Arkiv


 • Hans Kristian Smedsrød nummer 33 i Buff Epic Trail

  Hans Kristian Smedsrød nummer 33 i Buff Epic Trail

  Hans Kristian Smedsrød, som ble beste nordmann i VM terrengultra, ble nummer 33 i Buff Epic Trail, lørdag 13. juli. Han var best av seks norske som fullførte det krevende Skyrace-løpet.

  Les mer
 • Nytt medlem: Malin Ude Von Schantz

  Nytt medlem: Malin Ude Von Schantz

  Malin Ude Von Schantz (44) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har vært fast deltager på RPL50 de siste årene. På bildet passerer hun 10 km ved Råbjørnhytta under årets løp. (Foto: Håkon Rekstad)

  Les mer
 • Jon Asphjell på 3. plass i Meldal 6-timers

  Jon Asphjell på 3. plass i Meldal 6-timers

  Jon Asphjell kom på 3. plass i herreklassen med 62,195 meter i tidenes første 6-timersløp i Trøndelag. Det var ikke sluttmåling av sisterunden i Meldal 6-timers, hvis ikke kunne distansen ha vært litt lenger for Jon, som passerte maraton på 3:48:05.

  Les mer
 • Tom Johannessen på 12. plass i Hardangerjøkulen Ultra

  Tom Johannessen på 12. plass i Hardangerjøkulen Ultra

  Tom Johannessen kom på 12. plass med tiden 15:53:25 i det første offisielle Hardangerjøkulen Ultra. Roar Bakken Stovner fulgte på 17. plass med 18:19:26.

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørn-Tore Gulbrandsen

  Nytt medlem: Bjørn-Tore Gulbrandsen

  Bjørn-Tore Gulbrandsen (36) fra Elverum har meldt seg inn i klubben. Han har nettopp gjennomført sine to første ultraløp, og deltar også i ultralange skirenn. (Foto fra Ecotrail50: Sportograf)Bjørn om seg selv:Jeg er 36 år. og bosatt i Elverum. Begynte

  Les mer
 • Nytt medlem: Jeanette Aarstad

  Nytt medlem: Jeanette Aarstad

  Jeanette Aarstad (45) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i RPL50 for to uker siden. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)Jeanette om seg selv:Energisk glad-løper fra Lillestrøm som hiver seg med på det meste av løp som virk

  Les mer
 • Nytt medlem: Ida Rindal

  Nytt medlem: Ida Rindal

  Ida Rindal (37) fra Nittedal har meldt seg inn i klubben. Etter å ha debutert som ultraløper under årets RPL* ønsker jeg å melde meg inn i klubben, skriver Ida.*et fantastisk løp, så godt arrangert og nydelig løype. Artig terreng å løp

  Les mer
 • Arild Bjarkø imponerte på Hornindal Rundt, tre andre i topp 10

  Arild Bjarkø imponerte på Hornindal Rundt, tre andre i topp 10

  Våre to SkyBlazere var raskest av klubbens medlemmer i Hornindal Rundt, men Arild Bjarkø imponerte enda mer med en 13. plass totalt på den imponerende tiden 12:20:14. Han er helt klart Norges beste fjellultraløper 60 år+

  Les mer
 • Therese Falk på 2. plass i Unionsmarathon

  Therese Falk på 2. plass i Unionsmarathon

  Therese Falk løp inn til en flott tid og 2. plass i den tunge løypa i Unionsmarathon 6. juli. Vi fikk også Ninette Banoun inn på 5. plass, mens Borge Røstum ble nummer 24 i herreklassen. (Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Slettingdalen

  Nytt medlem: Marius Slettingdalen

  Marius Slettingdalen (43) fra Sandefjord har meldt seg inn i klubben. Marius har blant annet løpt SMVE 100 miles to ganger med 4. plass i 2018 og 9. plass (på bedre tid) i 2019. Bildet er tatt like etter start i 2018. (Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Paul Solberg

  Nytt medlem: Paul Solberg

  Paul Solberg (47) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Paul, som er født og oppvokst på Romerike debuterte på ultraløp i Romeriksåsen på langs for en uke siden. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

  Les mer
 • Vidar Log Samuelsen har løpt TriCity Trail i Polen:

  Vidar Log Samuelsen har løpt TriCity Trail i Polen:

  Vidar Log Samuelsen dro rett fra kjøkkentjeneste på RPL50 til ultraløp ved Gdansk i Polen, eller Maraton+ som arrangøren av TriCity Trail definerer distansen som er 47,5 km i terrenget.Vidar kom på 105. plass av 168 løpere på tiden. 6:15:23

  Les mer
 • Iva Klara Vignjevic satte distansepers i Ecotrail Reykjavik 82 km

  Iva Klara Vignjevic satte distansepers i Ecotrail Reykjavik 82 km

  I den norske utgaven nøyde Iva seg med 50 km, men i Ecotrail Reykjavik var det den lengste distansen, 82 km som sto på programmet.  Iva kom i mål på 15:41:57 etter en tur i veldig spesielt landskap.

  Les mer
 • Jørgens Oswald

  Jørgens Oswald's RPL 175 og litt til

  Ultraløpere er et seigt folkeslag, og Jørgen Oswald er definitivt en av disse. Når klubben etterlyste mannskaper til årets Romeriksåsen på Langs kom et av de aller første svarene fra Jørgen. Egentlig var det tre svar.

  Les mer
 • Morten og Mona raskest av våre da 4 av 10 fullførte XREID Voss-Bergen

  Morten og Mona raskest av våre da 4 av 10 fullførte XREID Voss-Bergen

  Morten Fundingsrud (bildet) var raskest av klubbens løpere i årets XREID som gikk fra Voss til Bergen. Han kom på 43. plass av 156 herreløpere med tiden 30:21. Det var en tøff affære for de fleste, og bare 4 av våre 10 deltagere fullførte løpet.

  Les mer
 • Fornøyde deltagere og stolte arrangører i rekordstort RPL50

  Fornøyde deltagere og stolte arrangører i rekordstort RPL50

  Kjære medlemmer:Nok en gang kan vi som arrangørklubb se tilbake på et vellykket arrangement, og målt i deltagere var Romeriksåsen på langs 2019 vårt største løp hittil med 297 startende.

  Les mer
 • Karianne og Ingunn løp en kald Midnight Sun Marathon

  Karianne og Ingunn løp en kald Midnight Sun Marathon

  Det var kaldt og vått under årets Midnight Sun Marathon i Tromsø 22. juni. Våre to kvinnelige deltagere, Karianne Ekern og Ingunn Ytrehus kom likevel i mål, noe jo de fleste gjorde selv om det var kaldere enn kaldt.

  Les mer
 • Therese på 2. plass i Energia24 i Belfast med 216 km

  Therese på 2. plass i Energia24 i Belfast med 216 km

  Therese Falk har vært i Belfast og løpt 24-timersløpet Energia24 der hun kom på en sterk 2. plass og sov bort seieren. Etter 102 runder (168 km) la hun seg til å sove en stund - og i stedet for en rundetid på 10-12 minutter ble 103. runden på 1 time og 12 minutter.

  Les mer
 • DNF på Henning i Pennine Barrier 100 Miles - Status er likevel til å leve med

  DNF på Henning i Pennine Barrier 100 Miles - Status er likevel til å leve med

  Henning Lauritsen har vært en tur på øya i vest og løpt ultraløp. Selv om det ble DNF denne gangen rakk han 118 kilometer og 4000 høydemeter.

  Les mer
 • Fem av klubbens løpere fullførte Löplabbets NestenMidtsommerMaraton

  Fem av klubbens løpere fullførte Löplabbets NestenMidtsommerMaraton

  Alle våre løpere i Löplabbets NestenMidtsommerMaraton lørdag 22. juni, fra venstre Borge, Siw, Marianne, Neil, Liss og Heidi. Fem av de 27 løperne som fullførte maratonløpet mellom Löplabbets butikker i Sandvika og Drammen var fra klubben.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ingvild Hartmann-Lørscher

  Nytt medlem: Ingvild Hartmann-Lørscher

  Ingvild Hartmann-Lørscher fra  Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun jobber som naprapat ved Lillestrøm Muskel- og leddklinikk.

  Les mer
 • Sondre Amdahl ble første ikke-marokkaner som vant Transatlas Marathon

  Sondre Amdahl ble første ikke-marokkaner som vant Transatlas Marathon

  236 kilometer, 12 600 høydemeter, seks dager.  Det er i grove trekk hva deltagerne i Transatlas Marathon i Marokko må gjennom. Sondre Amdahl vant løpet med 2,5 time tilgode på neste løper, og kunne også glede seg over at samboer Elisabeth Barnes vant kvinneklassen.

  Les mer
 • Sofiia Granheim med sterk innsats i Älvdalen Backyard Ultra

  Sofiia Granheim med sterk innsats i Älvdalen Backyard Ultra

  Sofiia Granheim løp 18 runder i Älvdalen Backyard Ultra som ble arrangert 15.-16. juni. Det holdt til en sterk 11. plass (4. beste kvinne) av 216 deltagere. 18 runder betød at hun løp 120,708 km. Hun fikk også hilse på legenden "Lazarus" (bildet)

  Les mer
 • Helle Manvik beste kvinne i Granan Backyard Ultra (delt 2. plass totalt)

  Helle Manvik beste kvinne i Granan Backyard Ultra (delt 2. plass totalt)

  Helle Manvik fortsetter å imponere i svenske ultraløp. Helgen 15.-16. juni var hun med på Granan Backyard Ultra der hun ble beste kvinne på delt 2. plass av totalt 91 løpere. Helle løp 18 runder før hun ga seg.

