Marit Ann Laulo vant Hauer'n Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Sep 2023

Marit Ann Laulo, Knut Arne Hundal og Andreas Skogen løp Hauer'n Ultra sist helg, og Marit var ikke snauere enn at hun vant kvinneklassen. Knut Arne ble nummer 7 og Andreas nummer 11 i herreklassen. (Bildet viser Marit til venstre sammen med løperen på 2. plass, arrangørfoto).

Hauer'n Ultra i Drammensmarka ble arrangert for 4. gang lørdag 23. september. Det var 25 deltakere i ultraløpet over 54 km (3 runder på 18 km) + ytterligere 117 som løp 1 runde.

Knut Arne løp på 6:13:02
Marit løp på 6:36:17
Andreas løp på 6:44:16

Arrangøren skriver bl.a.
Hauernløpet 2023 ble en vann- og sølefest i strålende høstsol. Regnet som kom uken og dagene før løpet gjorde spesielt første halvdel av løypa svært sølete og enkelte steder måtte løperne gjennom dype vanndammer som lå på tvers av hele løypa.

Her ser vi Knut Arne som løp Furumomila på 38:54 to uker senere.... Vi hadde oversett han på Hauern-lista, så dette er oppdatert 16.10.

Marit foran statuen av Hauer'n, Thorleif Haug. (Arrangørfoto)