Ida og Marius løp fort i Amsterdam Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Okt 2022

Vi har funnet fem løpere fra klubben som løp Amsterdam Marathon sist helg. Kanskje var det flere, men resultatlistene er ikke søkbare på klubb eller nasjon. (Foto: Janne Slorafoss)

Marius Taugbøl - som har vært skadet store deler av året - var omsider klar for maraton, og klarte målet sitt om sub 3 timer med 2:57:50 og 772. plass av 12658 herreløpere.

Kjæresten Ida Slorafoss følte seg litt tung (?) - men var godt fornøyd med sli\uttiden 3:17:08 som ga 122. plass av 2960 kvinneløpere.

Fornøyde løpere ved en av Amsterdams kanaler. (Foto: Janne Slorafoss)

Halvor Steinsholt løp på 3:23:11 (2731. plass) etter en litt for beskjeden åpning:
Han skriver på facebook:
-  Det var skikkelig kaos før start når alle skal gå inn samme inngang på vei til startmatta, det gikk på et vis det. Var for passiv ved påmeldinga så ble løpende med de som skulle løpe mellom 3:30-3:59, der burde jeg heller ha vært i pulje 3:00-3:29. La meg bak to karer fra Stavanger som snakket om øl og mosjon. Løp ifra de mellom drikkestasjonene, men de tok meg igjen der (har noe å lære?) Så har det gått bra hele veien, forbi en kanal med roere og "flyvende menn", forbi noen jorder med sau, ku og hest ved 21km. Hadde ingen store "down" perioder så har vært i bobla resten av løpet.

Isabel Aarnes løp sitt 64. maratonløp, og jaggu ble det ny pers også.
Hun skriver på facebook:
- Amsterdam maraton med PB 3:57✔️ Dro ikke hit kun for sightseeing selvfølgelig🤪 Maraton nr 64 i boks👍Følte jeg måtte gjøre meg fortjent til å løpe i under 4 timer sonen, så da måtte jeg bare henge i, selv om det er slitsomt for en sånn løper som meg med "en" fart og den er treig🤪 Men med 19 maraton og 4 ultra så langt i 2022, så er det ikke så aller verst😉

Isabel og Halvor med medaljer etter fullført maraton. (Privat foto)

Kondis.no: Almaz Ayana debuterte med løyperekord i Amsterdam Marathon

Alle resultater

Senere oppdatering:
Lauren Jensen var også med. Hun løp på 4:29:33 og kom på 1594. plass av kvinnene.

Her har Lauren tatt bilde fra start, der hun står rett bak Isabel og Halvor!

Halvor: Medalje er deilig!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.