3. plass til Asgeir i Sandsjöbacka Trail triple. Helle nr 3 på 82 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Jan 2018

Asgeir Hjorthaug løp inn til til en flott 3. plass sammenlagt i det svenske Sandsjöbacka Trail trippel Ultra 12.-14. januar. På de tre løpene fredag (25 km), lørdag (44 km) og søndag (82 km) brukte han 16:04:40, og var med det mindre enn 1 time bak vinneren.

I Sandsjöbacka Trail - et arrangement som alle løperne skryter veldig av - er det individuelle løp på de tre distansene, en sammenlagt trippel ultra, og en sammenlagt trippel med kortere løp søndag. Det var altså i den grommeste klassen Asgeir ble nummer tre av 29 deltagere.

Kanskje vi skal prøve oss med en klubbreise hit neste år?

Asgeir sammen med Niclas som ble nummer 8 på trippelen. Bildet er nok fra lørdag da de løp omtrent like fort. (Bilde fra Asgeirs fb-side

Asgeir på facebook:
Sandsjöbacka Trail dag 3. I dag stemte alt 🙏🏼 Tok det rolig frem til ca 40km, og klinte til de siste 43 - det funka! Tiden ble 8t49min, noe som holdt til 3. plass totalt i UltraTrippelen, min aller første pallplass 🙌🏻 Sykt stolt 😎

Marianne Nesje stilte også opp i trippel Ultra - der hun hadde mulighet til å vinne etter to dager, men måtte gi seg etter bare 5 kilometer siste dagen på grunn av skade. Kneet begynte å krangle på lørdagens løp, så da det ble verre tidlig på søndagens løp valgte hun å innkassere sin første DNF.

Asgeir og Marianne er klare for tre dagers løping i terrenget. (Bilde fra Mariannes fb-side)

Helle Manvik løp ikke trippelen, men imponerte med 3. plass i kvinneklassen på søndagens 82 kilometer. Vant gjorde vårt tidligere Sarpsborgmedlem Henriette Brynthe. Helle har som vanlig blogget og skrevet en flott race repost fra løpet. Der skriver hun bl.a.: - Dagens svåraste hinder; hur komma ner från prispallen:

Helle på pallen. Bilde fra Helles fb-side.