Romerike Ultraløperklubb

Romerike Ultraløperklubb

Ekstra klubblotteri - du kan vinne sko fra Altra og Oofos

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Okt 2020

Vi har noen Altra og Oofos produkter som var tiltenkt premier på årets RPL50, som vi i nå i stedet vil trekke blant alle som har betalt medlemskontingenten 2020 per 15. november.

Vi vil trekke ut 

  • 6 par valgfrie Altra løpesko og 
  • 4 par valgfrie Oofos restitusjonssandaler.

Vi hadde en tilsvarende trekning i januar da vi trakk 10 par Oofos restitusjonssandaler blant alle som hadde betalt medlemskontingenten per utgangen av januar.

Har du glemt å betale?
Det er faktisk 18 (6%) som ikke har betalt ennå - og heller ikke meldt seg ut. Vi gir derfor disse en mulighet til å være med i lotteriet, og også unngå å bli strøket som medlemmer.


0 Kommentar

Status for klubbløpene våre 2020 - medaljer mv - muligheter ut året

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Okt 2020

Klubben har i år arrangert tre klubbløp som en liten erstatning for mange avlyste konkurranser. Det startet med klubbløp-1 "ei løype nær deg" - der 29 medlemmer deltok og fikk hver sin gratis klubbtrøye for innsatsen. 

37 medaljer og to skovinnere i RPL50
Deretter var det klubbløp 2 - "Romeriksåsen på langs" - der vi fram til nå har 40 registreringer, men vi vet at noen flere har løpt. To løpere har løpt flere ganger (Roy Støle og Gunnar Fæhn), så i alt er det 37 løpere (inkl 3 ikke-medlemmer) som i løpet av et par uker vil få tilsendt sine velfortjente medaljer. 

Vi har også trukket ut to vinnere av et par valgfrie Altra løpesko, og begge premiene gikk til Follo:
-Siri Bergfald, Ski
-Halvor Steinsholt, Ås
Skoene vil bli bestilt sammen med vinnerne i et klubblotteri vi skal ha ca 15. november.

9 beltespenner i Kristins Runde
Det tredje klubbløpet var i Kristins Runde, der vi har registrert 16 deltagere - hvorav 9 har fullført (inkl 3 ikke-medlemmer) hele løypa og kvalifiserer til beltespenne.
Beltespennene vil bli sendt ut samtidig med RPL50-medaljene i løpet av et par uker.

Mulighet for medaljer og beltespenner ut året
Så lenge det er løpbart i skogen, og ut året, gis du mulighet til å løper Romeriksåsen på langs eller Kristins Runde for å sikre deg årets medalje eller beltespenne. Send epost med dokumentasjon til Olav  etter fullført løp.

Nyheter om de ulike løpene finner du lettest på treningssiden vår.0 Kommentar

Nye medlemmer: Torunn P Brandt og Svein-Erik Bakke

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 21. Okt 2020

Torunn Paulsen Brandt (57) og Svein-Erik Bakke (52) fra Jar i Bærum har meldt seg inn i klubben. Disse blide løperne kjenner jo svært mange av dere fra før - og det er jo nesten som de har vært i familien vår en stund.

Tidligere representerte samboerne Sportsklubben Rye, men nå blir det Romerike Ultraløperklubb (+Oslofjord Triatlon for å få lisens for triatlon, svømming og sykkel). Begge deltar i det meste av kondisjonsidretter, men løping er nok det som dominerer - og konkurranseaktiviteten er høy.

Samme dag som vi bekreftet innmeldingen kom denne beskjeden tilbake: - Vi har avtalt med Even i kveld, så da regner jeg med at vi ikke kommer tomhendt der i fra. Favnen full av svart og gult klubbtøy.

De konkurrerer som sagt mye, og et av Torunns høydepunkter var da hun i 2018 løp 172,398 km på Bislett 24-timers (9. plass). Det vi i farten husker best av Svein-Eriks mange sterke resultater er 50-kilometer på Jevnaker på 3:11:54 i fjor.

Disse bildene er fra tidlig på året da de løp Kondis' virtuelle ultraløp. Da var det Torunn som løp lengst, fra Oslo til Horten, mens Svein-Erik "bare" løp 50 km - men fort!


Vi må jo ta med denne festlige facebookoppdateringen:

Torunn Paulsen Brandt er sammen med Svein-Erik Bakke

Da er høstens overgangsmarked her i huset over. Vi har fått gå på fri transfer til en ny flott klubb - Romerike ultraløperklubb. 
https://www.romerikeultra.no/blog/blogpost.rails...
Tenk at noen ser på meg som en ultraløper og at jeg er velkommen i en ultraløperklubb. Det trodde jeg aldri skulle skje. Jeg som aldri skulle løpe lenger enn halvmaraton. Og jeg som er så sær og rar

