Deimante på 8. plass (vant K35) i Midnight Sun Marathon. Frida på 15. plass.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 21. Jun 2021

Deimante Rakuziene løp inn til seier i K35-39 og 8. plass totalt i kvinneklassen da Midnight Sun Marathon ble arrangert 19. juni. Det var 72 løpere i kvinneklassen. Tiden til Rakuziene ble 3:30:40 i en by hun elsker og besøkte for 6. gang. (Foto: Zoltan Tot)

Samme døgnet figurerer hun med 80 kilometer på Hagemann 24-timer (virtuelt) - som altså omfatter både maratonløpet og flere småturer samme døgnet (se egen sak om Hagemann-løpet).

Frida Anett Sollid ble nummer 15 totalt med tiden 3:39:18 etter et veldig jevnt løp det andre halvdel gikk 6 sekunder raskere enn første halvdel.(Bilder fra Fridas instagramprofil)

Deimante i Tromsø havn... (Foto: Zoltan Tot)