Hilde Johansen raskest av våre tre deltakere på UltraVasan 90 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Aug 2023

Hilde Johansen var klart raskest av våre tre løpere i UltraVasan 90 km, der årets løp samlet godt over 1000 deltakere i individuell klasse i tillegg til massevis av stafettløpere og ca 600 løpere på 45-kilometeren.

Hilde løp inn til 3. plass i W50 med tiden 10:49:14. Det ga 51. plass av 312 fullførende kvinner. For åtte år siden løp hun på solide 8:50:43, men da var hun i sitt livs form. (Bildet viser Hilde og Stig Andy etter fullført løp).

Stig Andy Kvalheim løp inn til 66. plass  i M50 (581 av 768 menn) på 13:30:30.

Hans Langan ble nummer 11 i M60 (445 av 768 menn) på 12:36:18.

Stig Andy etter målgang. (Fot: Hilde Johansen)
Det er lov å være sliten.

JEPP, I MADE IT 🥲🥰🫶! FINISHERTRØYEN - #ultravasan 93 km 💪👏
Målet mitt var å få trøye, som betyr i mål på maks 15 timer 🫣. Denne middelmådige mosjonisten kom i mål på 13 t 28 min (nettotid). Disponerte løpet helt perfekt. Løp meg opp 152 plasser fra første sjekkpunkt til mål 👏
Var mye mer terreng enn jeg trodde, og de der siste 19 km som skulle være «downhill», not, det må isåfall være når det er mye snø. De siste 9km var mindre kupert enn de første 84 km, men var noe kupert likevel asså 🤪
Vi gikk mye i starten, var jækla smalt, men løste seg opp etterhvert. Løypa var en gang i tiden 90 km, er nå gjort om til 93 km.
De første 37 km var faktisk litt mer heftig enn først antatt, kjente det litt i venstre beinet. Så ved ca 50 km (dropbag-sone) tok jeg en ekstra lang timeout inkl skifte av sko, sokker, buff og selvsagt ny trøye. Jeg konkurrerer alltid i @team.xpnd.fuel  t-skjorte . Takker @nilstronrud for at jeg kunne ha med meg nok XPND-trøyer 🫶. Etter litt egen «førstehjelp» og indre-pepp fra kjæresten (se mer i neste status), kom jeg meg avgårde. Fyttikatta det var gøy til Oxberg 🏃‍♂️👟💪! Deretter gikk det slag i slag og fikk til og med en egen fast «fanklubb» på hvert sjekkpunkt som pushet meg videre hele veien. En artig greie, «Normannen - heia heia, du ser sterk ut» «Ultravasan kuleste mössa» etc❤️🇸🇪
Koste meg hele veien og det føltes fantastisk å kunne løpe forbi løpere på min vei til mål, og gleder meg allerede til neste utfordring som er fra @optimistgammeln 💛🖤
Åpningsbildet viser en særdeles stolt #ambisiøsmiddelmådigmosjonist som har nådd årets viktigste treningsmål. Helt tilslutt finner du videoen hvor jeg, ja, tar til sånne stolte tårer 🤪🥲😍

Det var tett mellom løperne tidlig i løpet. (Foto: Stig Andy Kvalheim)