Holmestrand maraton: Peter imponerte med 2:42 da 8 fra klubben løp litt for kort maraton, 5 fullførte Ultra

Postet av Olav Engen den 8. Apr 2024

Peter Jensen imponerte med 4. plass og tiden 2:42:50 på en 5-600 meter for kort Holmestrand maraton. Det var et imponerende løp, som jo ble ødelagt av en arrangørtabbe - da løperne løp ca 100 meter for kort per runde. På bildet ser vi Peter (med nr 61) bak løpets vinner.

Fartsholder Magnus Thorud løp på 3:25:46 (35. plass)
Espen Haraldsen på 3:49:59 (59. plass)
Lars Møller på 3:50:03 (60. plass).

I kvinneklassen kom Marit Ann Laulo på 9. plass med 3:30:19.

Fartsholder Isabel Aarnes løp på 4:15:33 (25. plass)
Fartsholder Cathrine Haraldsen på 4:29:31 (28. plass)
Vibeke Bergsletten på 4:34:36 (30. plass).

ULTRA (Dagens dobbel)

Tidene fra maraton kan ikke bruker i resultat-statistikker, men for de som løp ultra er ikke dette noe problem, side de løp nesten 52 kilometer totalt.

Holmestrand Maraton 2024🥳

Tikket inn på tiden 4.29.21. Ble litt til å fra på farta grunnet magetrøbbel og 5 dobesøk🫣 Men henta meg inn klarte det greit allikevel 🥳 I år hadde jeg ingen med meg inn i mål, men flere løpfra meg🤩
Tok en ultra og kasta meg inn i løypa igjen og løp en 10km med mannen til slutt, og det godt under timen💕
Morro å treffe løpevenner og særlig de langveisfra som kommer bort og takker for hjelpen i fjor, hun hadde jammen tatovert tiden i fjor nede på anklen 💕 @grolarsson

Isabel skriver på fb etter sitt 34. ultraløp:
4:15:33 på fartsholder debut på Holmestrand Marathon i går😉 Løp "dagens dobbel" med maraton (42km) + 10km, så da er ultraløp nr 34 i boks✔️

Vibeke (som også løp halvmaraton i Fredrikstad dagen etter) skriver på facebook:

Tabbe.... Arrangør har gjort en feil så løypa er for kort med 100 meter pr runde og blir derfor ikke formelt godkjent til Maraton og 10 km 🙄
Lykken er å kunne løpe inn i mål 2 ganger.... 😍
Dagens dobbel på 51.4 km med Maraton pluss ekstra 10 kilometer... 🏃‍♀️🇳🇴💪
Fikk kapret meg inn på en 13 plass (og sist) av de som løp dobbelt, og ble nr 5 av damene som løp denne distansen 💃😀