Liss Vallestrand totalseiret på 140 kilometer i VHUT, Halvor Steinsholt vant 80 km.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Aug 2020

Det er vel bare i ultraløp dette skjer i løpssammenheng; at vi får kvinnelige totalvinnere. I det 140 kilometer lange Vestfold Historic Ultra Trail (VHUT) var det nettopp det som skjedde da Liss Vallestrand ble vinner av den tøffe langløypa etter 31 timer og 52 minutter.

På bildet ser vi Liss sammen med Heidi Svartangen som kom på 2. plass i kvinneklassen. (Foto: Arne Nåtedal)

Liss har skrevet en rapport fra opplevelsen i VHUT, den kan du lese her:
Liss _Vallestrand_RaceReport.docx

Øyunn Bygstad og Marianne Nesje var også med på den lengste løypa, men måtte bryte underveis.

Se også:
Kondis: Liss Vallestrand raskest av alle i VHUT 140 kilometer

The WINNER. (FOTO: ARNE NÅTEDAL)

Startfeltet på 140 km. (Foto. Arne Nåtedal)

Halvor og Per-Einar til topps på 80 km
På 80-kilometeren ble det dobbeltseier til Halvor Steinsholt (16:10) og Per-Einar Roth (16:28), mens Anne-Grethe Tillesen og Anita Kråkmo brøt løpet.

Nicolas Ross var best av klubbens løpere på 48 km der han ble nummer 10 på 6:41. Einar Iversen ble nummer 17 på 8:30.