  Les mer
 • Borge Røstum løp 2x Maraton på Jevnaker 15.-16. juni

  Borge Røstum løp 2x Maraton på Jevnaker 15.-16. juni

  Titina Bakken arrangerte maraton- og ultraløp på ,Jevnaker 15. og 16. juni. Borge Røstum takket for invitasjonen med å løpe begge dagene. Titina løp også begge løpene, men det siste løp hun som arrangørløp noen dager senere.

  Les mer
 • Kenneth Dæhlen og Henriette Brynthe raskest av våre løpere i UltraBirken

  Kenneth Dæhlen og Henriette Brynthe raskest av våre løpere i UltraBirken

  Kenneth Dæhlen var raskest av våre løpere i UltraBirken med 6:38:12 og en 45. plass i herreklassen. Henriette Brynthe løp 4 min etter Kenneth inn til 10. plass i kvinneklassen 6:42:45. Totalt var det 10 deltagere fra klubben som fullførte UltraBirken i år.

  Les mer
 • Rita og Atle raskest da 15 fra klubben løp Nordmarka Skogsmaraton

  Rita og Atle raskest da 15 fra klubben løp Nordmarka Skogsmaraton

  Atle Bjørnerud løp raskest av klubbens 15 deltagere i Nordmarka Skogsmaraton 15. juni. Med tiden 3:09:08 vant han M55-59 og ble nummer 12 totalt av herrene. På kvinnesiden var Rita Steinsvik raskest av våre løpere med 3:52:59 som ga 5. plass i K45-49 og 14. plass totalt i kvinneklassen.

  Les mer
 • Frode Lein på 3. plass i Jungle Ultra gjennom Amazonas regnskoger

  Frode Lein på 3. plass i Jungle Ultra gjennom Amazonas regnskoger

  Frode Lein bråbestemte seg for å stille opp da et forfall åpnet for deltagelse i Jungle Ultra som går gjennom Amazonas regnskoger og anses som ett av de mest utfordrende etappeløp i verden.

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrød beste norske i VM terrengultra

  Hans Kristian Smedsrød beste norske i VM terrengultra

  Hans Kristian Smedsrød var best av de norske løperne i VM terrengultra i portugisiske Miranda do Corvo. I et knallsterkt felt løp han inn til 39. plass 24 minutter etter vinneren,

  Les mer
 • Isabel Aarnes på 39. plass i Lysefjorden Inn

  Isabel Aarnes på 39. plass i Lysefjorden Inn

  Isabel Aarnes imponerte med et jevnt og sterkt løp den tøffe løypa i Lysefjorden inn. Hun avanserte mange plasser på andre halvdel og løp inn til 39. plass av 69 deltagere i kvinneklassen.

  Les mer
 • Øystein Jack Næss raskest av våre løpere i Farris Ultra

  Øystein Jack Næss raskest av våre løpere i Farris Ultra

  Øystein Jack Næss løp inn til 11. plass med tiden 7:16:10 i det 67 km lange Farris Ultra 9. juni. Litt lenger bak løp Einar gagemann og Øyunn Bygstad sammen inn på 8:55. (Bildet er fra SMVE i fjor. Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Magnus Thorud tilbake etter skade med 4:03 på 50 km

  Magnus Thorud tilbake etter skade med 4:03 på 50 km

  Fire løpere fra klubben stilte opp i Kick-Master Ultra i Drammen 10. juni der vi fikk 3 andreplasser, og gledelig nok med Magnus Thorud tilbake etter skade. Han ble nummer 2 på 50 km med 4:03:42.

  Les mer
 • Nytt medlem: Harald Bjerke

  Nytt medlem: Harald Bjerke

  Harald Bjerke (44) fra Bekkestua har meldt seg inn i klubben. I år har han bl.a. løpt Last Man Standing (15 runder) og Ecotrail 80 km (19. plass) - og snart venter Romeriksåsen på langs for vårt nyeste medlem.

  Les mer
 • Ingrid Lid måtte gi seg etter 104 km i SDW

  Ingrid Lid måtte gi seg etter 104 km i SDW

  Ingrid Lid imponerte med 2. plass i 100-milesløpet Thames path i begynnelsen av mai. Det gikk dessverre ikke like bra i South Downs Way (SDW100) 8. juni.

  Les mer
 • 5. plass til Hege Jeanette Henriksen i VM 24-timers hinderløp

  5. plass til Hege Jeanette Henriksen i VM 24-timers hinderløp

  Mens andre - også ultraløpere - synes 116 kilometer og 2600 høydemeter er langt og høyt, er dette nettopp distansen Hege Jeanette Henriksen gjennomførte i Australia sist helg, og så må vi jo ta med at hun forserte 298 hindere på veien!

  Les mer
 • Fin sosial løpetur fra OsloS til Asker 1. juni

  Fin sosial løpetur fra OsloS til Asker 1. juni

  Lørdag 1. juni var det klart for månedens felles langtur, og denne gangen var det Even Nedberg som hadde regien. Turen gikk fra Østbanehallen, fulgte stort sett følge ruta til Påskeharemaraton og ble avsluttet med grilling hjemme hos Even på Bondi i Asker.

  Les mer
 • Cecilie Longva Igesund fullførte Lofoten Ultra-Trail 100 miles

  Cecilie Longva Igesund fullførte Lofoten Ultra-Trail 100 miles

  Cecilie Longva Igesund fullførte Lofoten Ultra-Trail 100 miles, som en av to kvinner og en av tretten totalt. Det var 59 løpere på startstreken og bare 13 kom til mål! Forholdene var ganske ekstreme, og store deler av løypa måtte legges om fra fjellterreng til veiløping.

  Les mer
 • Nytt medlem: Rolv Listad

  Nytt medlem: Rolv Listad

  Rolv Listad (27) fra Oslo er innmeldt i klubben. Han løp for kort tid siden 50 km i Ecotrail Oslo på 6.16.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sondre Haslerud Stjern

  Nytt medlem: Sondre Haslerud Stjern

  Sondre Haslerud Stjern (36) fra Trøgstad er tilbake i klubben, han var tidligere medlem fra november 2013 til januar 2016.

  Les mer
 • Nytt medlem: Mario Skårdal Thorud

  Nytt medlem: Mario Skårdal Thorud

  Mario Skårdal Thorud (1 dag) er innmeldt i klubben. Det skjedde før han var én dag gammel. med god hjelp fra pappa Magnus.

  Les mer
 • Arne Martinus og Cecilie blant de beste norske i Stockholm Marathon

  Arne Martinus og Cecilie blant de beste norske i Stockholm Marathon

  Arne Martinus Lindstad og Cecilie Holmgren løp begge inn til gode plasseringer i Stockholm Marathon søndag 2. juni. Arne gikk hardt ut, passerte halvmaraton på 1:26:34, og selv om han fikk det tøft på slutten kom han inn på gode 2:56:37 og 220. plass (7 av 137 norske)

  Les mer
 • Klasseseier til Helge Eide og Hilde Johansen på Fjellmaraton

  Klasseseier til Helge Eide og Hilde Johansen på Fjellmaraton

  Klubben hadde bare to deltagere med på maraton på Beitostølen i år, men begge kunne reise hjem med klasseseire.Helge Eide vant H55-59 på 3:24:38 mens Hilde Johansen vant K45-49 på 3:44:50.

  Les mer
 • Isabel Aarnes har løpt Spitsbergen Marathon

  Isabel Aarnes har løpt Spitsbergen Marathon

  Isabel Aarnes har vært på Svalbard der hun lørdag 1. juni løp Spitsbergen Marathon. Det ble 22. plass av kvinnene totalt med 4:30:51, det ble fin medalje og det ble møte med en isbjørnvakt - og flotte naturopplevelser.

  Les mer
 • 2. plasser til Steffen Brufladt og Eirik Gundersen i Ecotrail Oslo

  2. plasser til Steffen Brufladt og Eirik Gundersen i Ecotrail Oslo

  Romerike Ultraløperklubb stilte med hele 44 løpere på ultradistansene i årets Ecotrail Oslo som ble arrangert i flott løpsvær lørdag 25. mai. 38 fullførte, og i herreklassene fikk vi 2. plass til Steffen Brufladt på 80 km og Eirik Gundersen på 50 km.

  Les mer
 • Therese følte seg som en ekte ultraløper - på 12-timers i Praha

  Therese følte seg som en ekte ultraløper - på 12-timers i Praha

  Therese har vært i Praha der hun 25. mai løp Sri Chinmoy Self-Transcendence Race på 12-timers. Hun hadde en drøm om norsk rekord, bommet på det, men kjempet seg inn til 122,725 kilometer.

  Les mer
 • Titina fullførte to nye Cannonball Maraton på hjemmebane

  Titina fullførte to nye Cannonball Maraton på hjemmebane

  Titina Bakken fullførte maraton både lørdag og søndag på sitt eget Cannonball Maraton Og Ultra Jevnaker helgen 25.-26. mai. Hun løp på 5:04:15 og 5:29:10.

  Les mer
 • Veikko Lehtonen fullførte NUTS Ylläs Pallas 83 km

  Veikko Lehtonen fullførte NUTS Ylläs Pallas 83 km

  Veikko Lehtonen - som meldte seg inn i klubben i mars - har vært i hjemlandet der han løp 83 km i det store finske terrengultraløpet NUTS Ylläs Pallas. Bare på 83-kilometeren var det 393 fullførende løpere.

  Les mer
 • Andrea Liebe vant Cyprus Ultra Marathon

  Andrea Liebe vant Cyprus Ultra Marathon

  Andrea Liebe og Marianne Nesje deltok i Cyprus Ultra Marathon 25. mai, og for Andrea endte det med seier i kvinneklassen og 5. plass totalt. Marianne måtte gi seg etter 38 km i den stekende varmen. (Foto: Mia Eriksson)

  Les mer
 • Åke Fagereng og Jørgen Grøndal fullførte 315 km i Dragons Back i Wales.

  Åke Fagereng og Jørgen Grøndal fullførte 315 km i Dragons Back i Wales.

  Åke Fagereng har løpt femdagersløpet Dragons Back i Wales der han fullførte på en veldig sterk 26. plass med tiden 48:51:37. Også Jørgen Grøndal fullførte, på 153. plass og tiden 65:32:05. 335 herreløpere startet, 203 av dem kom til mål.

  Les mer
 • Helle Manvik nummer tre på 80 km i Transylvania 100

  Helle Manvik nummer tre på 80 km i Transylvania 100

  Helle Manvik fullført et tofft 80-kilometers fjellultra bare tre uker etter 100-milesløpet ATR100. Løpet denne gangen var i rumenske Transylvania der hun kom på 3. plass i kvinneklassen, bare 14 minutter fra seier. Hittil i år har hun nå passert 600 kilometer i konkurranser.

  Les mer
 • Peter Jensen løp København Maraton på 3:09:46

  Peter Jensen løp København Maraton på 3:09:46

  Det var mange norske deltagere i København Maraton 18. mai, og tre av dem var fra klubben. Raskest av våre løpere var Peter Jensen som ble nummer 514 totalt i herreklassen med tiden 3:09:46. Bildet av Peter er et arkivbilde fra Bislett 50K for et par år siden.

  Les mer
 • Liss Vallestrand vant Soria Moria til Verdens Ende

  Liss Vallestrand vant Soria Moria til Verdens Ende

  Liss Vallestrand løp et veldig jevnt og sterkt løp i Soria Moria til Verdens Ende 11.-12. mai, der hun vant kvinneklassen på 100 miles med flott ny rekordtid, 20:58:50. I herreklassen var Kenneth Dæhlen på 7. plass vår bestemann med tiden 22:08:35.

  Les mer
 • Gry Løberg på tur over Grønland

  Gry Løberg på tur over Grønland

  Syv deltagere og to guider startet på en 60 mils tur på ski over Grønland - med tunge pulker. En av dem var Gry Løberg.

  Les mer
 • Einar, Rakel og Hilde feiret 50-åringen Stig Andy med 50K

  Einar, Rakel og Hilde feiret 50-åringen Stig Andy med 50K

  Vårt tidligere medlem - og fortsatt supersistetimespeaker på Bislett24 - Stig Andy Rambø Kvalheim arrangerte 50-kilometersløp i Hønefoss 11. mai for å feire seg selv. Deltagerne betalte 10 kroner per runde (1 km) til Right to play.

  Les mer
 • Knut Kronstad og Dan Boye Nilsen løp Backyard Oslo Prinsdal

  Knut Kronstad og Dan Boye Nilsen løp Backyard Oslo Prinsdal

  Lørdag 11. mai ble Backyard Oslo Prinsdal arrangert for første gang. Ny start med 7,2 km løping hver time i inntil 12 timer. Våre to deltagere holdt ikke ut alle 12 rundene, men både Knut Kronstad (8 runder) og Dan Boye Nilsen(6 runder) løp ultradistanse.

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrud på imponerende 15. plass i Transvulcania

  Hans Kristian Smedsrud på imponerende 15. plass i Transvulcania

  Hans Kristian Smedsrød løp inn til 15. plass på Transvulcania Ultramarathon 11. mai. Løpet er 74,3 tøffe kilometer langt med 4 350 høydemeter. Det var over 1000 startende bare i herreklassen i løpet som inngår i Migu Run Skyrunner® World Series.

  Les mer
 • Louise Skak på 2. plass med 3:13 i Ålesund Maraton

  Louise Skak på 2. plass med 3:13 i Ålesund Maraton

  Louise Skak som har gjort vestlending av seg løp Ålesund Maraton på hjemmebane 11. mai. Det ble 2. plass i kvinneklassen på en fin tid; 3:13:08. 

  Les mer
 • Gratulerer med klubbrekord på HK-stafetten

  Gratulerer med klubbrekord på HK-stafetten

  Ja, vi er sent ute med oppdatering her på hjemmesiden, men vi må jo dokumentere innsatsen til løperne våre. For en uke siden (11. mai) ble Holmenkollstafetten arrangert med rekordstor deltagelse og med lag fra Romerike Ultraløperklubb for 2. gang.

  Les mer
 • Sterk 2. plass til en forkjølet Ingrid Lid i TP100, 20. plass til Tore Granli

  Sterk 2. plass til en forkjølet Ingrid Lid i TP100, 20. plass til Tore Granli

  Ingrid Lid løp inn til en sterk 2. plass i Thames Path 100 miles 4.-5. mai, ett av de fire løpene som inngår i Ingrids store mål i år: Centurion Gran Slam. I tillegg til Ingrid var Tore Granli også med, og han løp inn til en fin 2. plass i Menn 50-59 år og 20. plass totalt i herreklassen.

  Les mer
 • Leif, Andrea, Anne-Grethe, Iva, Anna, Knut, Lars, Roy, Even, Andreas, Siw, Ann-Kristin, Ingunn, Arne og Anita skal løpe Holmenkollstafetten for klubben i år

  Leif, Andrea, Anne-Grethe, Iva, Anna, Knut, Lars, Roy, Even, Andreas, Siw, Ann-Kristin, Ingunn, Arne og Anita skal løpe Holmenkollstafetten for klubben i år

  Om fem dager smeller startskuddet for Holmenkollstafetten der vi stiller lag for andre år på rad. I fjor ble det en 160. plass av 893 fullførende lag i klasse "A2 - andre lag mix flertall kvinner".

  Les mer
 • Dobbeltseier til Therese og Hilde i Røyse Ultra, Magnus på tredjeplass.

  Dobbeltseier til Therese og Hilde i Røyse Ultra, Magnus på tredjeplass.

  Therese Falk og Hilde Johansen løp inn til dobbeltseier på Røyse Ultra 27.-28. april. Magnus Thorud kom på 3. plass i herreklassen der han ledet de første timene.

  Les mer
 • Arne Martinus løp Praha Maraton på 2:57:38 i kaldt vær

  Arne Martinus løp Praha Maraton på 2:57:38 i kaldt vær

  Arne Martinus Lindstad har vært i Praha der han løp Praha Maraton på solide 2:57:38 etter en åpning halvveis på 1:28.  (Bildet er fra Arne's facebookside)

  Les mer
 • Klubbturen i mai: 17 løpere og en hund var med på turen fra Frognerseteren til Røa

  Klubbturen i mai: 17 løpere og en hund var med på turen fra Frognerseteren til Røa

  Søndag 5. mai var det klart for årets "maitrening" med klubben. Han som inviterte feiget ut (undertegnede), men Henning Lauridsen og Even Nedberg hadde bra kontroll på både deltagere og ruta det skulle løpes denne søndagen.

  Les mer
 • Nytt medlem: Leif Foss

  Nytt medlem: Leif Foss

  Leif Foss (38) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har løpt sine to første ultraløp og foreløpig 7 maratonløp, senest på 3:13 i Düsseldorf. Leif har kraftig nedsatt hørsel, noe som gjør at han også kan satse mot internasjonale mesterskap.

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørn Gudbrandsen

  Nytt medlem: Bjørn Gudbrandsen

  Bjørn Gubrandsen (52) fra Skedsmo er tilbake i klubben igjen. Han var tidligere medlem i 2016. På bildet er han på trening i fjellterreng.

  Les mer
 • Helle Manvik ble første "dam" som fullførte Aktivitus Trailrace 100 miles

  Helle Manvik ble første "dam" som fullførte Aktivitus Trailrace 100 miles

  Helle Manvik fortsetter å imponere på ultralange trailløp, som oftest i de svenske skogene. På ATR100, eller Aktivitus Trailrace, klarte hun som første kvinne å f

  Les mer
 • Sterk 2. plass i aldersklassen til Arild Bjarkøy i MIUT 115 km

  Sterk 2. plass i aldersklassen til Arild Bjarkøy i MIUT 115 km

  Arild Bjarkøy  løp som vanlig sterkt på Madeira der han  ble nummer to i klasse menn 60 år på Madeira Island Ultra Trail's hoveddistanse over 115 km. (Foto: Mona Kjeldsberg)

  Les mer
 • Ninette på 6 . plass på TEC 100 miles - Øyunn måtte gi seg på 200 miles

  Ninette på 6 . plass på TEC 100 miles - Øyunn måtte gi seg på 200 miles

  Ninette Banoun løp inn til en sterk 6. plass i kvinneklassen i TEC100 27.-28, april med tiden 23:48:26.  (Bildet er fra PåskeHareMaraton 10 dager før TEC).

