Sterke løp av Deimante Razukiene og Marit Aamdal i Hamar Backyard Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 28. Okt 2021

Deimante Razukiene og Marit Aamdal kom på 4. og 6. plass av kvinnene i førsteutgaven av Hamar Backyard Ultra. Sammenlagt var de på 6. og 11. plass. (På bildet ser vi Razukiene og Arne Martinus på 2. runden. Foto: Stein Arne Negård).

Plasseringene er basert på tid på siste runden.
Rasultatlistene er forvirrende (som de gjerne er på intervalløp og timesløp med EQ-timing resultater), men det man ser  - og som kondis.no har lagt ut, er målgangstid på siste runde (dvs tid fra første start).

Av totalt 44 deltakere var det 9 menn og 9 kvinner som fullførte 50 miles- altså 12 runder, og noen hadde spart mer på kreftene enn andre... 32 løp 7 runder eller mer = ultradistanse.

Arne Martinus Lindstad var også med, men ga seg etter 5 runder (25. plass).

Kondis.no: Hamar Backyard Ultra 50M ble en løpsfest for 44 glade løpere

Løpets facebookside

Marit Aamdal sammen med datteren Elvira. Elvira var løpets yngste deltaker og løp 5 runder. (Foto: Stein Arne Negård).

Razukiene i fint driv på 5. runde. (Foto: Rolf Bakken)