Seier til Ninette Banoun i Kick-Master Påskemaraton

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Apr 2018

Det var bare 10 deltagere fra klubben på startstreken i KIck-Master Påskemaraton i Drammen  andre påskedag, hvorav 9 på full distansen. Årsaken var naturligvis at dobbelt så mange løp PåskeHareMaraton tidligere i påsken.

Det ble derimot mange flotte resultater til klubbens løpere. Ninette Banoun vant maraton for kvinner mens fjorårsvinner Rita Steinsvik kom på 3. plass og Louise Skak på 4. plass.

Her ser vi Ninette halvveis i løpet.  Bak ser vi Anne Kirsti Wøien som ledet på første runden, og som løp inn til 2. plass mellom klubbens to beste løpere. Foto: Olav Engen

Rita passerer halvmaraton et drøyt minutt etter de to i teten. Foto: Olav Engen

I herreklassen imponerte Thomas Stordalen (konkurrerer for Røa IL, løp med RU-lue!) med 2. plass etter solid negativ splitt i sitt kanskje beste løp noensinne. Magnus Thorud - som skulle ta det ekstra rolig sammen med to andre - slapp seg litt løs på slutten, og løp inn til 5. plass.

Thomas passerer etter første av fire runder sammen med bl.a. Louise og Rita. Derfra og inn løp han imponerende fort. Foto: Olav Engen)

Magnus halvveis i sitt løp. Foto: Olav Engen

Vi tar også med et halvmaratonresultat, siden Eirik Gundersens 2, plass på halvmaraton var en del av oppkjøringen til London Marathon 22. april - der han satser på solid pers (som i dag er lav 2:39).

Eirik ga mer gass enn alle andre ut fra start (maraton og halvmaraton samlet).  Foto: Olav Engen