmeldt i klubben - og lørdag var han med på klubbens tur fra Rådhusplassen. Sam er Svensk, vokst opp i Salt Lake City, Utah og har vært i Oslo i snart 9 år.


Bildet: Sam på EcotrailOslo 30 km i 2016 (privat foto).

- Jeg er ganske fersk løper, har løpt litt over ett år. Har spilt rugby siste 3 år, og liker å være ute i marka på ski, løping eller vandring, sier Sam.

Første maraton var Oslo Maraton i 2016 på 3:52.

Første Ultra blir KrsUltra i April og Ecotrail 80 i Mai.

- Nytt for i år er at jeg prøver å løpe til/fra jobb, 11 km hver vei. Det tar litt tid før jeg kan gjøre det hver dag, men klarer 4-5 etapper per uke så langt!


Thomas R Stordalen sitt bilde.
Her ser vi Sam i oransje jakke på helgens klubbtrening (foto: Thomas Stordalen).



Nytt medlem: Gordon Clarke

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 4. Mar 2017

Gordon Clarke (36) fra Oslo er innmeldt i klubben. Han startet medlemskapet med å bli med på dagens felletrening fra Rådhusplassen.



- Jeg er irsk og trener dårlig, men deltar vanligvis i en maraton hvert år. En venn har meldt meg på Classic Quarter i Juni, så da må jeg kom i gang med ordentlige treningsøkter, sier Gordon.


Vi googlet og fant ut at Classic Quarter er et av mange flotte terrengultraløp i England, i dette tilfelle 44,5 miles (71,8 km) i Cornwall 10. juni.


Thomas R Stordalen sitt bilde.
Her ser vi Gordon i kortbukser (!) på helgens klubbtrening (foto: Thomas Stordalen).



Romeriksåsen på langs på liste over Norges beste terrengløp

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 2. Mar 2017

Bloggeren Bjørnar Eidsmo har savnet en god oversikt over norske terrengløp, og gjorde selv noe med saken. Nå har han laget en flott oversikt over 26 flotte norske terrengløp. Mange av dem ultraløp, og Romeriksåsen på langs har kommet med på lista. Det er vi stolte over.

Løp i mektige skoger, langs bratte fjorder, over vide fjell, i dype daler og i bynære marker. Her er 26 terrengløp fra 4-200 km som tar deg ut i naturen:

TERRENGLØP 2017: GUIDE TIL NORGES BESTE KONKURRANSER

GRUNNLAG FOR Å KOMME MED I GUIDEN OVER TERRENGLØP

  • Hoveddelen av løpet er på sti eller i terrenget (ikke grusvei og annen vei)
  • Løpet gir deg unike opplevelser i naturen
  • Sannsynligheten for en jovial stemning blant deltakere og publikum er høy
  • Arrangøren har tilrettelagt god informasjon om løpet (stor variasjon her)
  • Løpet arrangeres i Norge


Bjørnar Eidsmo kan du ellers følge på bloggen Sidespor



KLUBBTØY: Nettbutikken er åpen til 24.3.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 2. Mar 2017

Teamshopen vår hos Trimtex er nå klar til bruk. Den stenger søndag 24.3. med forventet levering hjem til deg i uke 18. Nå kan du handle klubbtøy i alle størrelser, mange av produktene er subsidiert.


Du kan betale med kredittkort, PayPal eller faktura.
Vi anbefaler å bruke Chrome, Opera eller Firefox som nettleser for optimal visning av siden.

Hurtigguide på hvordan man går frem:

  • Følg linken Nettbutikk for Romerike Ultraløperklubb
  • Velg “Ny konto” og registrer deg som ny kunde (på grunn av ny plattform vil ikke fjorårets konto være aktiv i år).
  • I tekstboksen som heter “Teamkode for innmelding” skriver/limer du inn teamkoden: romerikeultraog trykker til slutt “Legg til ny bedrift/klubb”
  • Du kan nå starte med handlingen.
  • Hvis du først gå til linken «Min konto» i toppen får du en mer komplett meny – med topplink til både klubbens artikler og andre artikler (se info om dette i teksten på klubbens Trimtex-side).

For produkter som ikke er i nettbutikken, (pga stort eget lager) kontakter du even@nedberg.net
Se varelager og annen info på klubbtøy-siden