Derfor tar jeg nå neste steg og har meldt overgang til en ultraløperklubb, og en løpefamilie som jeg egentlig allerede har følt meg som en del av i flere år. Her får jeg løpe sammen med mennesker som bare er så positive, rause og inkluderende, og litt «halvgale». Her kan jeg være meg selv og vite at det er mer enn godt nok. 
Kanskje naturlig med overgang til en ultraløperklubb også siden jeg bare har en fart - min skilpaddefart - som jeg løper i uansett distanse. Så da kan jeg like godt løpe langt og lenger enn langt når jeg først er i gang. Det er jo stort sett bare hodet mitt som «tuller» det til, og av og til kroppen. Jeg er jo ikke akkurat ung og lovende i kropp, men hodet mitt er bare så ungt og lovende. Så aldri glem skilpadden der bak når harene setter av gårde. Det er langt til mål.
Jeg er jo ikke ute etter å gjøre det bra, men jeg vil gjerne ha det bra og at de rundt meg har det bra, og samtidig oppleve og mestre sammen med likesinnede. Jeg liker å uforske grensene mine, fysisk og mentalt. Så derfor var det naturlig å søke meg hjem til den flotte ultraløperfamilien i Romerike ultraløperklubb.
Så da tar jeg like godt med meg vannbæreren, hoggestabben, hobbypsykologen, paceren, baristaen, massøren og kokken min over. Jeg klarer meg ikke uten han. Han er der for meg, alltid, uansett. Og han utfordrer meg til og støtter meg på å gjøre ting jeg aldri kunne forestille meg jeg skulle klare.
Han løper jo også litt langt av og til, ganske ofte faktisk. Han er allerede veldig glad i løpefolkene i Romerike. Han er som meg ikke så veldig interessert i tider, resultater og plasseringer, men han elsker å være ute i aktivitet, møte hyggelige folk, søke nye utfordringer og mestre nye ting. Og er det noen jeg kjenner som kan presse ganske hardt og langt, så er han en av de, hvis han bare vil. 
Av og til glimter han til og da går det jaggu raskt unna, men helst vil han bare ha det bra sammen med hyggelige folk og være på «løpetur», og er veldig opptatt av at de rundt han har det bra. Det får han i Romerike. Så ikke se bort ifra at vi plutselig kan gjøre det litt bra også.
På hjemmefronten må han dog prestere hele tiden, for der har han skjønt at happy wife betyr et happy life. 
Så nå skal vi ut på løpetur og løpe inn våre nye klubbklær. Vi sees
0 Kommentar

Jon Asphjell vant Kruke's Backyard Ultra for andre gang

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 21. Okt 2020

Jon Asphjell forsvarte seieren fra i fjor da han vant Kruke's Backyard Ultra helgen 17.-18. oktober. Det måtte 12 runder til for å kvitte seg med en 20 år gammel japaner som hang med lengst.

Foto: Arrangøren

Løypa i Kruke's Backyard Ultra er mye tøffere enn i de andre norske backyardløpene, så her har man 1 time og 15 minutter til rådighet pr 6,7 kilometers runde. Man trenger ikke ta pauser, makstiden øker med 1:15 for hver runde, så det åpner for litt ulik taktikk.

Som dere kan lese av beskrivelsen på kondis, var det utfordrende forhold i tillegg til 370 høydemeter per runde:

Se også kondis.no:
Kruke's backyard ultra vunnet av Jon Asphjell "i et herrens til høstvær"

De 15 som startet, av 32 påmeldte!! (Arrangørfoto)


Jon selv skriver på Oslove Runner:

Hurra og hei kor det går! Klarte å sikre seieren for andre år på rad! Denne gangen tok det 12 runder å vinne Kruke’s Backyard Ultra Trail Challenge. Løpet der hver runde er på 370 høydemeter. Vi var 16-17 stykker som startet. Til slutt var det meg og 20-åringen Kentaro Ingo som stod igjen. Imponerende av den unge ultraløperen. Forholdene var krevende i år. Været var utfordrende med vind, regn og hagl. Det var MYE gjørme og glatte forhold. Først 35-40 minutter opp de bratte bakkene, så samme veien ned igjen hvor det noen steder var reneste mudslide. Takk til Kruke og Hell Ultraløperklubb som viser at løp kan arrangeres bokstavlig talt fra din egen oppkjørsel i din egen bakgård.

And the winner is...


0 Kommentar

Eirik Gundersen var raskest av våre løpere i Perseløpet maraton 18. oktober

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Okt 2020

Perseløpet på Sand utenfor Jessheim har blitt en stor slager i disse Covid19-tider, og maken til startfelt som vi så søndag 18.10. har vi kanskje aldri sett i Norge tidligere, i alle fall ikke i herreklassen.

Eirik Gundersen (bildet ovenfor) - som var raskest av våre - ble "avspist" med en 24. plass for sine flotte 2:34:31, mens Harald Bjerke ble belønnet med 51. plass for 2:43:28.

3 timer holdt ikke til å være i nærheten av topp 100 engang, men vi sier likevel; kjempebra løping av alle våre!

Se reportasje på kondis.no:
37 løpere under 2:40 på Perseløpets maraton

Harald Bjerke løp på 2:43:28. (Foto: Bjørn Saksberg)

Stian Fjellestad løp på 2:47:01. (Foto: Bjørn Saksberg)

Thomas Willy Lindgren løp på solide 3:01:49... det ga 137. plass!!!!


 Klubbens løpere på perseløpet:

Kvinner 30 deltagere (24 fullførte):
22
Isabel AarnesRomerike UltraløperklubbK35-394:07:20


Menn 292 deltagere (222 fullførte):
24
Eirik GundersenRomerike UltraløperklubbM40-442:34:31
51
Harald BjerkeRomerike UltraløperklubbM45-492:43:28
64
Stian FjellestadRomerike UltraløperklubbM40-442:47:01
82
André Gonstad JohansenRomerike UltraløperklubbM35-392:55:03
133
Joakim OldervikRomerike UltraløperklubbM35-393:01:04
137
Thomas Willy LindgrenRomerike UltraløperklubbM20-343:01:49
199
Halvor SteinsholtRomerike Ultraløperklubb / Ås ILM20-343:39:37


x


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline