Imponerende løp av Arild Bjarkø i TUPM Madeira

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Feb 2017

Arild Bjarkø har vært på Madeira og løpt Trail do Porto Moniz som trening før MIUT senere i år. TUPM er "bare" 47 kilometer langt - men likevel en fresk styrkeprøve med 3800 høydemeter og en tidsbruk på over 7,5 time.

Arild på pallen sammen med sveitseren Donald Zuttermann som ble nummer 2 i V60, nesten to timer etter Arild (privat foto).

Arild som løper i klasse 60 år+ vant klassen og slo også alle løpere i V45, V50 og V55 da han ble nr 17 totalt av 144 deltagere.

I MIUT (Madeira Island Ultra-Trail) venter 115 km og 7100 høydemeter. Der får han følge med flere fra klubben 22. april.

Hjemmeside: Trail do Porto Moniz
Resultater

Arild skriver på facebook:
- Kort og heftig ultra. 47 km 3800 opp og ned. Kom på 17 plass av 144 startene. Fin oppladning til MIUT. Tåler bedre nedoverbakkene. Teknisk mer vanskelig enn MIUT denne gangen. Moro å løpe i lag med Portugiserne.