Kristoffer Stensrud ble nummer 12 på førsteutgaven av det 63 km lange Jærkysten Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Apr 2023

Kristoffer Stensrud og Jan Magnus Brevik var med på det første Jærkysten Ultra, et løp som fikk veldig bra tilbakemeldinger. På bilder ser vi Kristoffer i løypa. (Arrangørfoto)

Det var mange sterke lokale løpere med, men Kristoffer kom likevel inn til en sterk 12. plass på 5:49:00 på de 63 kilometerne. Jan Magnus ble nummer 25 på 6:32:29.

62 av 67 startende fullførte løpet.

Kristoffer på en av drikkestasjonene.

Kondis: Suksess før første utgave av Jærkysten Ultra

Isabel løp maratondistansen:

I går ble Jærkysten maraton nr 76 i rekken✔️ Veldig fin, men krevende løype🤪 Asfaltdronningen "løp" over våte jorder, bekker, strender, steiner og klatret over MANGE gjerder😉 Et helt annerledes løp enn jeg har løpt før🌞Det var tidvis vindfull og tungt, men du verden for en fin løype🤩 Jeg ble både våt og møkkete på beina, noe jeg IKKE liker🤪 Men kom da i mål rett under 5 timer👍 Løpet anbefales👍

Isabel sammen med speaker Atle Tanum (Foto: Oddbjørn Aamodt)