Rune og Anders testet GPS-sporet til Kristins Runde - alt klart til klubbløpet 27. juni

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Jun 2020

Årets tredje klubbløp er som vi annonserte for en uke siden; et treningsløp i Kristins Runde - i vår smått legendariske løype som sist ble benyttet i konkurranse i 2013.

Lørdag 27. juni kan du løpe denne løypa sammen med - eller delvis sammen med - Hilde Johansen og andre medlemmer fra region Ringerike.

Det blir en ny mulighet senere i år, men det er ikke tidfestet ennå.

Vi har igjen 35 beltespenner... som de som fullfører får i premie.

Se også: Bli med på Kristins Runde 27. juni (50 miles)

Løypesjekk

Rune Ougland - som løp KR i 2009 - fikk med seg en venn, Anders Haugvad, for et gjensyn med Kristins Runde søndag 14. juni. Dermed ble han prøvekanin for å sjekke at alt sto bra til med løypa to uker før turen vår.

Rune skriver:
Jeg vil si det gikk bra hele veien. Vi brukte kanskje 5 minutter totalt på å sjekke kartet et par plasser, ellers løp vi kun på klokke/GPS.

Det var en HELT fantastisk dag!!🤩 Og ruta er jo veldig flott!! Burde absolutt arrangeres som konkurranse igjen😉Jeg er veldig glad jeg fikk med meg Kristins Runde når det ble arrangert som konkurranse. Faktisk var det første ultraløpet jeg var med på, så akkurat den løypa er litt ekstra spesielt for meg. Det er nok ikke siste gangen jeg løper den😊

Hilde og Terje var over de tre avsluttende toppene

Samme dag som Rune og Anders løp hele løypa, var arrangørene 27. juni over de tre avsluttende toppene; Helgehaugen, Lamannshaugen og Svarttjernshøgda.

Hilde skriver:
Terje og jeg løp de tre siste toppene av KR i dag. Startet ved Tverrsjøstallen og løp grusveien innover til stien opp mot den tredje siste toppen.
GPX-sporet ditt fungerte perfekt på min Suunto 👍🏻

Hilde forts.: Jeg fikk litt hyggelig flashback til innspurten siste året, der jeg tok igjen hun nederlandske dama like før toppen av Svarttjernshøgda. Siste biten på grusen inn mot Tverrsjøstallen mimret jeg tilbake til jubel fra dere som sto der og venta, og til sønnen min Robert da han møtte meg langs veien og løp med meg de siste hundre meterne. «Du skal først i mål av damene, om jeg så skal bære deg», sa fjortisen med kamobukse og militærstøvler. Et av mine beste løp, og kanskje mitt beste konkurranseminne ❤️ Jeg måtte få Terje til å ta et jubelbilde av meg inn mot «mål», til ære for Kristins Runde.