Isabel varmet opp med Alstahaug Maraton før 3000 trinn i Helgelandstrappen.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 13. Jun 2023

Kommunesenteret Brønnøysund er nok mer kjent for oss søringer enn kommunenavnet Alstahaug. For å finne kommunens populære Maratonløp - Alstahaug maraton -  må vi derimot ut fra Brønnøysund og ut til en av kommunens over 900 (!) øyer, til Tjøtta litt lenger sør.

Så langt reiste altså Isabel Aarnes for å løpe sitt 86. maratonløp. Hun løp denne gangen på 4:11:40, 2 av 2 kvinner, 17 av 23 løpere totalt på maratondistansen.

"Finalen" med Isabels Maraton nr 100 14. oktober nærmer seg nå med stormskritt. 52 er foreløpig påmeldt, drømmen er100.

Avisa Helgelendingen har skrevet om Isabel etter helgens løp:
Isabel løp sitt 86. maraton før hun fortsatte opp Helgelandstrappa: - Helt fantastisk

Isabel skriver på facebook:

Alstahaug maraton - et fantastisk løp i strålende vær ble nr 86/100👍 Perfekt på alle vis - terningkast 6🥳 Det ble tungt i varmen; første 21km = 1:56, siste 21km = 2:15. Konklusjon: 4:11🤪 Løp fra Sandnessjøen til Tjøtta i flotte omgivelser🏃🏼‍♀️
Nord-Norge - for et magisk sted❤️⛰️🇧🇻
Tok fly fra Oslo til Bodø med overgang til Sandnessjøen fredagkveld. Overnattet 10min gange fra start, luksus👍
Etter løpet fikk jeg skyss med en annen løper til Mosjøen hvor jeg gikk opp Helgelandstrappen, 3000 trappetrinn og 818hm med et maraton i beina😉 For en fantastisk utsikt❤️⛰️🇧🇻
Så ble det nattoget til Trondheim og fly hjem til Oslo.