  Les mer
 • Eirik Gundersen med ny PB, løp London Marathon på 2:30:20

  Eirik Gundersen med ny PB, løp London Marathon på 2:30:20

  Eirik Gundersen løp London Marathon 27. april - der han løp inn til glimrende 2:30:20, noen sekunder over en prestisjetung grense. (Privat foto) 

  Les mer
 • Steffen Brufladt på 6. plass og Margrethe Fjetland på 7. plass i NM terrengultra, veterangull til Karianne og Ingunn

  Steffen Brufladt på 6. plass og Margrethe Fjetland på 7. plass i NM terrengultra, veterangull til Karianne og Ingunn

  18 løpere fra klubben deltok i NM terrengultra (KRSUltra) 27. april. Raskest av våre løpere var Steffen Brufladt som kom på en sterk 6. plass og Margrethe Fjetland på 7. plass. Vi fikk også to veterangull til Karianne Ekern i K45-49 og Ingunn Ytrehus i K65-69. Lise Lysfjord Pettersen var

  Les mer
 • Bislett 24-timers utsolgt etter 33 timer

  Bislett 24-timers utsolgt etter 33 timer

  Vi vet ikke helt om vi skal være glede eller lei oss, men det er egentlig litt av begge deler. Vi er glade og stolte over at Bislett 24-timers ble utsolgt dagen etter at påmeldingen åpnet, men veldig lei oss for alle de som gjerne vil være med og som nå er avhengig av andres forfall for å få d

  Les mer
 • Nytt medlem: Fredrik Gule

  Nytt medlem: Fredrik Gule

  Fredrik Gule (35) fra Slependen har meldt seg inn i klubben. Han har meldt seg på Romeriksåsen på langs i juni som sitt første ultraløp.

  Les mer
 • Rita Steinsvik på 2. plass i Påskemaraton i Drammen

  Rita Steinsvik på 2. plass i Påskemaraton i Drammen

  Rita Steinsvik stålte om kapp med sola da hun løp inn til 2. plass i Påskemaraton i Drammen andre påskedag. Tiden ble 3:30:04 i løpet som etter en litt kjølig morgen opplevde sommervær og 20 varmegrader. (Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Patrick Stangbye

  Nytt medlem: Patrick Stangbye

  Patrick Stangbye (29) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. At det skjedde nå er ikke tilfeldig, siden har trengte en klubb for å løpe for i NM terrengultra neste uke. Ellers er Patrisk en del av Sky Blazers, terrengløperne som vi etter hvert har en hel liten avdeling av i klubben. Patric

  Les mer
 • 13 fra klubben deltok i Löplabbets PåskeHareMaraton

  13 fra klubben deltok i Löplabbets PåskeHareMaraton

  Tirsdag i Påskeuka gikk Löplabbets PåskeHareMaraton mellom Löplabbet-butikkene  i Ski og Sandvika - i strålende vårvær. 13 av de 64 deltagerne var fra klubben i dette løpet som er like mye en sosial tur som en konkurranse. Vi tar liekevl med at Arne Martinus Lindstad (3:13:55) og Ninette Ba

  Les mer
 • Knut Ivar og Titina doblet, og vant dag 2 på Jevnaker

  Knut Ivar og Titina doblet, og vant dag 2 på Jevnaker

  Titina Bakken arrangerte Cannonballmaraton på Jevnaker både 13. og 14. april. Hun selv og Knut Ivar Paalsrud doblet - løp begge dager - og vant søndagens løp. På bildet ser vi søndagens startfelt med Knut Ivar som nummer tre fra venstre og Titina som nummer tre fra høyre (arrangørfoto). Se om

  Les mer
 • Pers i Paris på Falk og Falck

  Pers i Paris på Falk og Falck

  Therese Falk perset på maraton med tiden 3.01:43 i Paris Marathon palmesøndag At hun løp 100 kilometer i Bergen uka før lot ikke til å bite på den råsterke stjerna vår. Også Lars Martin Falck perset, med hele ti minutter og under 3 timer for første gang. Lars Martin med medalje etter sin rask

  Les mer
 • Even Nedberg vant foran Einar Hagemann på Jevnaker

  Even Nedberg vant foran Einar Hagemann på Jevnaker

  Det første av årets Cannonball-løp på Jevnaker ble arrangert lørdag 13. mai, og på maratondistansen ble det dobbeltseier til klubben ved Even Nedberg og Einar Hagemann.  Klubbens tredje deltager på maraton var Knut Ivar Paalsrud, men foreløpig har vi bare Einars tid (3:38:24). Allerede i m

  Les mer
 • Nytt medlem: Edna Grepperud

  Nytt medlem: Edna Grepperud

  Edna Grepperud (49) fra Oslo - opprinnelig romeriking fra Aursjkog-Høland - har meldt seg inn i klubben. Edna fikk smaken på lange løp da hun bodde i England noen år, og debuterte på ultraløp i 2015. I år kommer omsider hennes andre ultraløp; hun er påmeldt til Romeriksåsen på langs. &quo

  Les mer
 • Ninette på 4. plass og Magnus på 20. plass i Holmestrand Maraton

  Ninette på 4. plass og Magnus på 20. plass i Holmestrand Maraton

  Magnus var best av klubbens herreløpere. (Foto: Heidi Grønvoll) Ninette Banoun løp inn til en fin 4. plass i Holmestrand Maraton lørdag 6. april. Tiden 3:21:49 holdt selvsagt også til klasseseier i K55-59. Hun løp neste tre minutter raskere enn i fjor da hun var totalvinner i kvinneklassen. N

  Les mer
 • Therese Falk vant Bergen Ultra 100 km, i år igjen

  Therese Falk vant Bergen Ultra 100 km, i år igjen

  Therese Falk har gjort det til vane å vinne 100-kilometeren i Bergen Ultra. Vi håper det holder seg til neste år, for da er det NM 100 km i den samme løypa. Bildet: De tre raskeste på 100 kilometer. Steffen Mjøs, Therese Falk og Stian Andersen. (Foto: Tom Roger

  Les mer
 • Øivind Christian Thuen nummer 2 i Backyard Ås, Line Caliscaner nummer 6

  Øivind Christian Thuen nummer 2 i Backyard Ås, Line Caliscaner nummer 6

  Øivind Christian Thuen, som meldte seg inn i klubben i februar, kvitterte med å løpe inn til 2. plass i Backyard Ås 6. april. Line Caliscaner ble nummer 6 i kvinneklassen. De hadde samme plassering både med tanke på totaltid og tid på 12. og siste runde. V

  Les mer
 • 18 000 kroner i grasrotmidler til klubben for 2018. Støtt oss du også!

  18 000 kroner i grasrotmidler til klubben for 2018. Støtt oss du også!

  Er du kunde hos Norsk Tipping på et eller annet spill? Da kan du uten at det koster deg mer enn litt jobb med å registrere deg, sørge for at 7% av omsetningen tilfaller klubben i ditt hjerte. Kanskje også en venn eller slektning kan gjøre det samme?Kanskje er det Rome

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørnar Eidsmo

  Nytt medlem: Bjørnar Eidsmo

  Bjørnar Eidsmo (40) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han løper vanligvis for Sky Blazers, men som en del andre SkyBlazere trenger han medlemsskap i en NFIF-klubb for å kunne delta i NM. Det er hyggelig at dette blir hos oss. For Bjørnar gjelder det i første omg

  Les mer
 • Nytt medlem: Henning Brøvig Hanssen

  Nytt medlem: Henning Brøvig Hanssen

  Henning Brøvig Hanssen (37) fra Lørenskog - eksildrammenser - har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Henning pent antrukket, lettere poserende (musserende) i et busskur før halvmaraton i fjor høst (hehe, hans egen beskrivelse av bildet).Henning om seg selv:Ek

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Nakkeid

  Nytt medlem: Marius Nakkeid

  Marius Nakkeid (43) fra Sørumsand har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultra med 50 km på Bislett i 2016.- Jeg har ikke noen planer om noen ultra pt., men har noen 42 km i kalenderen i 2019 så sant jeg er skadefri, sier Marius. Han har forsåvidt mest erfaring

  Les mer
 • Knut Kronstad fullførte verdens lengste skirenn for 4. gang - i år med skadet arm de siste 21 milene

  Knut Kronstad fullførte verdens lengste skirenn for 4. gang - i år med skadet arm de siste 21 milene

  Knut Kronstad er ikke bare ultraløper, han er også en ultraskiløper som gir seg i kast med de lengste av de lange rennene. I år var han nok en med i verdens lengste skirenn,, det 22 mil lange Nordenskiöldsloppet i Jokkmokkdistriktet som også regnes som "den

