Henning Brøvig Hanssen vant Hagemann 24-timers

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 21. Jun 2021

Det er ikke helt slutt på de virtuelle løpene, og 19. juni ble Hagemann 24-timers arrangert med 31 deltakere, hvorav 8 fra klubben. Det ble klar seier til Henning Brøvig Hanssen (bildet) med 133,17 km og tre andre fra klubben over 100 km.

"Drittlei den runden her nå" skrev Henning på arrangørens fb-side.

- 6,71 km. Min egen backyard-runde. Har en annen også, og vurderte å veksle mellom de to, men så ble det denne ene hver gang. Først fire runder den ene veien, så byttet vi retning de fire neste (eller det ble fem siden jeg tok en runde alene mens de to andre sov) og sånn fortsatte det en stund før jeg byttet retning hver runde de siste timene, skriver Henning.

Line og Håkon. (fra Lines fb-side)

Line skriver på facebook:
- Andre forsøk på Hagemanns 24-timers løp endte med 100,3 km, nytt utrolig hyggelig løpebekjentskap, 673 myggstikk og noen fantastiske opp- og nedturer mentalt og fysisk natten og dagen ble tilbragt sammen med Håkon og Henning, som var helt avgjørende for å komme gjennom det her! Dere er superhelter!

Håkon kommenterer: - Det var strålende innsats og resultat Line Yang Stousland, og du var minst like viktig for min gjennomføring skal du vite. Jeg er veldig lite erfaring med ultraløp, men nå har jeg plutselig et 100km løp på lista og noen nye ultraløper-venner.

RESULTATLISTA:

Fra klubben ser vi Henning på topp, Håkon med distansepers på 7. plass og Line på 8. plass. Disse tre løp på samme sted. Tone feiret 5 år runstreak med 9. plass, Deimante kom på 11. plass (MSM + 38 km diverse før og etter maratonløpet), Maren på 12. plass, Edna G på 26. plass og Mevlida på 27. plass. (...og Øyunn Bygstad slet seg gjennom 8,75 km til 44. plass, hun sparer krefter til Oslo Bergen Trail).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.