Titina fullførte Orta 10 in 10 (10 x 50 km)

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Aug 2019

Titina har deltatt i det italienske multimaratonarrangementet Orta 10 in 10, og i dagene 3.-12. august løp hun daglig 50 kilometeren med innlagt maraton på 10 dager - og vant kvinneklassen.

På det åttende av løpene passerte hun 300 maraton, og er nå på femteplass på den norske adelskalenderen / 100-klubben.

Titina skriver på facebook:
For en fantastisk opplevelse å komme i mål som vinner i dameklassen og 4. plass total på 10 ultraløp på 10 dager (10x50km) i Lake of Orta Italia 👍. Tusen takk til Paolo Gino for et fantastisk arrangement. Jeg løp mitt maraton nummer 300 her . Også flere andre rundet runde maratontall her, og vi ble alle feiret på en verdig måte.

På toppbildet ser vi Titina og Christine med kakene sine, mens superjubilant Christian tar bildet.

Orta 10 in 10 arrangeres av Club Super Marathon Italia, og på årets løp hadde de flere jubilanter enn 300-Titina. Norgesvennen Christian Hottas fra Tyskland rundet 2800 maraton, og Christine Schrøder - som også har løpt på Bislett24 flere ganger jubilerte - med 900 maraton.