  Les mer
 • Dobbeltseier til Marianne og Isabel på Jan Billys 6-timers

  Dobbeltseier til Marianne og Isabel på Jan Billys 6-timers

  Marianne Følling og Isabel Aarnes løp inn til dobbeltseier på 43 km i Jan Billys 6-timers på Kråkstad idrettsplass lørdag 23. mars. Borge Røstum ble nummer 2 i herreklassen.På bildet ser vi deltagerne på maraton og ultra: Borge nummer 4 fra v

  Les mer
 • Helle ble nesten "Last man standing" med Lazarus på sidelinjen

  Helle ble nesten "Last man standing" med Lazarus på sidelinjen

  Med legenden Lazarus Lake på sidelinja debuterte Helle Manvik på Backyard Ultra i The Great Dane Backyard Ultra. Det ble nesten seier og Golden Ticket til Big Dog's Backyard Ultra. Helle var med i 24 runder på 6,66  km, dvs at hun løp en 100-miler og totalt 3600 h&o

  Les mer
 • Jon Asphjell nummer 4 i Last Man Standing

  Jon Asphjell nummer 4 i Last Man Standing

  Jon Asphjell kom på en sterk 4. plass i Last Man Standing - Østmarka Backyard. Da han ga seg etter 24 runder hadde han tilbakelagt 100 miles (160,8 km) og over 3500 høydemeter. Liss Vallestrand imponerte også med 10. plass og beste kvinne etter 17 runder og 113,9 km i tungt

  Les mer
 • Rakel på 4. plass i det første Frozen Lake Marathon på Golsfjellet

  Rakel på 4. plass i det første Frozen Lake Marathon på Golsfjellet

  Rakel Erla Sævarsdottir kom på en fin 4. plass i det første Frozen Lake Marathon på Golsfjellet. Løpet ble arrangert på isen på Tisleifjorden lørdag 16. mars i flott og nesten vindstille vær.- Veldig artig løp, utrolig hyggelige arrang&

  Les mer
 • Bra løping av Kenneth og Cato i Ecotrail Paris 80 km

  Bra løping av Kenneth og Cato i Ecotrail Paris 80 km

  Kenneth Dæhlen og Cato Hansteen har vært i Paris der de lørdag 16. mars løp Ecotrail de Paris, det eldste av Ecotrail-løpene. Begge løp den lengste distansen som er oppgitt til 79,9 km med 1413 høydemeter.Kenneth løp på 8:45:48 og ble nr 26

  Les mer
 • Nytt opplegg for fellestrening fra april 2019

  Nytt opplegg for fellestrening fra april 2019

  Denne e-posten er sendt alle medlemmene i dag:Som vi annonserte på årsmøte/klubbtreff 3. mars ønsker styret å få mer kontinuitet og forutsigbarhet om våre fellestreninger. Nøkkelpunkter: FAST UKEDAG, FAST KLOKKESLETT, ALLTID TO FARTSGRUPPERNede

  Les mer
 • Helle Manvik på 6. plass i Skövde 6-timmars

  Helle Manvik på 6. plass i Skövde 6-timmars

  Helle Manvik ble nummer 6 i Skövde 6-timmars 9. mars. Det ga 2. plass i klasse K40 og 14. plass overall (138 løpere). Bildet er fra Borås 6-timmars 2016.Topp 10 i kvinneklassen:PlatsNamnKlubbFöddKlassDistans1Smedman SofiaBillingen X-trail SC1988Ksen72 7352Karlsson LinaEn av tr

  Les mer
 • 22. mars åpnes for ny bestilling av klubbtøy i Trimtex-portalen.

  22. mars åpnes for ny bestilling av klubbtøy i Trimtex-portalen.

  En-to ganger årlig kan dere bestille løpstøyet vårt via nettbutikken som er tilrettelagt sammen med Trimtex AS. I dette åpningsvinduet er alle størrelser tilgjengelig for de viste produktene våre.Nettbutikken http://trimtex.no/no/romerike-ultraloperklubb&

  Les mer
 • Nytt medlem: Veikko Lehtonen

  Nytt medlem: Veikko Lehtonen

  Veikko Lehtonen (40) fra Holter i Nannestad har meldt seg inn i klubben. Veikko er finsk, men har bodd og jobbet i Norge i 3 år. Han debuterte på maraton i 2016 og ultraløp i fjor.Veikko om seg selv:-Jeg er 40 år, fra Finland. Jeg flyttet til Norge for 3 år siden og sa

  Les mer
 • Skadefri.no – en ressurs for alle trenere og utøvere i norsk idrett

  Skadefri.no – en ressurs for alle trenere og utøvere i norsk idrett

  NIF har lansert Skadefri.no, og her finner dere mange gode tips til skadeforebygging og også øvelser for opptrening etter skade. Vi anbefaler alle å gjøre seg kjent med sidene. Klikk på idrett eller kroppsdel - og manøvrer deg videre til aktuelle trenings&oslas

  Les mer
 • Vi trenger flere løpere til klubbens lag i Holmenkollstafetten

  Vi trenger flere løpere til klubbens lag i Holmenkollstafetten

  Vi mangler fortsatt løpere for å stille lag i Holmenkollstafetten lørdag 05. mai. Vi stiller lag i klassen "A2 mix flest damer (samme som i fjor).Bli med på et sosialt og inkluderende arrangement med klubben, der lagfølelse og løpeglede er i fokus. Etter

  Les mer
 • Ninette på 8. plass i W45 i Marató de Barcelona

  Ninette på 8. plass i W45 i Marató de Barcelona

  Ninette Banoun var ikke skikkelig restituert etter 160 km i Espoo to uker tidligere, men løp likevel inn til tiden 3:21:00 i Barcelona Marathon 9. mars. Det ga henne en sterk 8. plass i klasse W45 og 78. plass totalt i kvinneklassen.I Norge løper jo evigspreke Ninette i K55-59 allerede

  Les mer
 • Therese Falk inspirerte Kondis

  Therese Falk inspirerte Kondis' landsmøtedeltagere

  Årets Ultraløpere (2018) Therese Falk og Bjørn Tore Kronen Taranger, var invitert til Kondis' landsmøte lørdag 9. mars for å inspirere landsmøtedeltagerne. Therese kom hjem fra Tokyo (der hun perset på maraton) fredag kveld, men stilte likevel

  Les mer
 • Du skal vel være med på jubileumsfesten

  Du skal vel være med på jubileumsfesten

  Du skal vel være med på jubileumsfesten vår lørdag 14. september i Aktivitetshuset 33Frysja? Festlokalet er i bygget til høyre på tegningen, det ligger usjenert til mtp naboer og støy, og i idylliske omgivelser ved Akerselva. Festen starter kl 18 på

  Les mer
 • Therese løp inn til flott ny pers på maraton i Tokyo; 3:02:02

  Therese løp inn til flott ny pers på maraton i Tokyo; 3:02:02

  Mens vi andre var samlet til klubbtreff på Fornebu lørdag 2. februar, var Therese sammen med en mye større gjeng løpere, i Tokyo Marathon. Der imponerte hun med et nytt flott maratonløp:- Negativ splitt, 3.02.02 lyder den nye persen min på 💪🏻 115. plass av d

  Les mer
 • Hennings 12. hundemiler ble Ultra Trail Sierras del Bandolero

  Hennings 12. hundemiler ble Ultra Trail Sierras del Bandolero

  Henning Lauridsen har fullført sitt 12. 100-milesløp, denne gangen i Spania første helgen i mars. I hans forrige løp ble det et nesten uvirkelig DNF, og selv sier han om det; - Selv om det har blitt 3 fullførte 100-miles løp siste halvår er smerte

  Les mer
 • Stor oppslutning om klubbdagen 3. mars på Fornebu

  Stor oppslutning om klubbdagen 3. mars på Fornebu

  Også i år var det over 50 medlemmer som møtte fram til Klubbdagen på Fornebu, der det først var langtur for de fleste i fint vårvær, deretter pizza, årsmøte, diverse info og diskusjon, fastelavnsboller, motivasjonsforedrag av Didrik Hermansen

  Les mer
 • Erik Waage Nielsen med flott resultat i Transgrancanaria

  Erik Waage Nielsen med flott resultat i Transgrancanaria

  Erik Waage Nielsen løp inn til en sterk 3. plass i veteranklassen 60 år+ i Transgrancanaria med sluttiden 24:16 på de 128,6 kilometerne og 6905 høyremeterne. Professoren imponerte med å bli nummer 277 av 770 startende totalt (524 fullførte) på Transgranca

  Les mer
 • Isabel løp sitt første maraton utenlands i Tel Aviv

  Isabel løp sitt første maraton utenlands i Tel Aviv

  Isabel hadde aldri løpt maraton utenfor Norges grenser, men nå er den barrieren brutt. Fredag 22. februar løp hun Tel Aviv Marathon. Vi ventet for å se om det dukket opp noen resultatlister, men utrolig nok har ikke arrangøren fått det på plass etter fire

  Les mer
 • Ninette satset friskt i Espoo 24-timers, dessverre stopp etter 160 km

  Ninette satset friskt i Espoo 24-timers, dessverre stopp etter 160 km

  Ninette Banoun deltok sist helg i Endurance 24H Ultrarun i Espoo utenfor Helsingfors. Målsettingen var klar: Å kvalifisere seg til VM 24-timers i oktober, dvs løpe minst 220 km på 24 timer. Halvveis hadde både hun og Stavangerjenta Mari Nustad Mauland løpt

  Les mer
 • Seier til Eirik da 36 fra klubben løp Bislett 50 km

  Seier til Eirik da 36 fra klubben løp Bislett 50 km

  Eirik Gundersen trosset litt krampeproblematikk og løp inn til klar seier på Bislett 50km lørdag  16. februar. Tiden ble 3:09:11, ca to minutter foran persen fra 2017, men nå sier Eirik at han har lyst til å satse skikkelig på et senere 50k på Bislett

  Les mer
 • Titina fullførte 10in10 for åttende gang

  Titina fullførte 10in10 for åttende gang

  For åttende gang fullførte Titina Bakken et 10in10 maratonløp, dvs 10 maraton på 10 dager. Stedet var Hartlebyry i England 5.-14. februar der hun også løp 10in10 i 2016 og 7in7 i 2017. Totalt er hun nå oppe i 282 fullførte maratonløp, s

  Les mer
 • DNF for både Henning og Anne-Grethe på ARC (The Arc of Attrition)

  DNF for både Henning og Anne-Grethe på ARC (The Arc of Attrition)

  Henning Lauridsen skulle tikke av nok et 100-milesløp på CV'n i det 162 km lange ultraløpet Arc of Attrition rundt tuppen av Cornwall. Det endte med DNF da han ble stoppet av cut-off på en sjekkpost underveis.Det var faktisk to fra klubben som fikk DNF på lø

  Les mer
 • Nytt medlem: Øivind Christian Thuen

  Nytt medlem: Øivind Christian Thuen

  Øivind Christian Thuen (35) fra Lørenskog har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Øivind på en treningstur i Østmarka, i hjemkommunen.Vi ser at han allerede er påmeldt til Romeriksåsen på langs, noe han åpenbart har gledet seg til

  Les mer
 • Ragnhild vant Somaliland maraton med politieskorte

  Ragnhild vant Somaliland maraton med politieskorte

  Det er ikke vanlig å se løpende kvinner langs landeveien i Somaliland* på Afrikas horn ved Adenbukta, ei heller i hovedstaden Hargeisa der Somaliland Marathon ble arrangert 8. februar. Men, noen tiltrekkes av det uvanlige, og en av dem er Ragnhild Audestad som løp Somalilan

  Les mer
 • Nytt medlem: Jan Kåre Arnesen

  Nytt medlem: Jan Kåre Arnesen

  Jan Kåre Arnesen (50) fra Skedsmokordet har meldt seg inn i klubben. Om noen måneder debuterer han også som ultraløper, i Romeriksåsen på langs, der han er en av 300 som har sikret seg startplass.Han deltok på to ultraløp også i 2018, men p&ari

  Les mer
 • Klubbtreff 3. mars med Didrik Hermansen, fellestrening og mye mer

  Klubbtreff 3. mars med Didrik Hermansen, fellestrening og mye mer

  Etter fjorårets suksess inviterer vi til en ny klubbdag på samme sted i år: Oksenøyveien 80, Fornebu  Romerike Ultraløperklubb arrangererKlubbdag søndag 3. marsAgenda og ca-tider:11.00+  Sosial langtur, lengde etter eget ønskeFin runde p&a

  Les mer
 • Gratulerer med dagen, i dag er Romerike Ultraløperklubb 10 år

  Gratulerer med dagen, i dag er Romerike Ultraløperklubb 10 år

  9. februar 2009 ble Romerike Ultraløperklubb etablert i et stiftelsesmøte på Bislett der 8 av 16 medlemmer var tilstede. Klubbens første styre besto av Olav Engen (leder), Frants Mohr (økonomiansvarlig), Ole Arne Schlytter og Marit Berg Bjerknes. Det er den fine &nb

  Les mer
 • Visste du at: Medlemskort kan printes ut fra Min Idrett

  Visste du at: Medlemskort kan printes ut fra Min Idrett

  Som dere har merket administrer vi medlemsdatabasen vår gjennom idrettens løsning (NIF) KlubbAdmin. Dette vil bli en løsning som alle klubber må benytte, ikke minst for å sikre at personopplysninger ikke kommer på avveie, og for å lette rapportering mv.V&a

  Les mer
 • Romeriksåsen på langs utsolgt, 300 påmeldte!

  Romeriksåsen på langs utsolgt, 300 påmeldte!

  Det er 152 dager igjen til start, men Romeriksåsen på langs er allerede fulltegnet. Det blir nå snart tilrettelagt for salg av startplasser (100,-) slik at det fortsatt vil være mulig å bli med. Det er en liten mulighet for at det legges ut noen ekstra startplasser

  Les mer
 • Therese Falk vant klart i Maratonkarusellen

  Therese Falk vant klart i Maratonkarusellen

  Noen timer før start på maraton under Maratonkarusellen i Bergen fikk Therese Falk vite at hun var kåret til Årets Ultraløper 2018. Hun kvitterte med en klar seier på maraton etter en fin ultraløps-treningsøkt.Therese løp på 3:15:47 og

  Les mer
 • Therese Falk stemt fram som Årets Ultraløper 2018

  Therese Falk stemt fram som Årets Ultraløper 2018

  Therese Falk er kåret til Årets Ultraløper for tredje år på rad, men det er første gangen dette avgjøres ved at andre ultraløper stemmer på de nominerte løperne. Det satte hun ekstra stor pris på:Gratulerer som Årets Ultral

  Les mer
 • Nytt medlem: Steffen Brufladt

  Nytt medlem: Steffen Brufladt

  Steffen Brufladt (26) fra Rosendal ved Hardangerfjorden er innmeldt i klubben. Steffen har nå gjort østlending av seg og har bodd de siste to årene på Lillehammer og i Oslo.Bildet: Steffen på årets Hardangervidda Marathon der han ble nummer 3. (Foto: ExtremEidfjo

  Les mer
 • Kristoffer Modell er tilbake i klubben

  Kristoffer Modell er tilbake i klubben

  Kristoffer Modell (41) fra Eidsvoll er igjen innmeldt i klubben. Etter noen travle år i Nord-Norge er han tilbake i jobb på Romerike, og tror han nå skal få bedre tid til å trene igjen.Kristoffer var medlem i klubben fra 2012 til 2016. Han løp blant annet trippel

  Les mer
 • Henriette vant Sandsjöbacka Trail, Asgeir på 6. plass

  Henriette vant Sandsjöbacka Trail, Asgeir på 6. plass

  Både Henriette Brynthe og Asjgeir Hjorthaug sto for flotte prestasjoner i årets Sandsjöbacka Trail sør for Göteborg fredag-søndag 11.-13. januar. Henriette vant Ultratrippeln klart, og var også klart raskest på den avsluttende 89 kilometeren søn

  Les mer
 • Mange løpere og fin stemning på årets første fellestrening 5. januar

  Mange løpere og fin stemning på årets første fellestrening 5. januar

  Det var minst 15 løpere fra klubben på treningen på Bisletts innendørsbane lørdag 5. januar. En fin start på klubbens jubileumsår - klubben fyller jo 10 år 6. februar. Neste fellestrening er annonsert til 22. januar, se klubbens aktivitetskalen

  Les mer
 • Nytt medlem: Tamas Farkas

  Nytt medlem: Tamas Farkas

  Tamas Farkas (36) fra Oslo har meldt seg inn i klubben.  På bildet ser vi Tamas på Jevnaker sist høst der han fullførte 50 km i Svein-Erik Bakke Ultra på 4:54:20. (Foto: Svein-Erik Bakke)

  Les mer
 • Nytt medlem: Dan Boye Nilsen

  Nytt medlem: Dan Boye Nilsen

  Dan Boye Nilsen (51) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben på årets første dag. Han har holdt på med løping i litt over fire år, og deltatt i flere korte løp og halvmaraton.- Jeg fullførte Ecotrail 80 km som første ultraløp i 2017

  Les mer
 • Heidi Grønvoll vant Nyttårsmaraton i Ålesund

  Heidi Grønvoll vant Nyttårsmaraton i Ålesund

  Heidi Grønvoll var klart raskeste kvinne på maraton under Nyttårsmaraton i Ålesund 30. desember. Vinnertiden var 3:35:22. På bildet ser vi Heidi sammen med de tre raskeste kvinnene på halvmaraton. Tre dager tidligere løp hun Ribbemaraton fra Sandvika til S

  Les mer
 • Godt nytt år!

  Godt nytt år!

  Les mer
 • Nytt medlem: Siv Hansen

  Nytt medlem: Siv Hansen

  Siv Hansen (46) fra Hernes utenfor Elverum har meldt seg inn i klubben. Dermed går vi ut av året 2018 med 241 medlemmer, en økning fra 205 pr års-slutt 2017 og 173 pr års-slutt 2016. Det gir 39% vekst i medlemsmassen siste to år.Siv om seg selv:- Jeg har lø

  Les mer
 • 18 RU

  18 RU'ere fullførte Ribbemaraton 3. juledag

  Årets Ribbemaraton ble en lag tur på glattisen der alt annet enn bruk av piggsko var risikosport. 12 av 134 deltagere brøt løpet, men alle våre 18 deltagere fullførte!I Ribbemaraton er det ikke tiden som er det viktigste, men det å ha en hyggelig sosial l

  Les mer
 • Hyggelig dag da Therese og Arne Martinus vant Jar julemaraton

  Hyggelig dag da Therese og Arne Martinus vant Jar julemaraton

  Maratonvinnerne. (Foto: Olav Engen)Fem løpere fra klubben fullførte maraton på 'Jar julemaraton og juleultra' lille julaften. Therese Falk og Ninette Banoun vant dobbelt i kvinneklassen, mens Arne Martinus Lindstad vant herreklassen.Arne Martinus var klart raskest på

  Les mer
 • Henning Lauridsen fullførte sitt ellevte 100-milesløp i belgiske Bello Gallico

  Henning Lauridsen fullførte sitt ellevte 100-milesløp i belgiske Bello Gallico

  Henning Lauridsen løp sitt ellevte 100-milesløp 15.-16. desember i belgiske Bello Gallico. Selvsagt fullførte han:- Julen ble innledet med å løpe det 163 km lange Bello Gallico 100 Miles i Belgia. Værgudene sørget for ekte norsk vær med rikelige i

  Les mer
 • Nytt medlem: Jarl Odin Herland

  Nytt medlem: Jarl Odin Herland

  Jarl Odin Herland (47) fra Nittedal har meldt seg inn i klubben. Også han debuterte på ultraløp med å fullføre Romeriksåsen på langs. (Foto: Arne Halvorsen)Jarl Odin om seg selv:"Stril fra Sotra utenfor Bergen, som etter å ha flyttet til Ø

  Les mer
 • Nytt medlem: Lasse Storgaard

  Nytt medlem: Lasse Storgaard

  Lasse Storgaard (33) fra Nittedal har meldt seg inn i klubben. "En liten sunn innskytelse her på starten av dagen: innmelding i klubben", skriver Lasse. Sist sommer debuterte han som ultraløper med å fullføre Romeriksåsen på langs. Lasses blogg: L

  Les mer
 • 120 påmeldt til RPL50 allerede to dager etter at påmeldingen åpnet!

  120 påmeldt til RPL50 allerede to dager etter at påmeldingen åpnet!

  Interessen for å løpe Romerikesåsen på langs tok av skikkelig i fjor, da løpet ble utsolgt og endte opp med 229 startende.  I år får vi lov å ha med 300 startende, og trodde kanskje det skulle bli tøft nok å fylle opp dette. Det ser

  Les mer
 • Therese Falk valgte å gi seg etter 140 km i Barcelona 24-timers

  Therese Falk valgte å gi seg etter 140 km i Barcelona 24-timers

  Therese Falk har vært i Barcelona der hun sist helg deltok i 24 Hores d'Ultrafons en Pista Barcelona. Det ble dessverre ingen super opplevelse for vår supre 24-timersløper denne gangen. Likevel løp hun 140 kilometer før hun sto av.- I dag var hverken dagen, timen

  Les mer
 • Påmeldingen til RPL50 åpnet 15. desember

  Påmeldingen til RPL50 åpnet 15. desember

  Påmeldingen til RPL50 åpnet 15. desember, og ut året er det ekstra billig å melde seg på. Det er 300 startplasser, som er det maksimale deltagere vi får lov å sende gjennom løypene.Påmelding gjør du her: Romeriksåsen på Langs

  Les mer
 • Helle Manvik vant Tjörnarparen Trail Ultra 100 miles

  Helle Manvik vant Tjörnarparen Trail Ultra 100 miles

  Helle Manvik vant Tjörnarparen 100 miles, en tøff ultrautfordring nord i Skåne. Hun viste nok en gang at ruskete vær og leirete svenske skogsløyper passer henne utmerket. Hun var den eneste av kvinnene som fullførte 100 miles, og herrevinneren var bare en dr&osl

  Les mer
 • BLOGG: Bislett 24-timers - det dreier seg kun om hodet

  BLOGG: Bislett 24-timers - det dreier seg kun om hodet

  Som speaker i 23 timer har jeg på ny fått bekreftet en teori. Lange ultraløp dreier seg 90% om hode og 10% om fysikk. Tidlig i løpet forsøkte jeg å gjette på hvem som kom til å holde ut lenge. Det samme gjør jeg i andre lange ultraløp.

  Les mer
 • Nytt medlem: Peter Laskowski

  Nytt medlem: Peter Laskowski

  Peter Laskowski (41) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Peter (eller Piotr) er dansk, og har bodd i Norge de siste 16 årene. Han startet med løping for ca 4 år siden da vekten skulle ned. Noen av dere husker kanskje Peter fra RPL50 i år, der han kom i mål på n

  Les mer
 • Knut og Raquel løp Valencia Marathon

  Knut og Raquel løp Valencia Marathon

  I perfekt løpsvær fullførte Knut Bøvre og Raquel Galetto-Plascencia Valencia Marathon søndag 2. desember. Det var Knuts niende maraton for sesomgen og vi gjetter at Raquel har minst like mange. Knut ble nr 8949 totalt og 284 i M55 med tiden 3:41:41. Raquel ble 209 i

  Les mer
 • Nye adgangskort på Bislett fra 1.1.2019 (gjelder trening hverdager 17-19)

  Nye adgangskort på Bislett fra 1.1.2019 (gjelder trening hverdager 17-19)

  Nye adgangskort deles ut på Bislett fra 1.1.2019Du får adgangskort ved å vise kvittering for betalt lisens.Lagre denne linken: https://mosjon.friidrett.no/lisenssjekk i tilfelle du må lete fram dokumentasjon fra NFIFs sider: Se også nedenfor.Trening på B

  Les mer
 • Oman by UTMB var en brutal opplevelse. DNF for våre tre deltagere.

  Oman by UTMB var en brutal opplevelse. DNF for våre tre deltagere.

  Sondre Amdahl var med i tetsjiktet i starten, og lå på 4. plass ved CP1 og 8. plass ved CP 3 etter nesten tre timers løping. Men, det var ikke hans dag. Også Ninette Banoun var med langt framme:; på en 4. plass i CP3 og 9. plass i CP 9, men det ble DNF både p&ari

  Les mer
 • Påmelding til RPL50 2019 åpner 15. desember, maks 300 plasser

  Påmelding til RPL50 2019 åpner 15. desember, maks 300 plasser

  Mens vi hygger oss med gode tilbakemeldinger etter Bislett 24-timers er det også på tide å se et halvår fram mot Romeriksåsen på langs. Det er nå avklart at vi får arrangere løp for inntil 300 deltagere de neste 3 årene, og påmelding

  Les mer
 • Cecilie og Liss best av klubbens løpere på Bislett 24-timers

  Cecilie og Liss best av klubbens løpere på Bislett 24-timers

  Cecilie Holmgren og Liss Johansen Vallestrand løp begge godt over 200 kilometer og sikret 2. og 3. plass under årets Bislett 24-timers. Vi har mange sterke kvinner på 24-timers i klubben, og selv uten Therese Falk, Guro Skjeggerud og Ninette Banoun på startstreken fikk vi fi

  Les mer
 • Bislett 24-timers er et unikt arrangement

  Bislett 24-timers er et unikt arrangement

  Etter 12 år har vi i stor grad vent oss til Bislett 24-timers - som en selvfølgelig greie som gjenoppstår hvert eneste år. Det man kanskje ikke tenker på er hvor unikt dette løpet er - ikke minst på grunn av den helt spesielt velegnede innendørsbane

  Les mer
 • Nytt medlem: Anne-Grethe Thillesen

  Nytt medlem: Anne-Grethe Thillesen

  Anne-Grethe Thillesen (50) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i år, og har nå allerede rukket å løpe tre ultraløp.Anne-Grethe før start i The Grand Tour of Skiddaw (privat foto)Anne-Grethe om seg selv:Begynte å l&

  Les mer
 • Nytt medlem: Laila Hov

  Nytt medlem: Laila Hov

  Laila Hov (43) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun trener nå for maraton i 2019 og ultraløp senere...Laila om seg selv:Jeg er 43 år og fant løpegleden sommeren 2010 og siden har jeg beholdt den. Jeg har deltatt på en del løp opptil halvmaratondistanse, me

  Les mer
 • Hege Henriksen vant 24 timers hinderløp i Spania

  Hege Henriksen vant 24 timers hinderløp i Spania

  Hege Jeanette Henriksen vant et 24 timers hinderløp i Spania lørdag - i ren Bislettånd - dette gikk jo samtidig som klubben arrangerte Bislett 24-timers. Dermed er kvalifiseringen på plass til neste års 24-timers VM i hinderløp (24-timers ultraløp med uf

  Les mer
 • Da har vi arrangert Bislett 24-timers for andre gang

  Da har vi arrangert Bislett 24-timers for andre gang

  Vi er stolt av klubben og gjennomføringen av helgens Bislett 24-timers, det var andre gang klubben arrangerte dette løpet. Takk til alle arrangører, deltagere, publikum og samarbeidspartnere. Vi tror det ble et veldig flott døgn for de aller fleste Hilsen Marit og Olav.V

  Les mer
 • Følg Bislett 24-timers live; omtale, resultater, webkamera

  Følg Bislett 24-timers live; omtale, resultater, webkamera

  Nedenfor ser du linker til reportasje, live resultater, webkamera mv som gir deg unike muligheter til å følge Bislett 24-timers live selv om du ikke er tilstede som deltager, supporter eller arrangør.Omtale/reportasje: kondis.no Live resultater (ultimate.dk)Ultimate live app

  Les mer
 • Invitasjon til seks klubbtreninger i vinter - rolige langturer

  Invitasjon til seks klubbtreninger i vinter - rolige langturer

  I en e-postmelding tidligere i november varslet vi at det kanskje ikke ble noen fellestreninger denne vinteren, siden treningsutvalget ble lagt på is av ulike årsaker. Nå kan vi glede dere med at det er berammet seks fellestreninger. Louise Skak inviterer til fire fellestreninger,

  Les mer
 • Carsten Stævne Bech nr 29 i Grenå 6-timers

  Carsten Stævne Bech nr 29 i Grenå 6-timers

  Carsten Stævne Bech har vært i Danmark og løpt Grenå 6-timers. Der løp han 60,7709 km - noe som ga en 29. plass i herreklassen og 33. plass totalt av 117 deltagere.Løpet ble arrangert 6. november, og på løpets hjemmeside kan vi lese om løypa

  Les mer
 • Therese Falk vant Jessheim Vintermaraton på ny pers

  Therese Falk vant Jessheim Vintermaraton på ny pers

  Therese Falk imponerte med seier og sterk tid på Jessheim Vintermaraton søndag 18. november. Etter et imponerende jevnt løp der de fire rundene gikk på 46:28, 46:23, 46:01 og 45:54 klokket hun inn på 3:04:46. Ninette Banoun ble nummer fire med 3:26:58. Stian Fjellesta

  Les mer
 • June Lium fullførte Sätila Trail 82 km (eller 89 km?)

  June Lium fullførte Sätila Trail 82 km (eller 89 km?)

  June Lium har vært i nabolandet og løpt Sätila Trail i skogene sørøst for Göteborg. Hun ble nummer 10 i kvinneklassen etter en løpstid på 15 timer og 3 minutter. Løypa var oppgitt til 82 km med 2300 høydemeter, men kanskje var den n&ael

  Les mer
 • Kristoffer Stensrud på 8. plass i Ecotrail Madrid 50 km

  Kristoffer Stensrud på 8. plass i Ecotrail Madrid 50 km

  Kristoffer Stensrud løp bra i Ecotrail Madrid lørdag 10. november der han kom på 8. plass på 50 km med tiden 4:47:02. Cato Hansteen løp 80 kilometer der han ble nummer 32 med tiden 9:11:20. Vi tar også med at Røy Støle ble nr 22 med 3:45:58 p&arin

  Les mer
 • Titina fullførte Halloween Marathon 10in10 for andre gang

  Titina fullførte Halloween Marathon 10in10 for andre gang

  Titina Bakken har nok en gang fullført et 10in10 maratonløp, dvs 10 maraton på 10 dager. Det var hennes tredje 10in10 på tre måneder. Denne gangen var det Halloween 10in10 ved Little Bowbrook (Harlebury)  utenfor Birmingham. Hun løp denne maratonserien ogs

  Les mer
 • Raguel løp/plasket Venicemarathon - In the worst conditions ever

  Raguel løp/plasket Venicemarathon - In the worst conditions ever

  Super morsomt forfriskende maraton, sier Raquel Galetto om søndagens Venicemarathon der hun fullførte på 4:19:43. Nedbør, flo og vind sørget for overvann i deler av løypa, moe deltagerne åpenbart syntes var mer morsomt enn irriterende. Raquel i må

  Les mer
 • Liv og Cathrine på pallen i Backyard Ultra Sandefjord

  Liv og Cathrine på pallen i Backyard Ultra Sandefjord

  Liv Richter og Cathrine Melsom kom på henholdsvis 2. og 3. plass i Backyard Ultra Sandefjord lørdag 27. oktober. I konkurransen om raskest tid på den 12. og siste runden ble de nummer 2 og 5. Like bak fulgte Rakel Erla Sævarsdottir med 5. plass (6 på siste runden). 49

  Les mer
 • Øyunn og Gunnar løp 4x Svalandsgubben: 3 oppvarmingsrunder, deretter konkurranse

  Øyunn og Gunnar løp 4x Svalandsgubben: 3 oppvarmingsrunder, deretter konkurranse

  Selv om Svalandsgubben er et svært tøft terrengløp er det ikke mer enn 27 km langt. Så korte løp omtaler vi ikke her på klubbens hjemmeside. Men.... hvis du løper 4 runder er du mer enn fortjent til litt ekstra oppmerksomhet. Øyunn Bygstad og Gunn

  Les mer
 • Eirik Gundersen løp på 2:32:13 i Frankfurt Marathon

  Eirik Gundersen løp på 2:32:13 i Frankfurt Marathon

  Det var mange nordmenn som løp veldig fort i Frankfurt Marathon lørdag 27. oktober. En av dem var Eirik Gundersen som med tiden 2:32:13 kom på 107. plass totalt. Det ble også ny fin pers, og han løp med negativ split (-12 sek).Eirik var 9. raskeste nordmann, men bare

  Les mer
 • Tor Olav Aakre (26) debuterte på maraton med 3:04:42

  Tor Olav Aakre (26) debuterte på maraton med 3:04:42

  Tor Olav Aakre (26) som meldte seg inn i klubben sommeren 2017 har nå debutert på maraton. Det skjedde i Amsterdam Marathon 27. oktober på den gode tiden 3:04:42. - Det blir flere maratonløp på meg neste år,  sier en fornøyd løper.Vi har o

  Les mer
 • Nå kan du kjøpe helårslisens 2019

  Nå kan du kjøpe helårslisens 2019

  Svært mange av klubbens løpere tegner helårslisens, noe vi anbefaler for alle som konkurrerer og trener mye til disse konkurransene. Det er nå mulig å kjøpe helårslisens for sesongen 2019. Grunnlisensen til 420 kroner er det som er mest aktuelt.Helår

  Les mer
 • Tore Mortensen på 15. plass i Fredrikstad Maraton

  Tore Mortensen på 15. plass i Fredrikstad Maraton

  Tore Mortensen løp inn til 15. plass i Fredrikstad Maraton med tiden 3:22:38, det holdt til 4. plass i M45-49. Det var Tore's 190. maratonløp, og alle de 27 foran han på maratonlista er eldre enn Tore. Kun to løpere er yngre enn Tore på 100-klubbens liste (Jan Bi

  Les mer
 • Therese Falk vant "sitt eget" ultraløp

  Therese Falk vant "sitt eget" ultraløp

  Helgen 20.-21. oktober arrangerte Titina Bakken to nye ultra- og maratonløp i løpsserien Cannonball maraton og Ultra Jevnaker. Først ut var Therese Falk Maraton og Ultra på lørdagen, og dagen etter var det Olav Engen Maraton og Ultra.Therese, Titina og gutta på

  Les mer
 • Ivar, Anna og Karianne fullførte Amsterdam Marathon, hvem andre fra klubben?

  Ivar, Anna og Karianne fullførte Amsterdam Marathon, hvem andre fra klubben?

  Ivar Svendsen var en av titusener deltagere i Amsterdam Marathon 21. oktober. Der ble en fin reise og ny pers på 4:41:39. Resultatlistene er ikke søkbare, så vi aner ikke hvilke andre fra klubben som var med. Var du med kan du sende en epost til olav@samgla.no for å komme me

  Les mer
 • Jørgen Grøndal suveren vinner av knalltøft Furuberget Endurance

  Jørgen Grøndal suveren vinner av knalltøft Furuberget Endurance

  Jørgen Grøndal hadde planer om å klare 20 runder, dvs 100 miles, under Furuberget Endurance 20.-21. oktober, Det ble 13 runder, 104 kilometer og nesten 6000 høydemeter i teknisk terreng. Det ble over 26 strabasiøse timer på 30-åringen fra Røyken.

  Les mer
 • Arild Bjarkø beste veteran i Ultra Trail Lago Orta 120 km (37 av 350 totalt)

  Arild Bjarkø beste veteran i Ultra Trail Lago Orta 120 km (37 av 350 totalt)

  Arild Bjarkø har vært i Italia  (19. oktober) og løpt det 120 km lange UTLO med 7600 høydemeter. Det endte med en flott 31. plass av herrene, 37. plass av 350 deltagere totalt og suverent beste superveteran med tiden 21:28. Yngste løper foran han på resul

  Les mer
 • Margrethe på 4. og Ninette på 7. i Festival des Templiers

  Margrethe på 4. og Ninette på 7. i Festival des Templiers

  Margrethe Fjetland kom på en sterk på 4. plass og Ninette Banoun på en nesten like sterk 7. plass  i Endurance Trail i Festival des Templiers 19. oktober. Ninette var klart raskest i sin aldersklasse. Løypa på 101 kilometer har 5100 høydemeter.Margrethe sam

  Les mer
 • Asgeir måtte gi seg med skade 15 km før målgang på Lemkowyna Ultra Trail 150K

  Asgeir måtte gi seg med skade 15 km før målgang på Lemkowyna Ultra Trail 150K

  Det ble bare nesten for Asgeir Peder Hjorthaug på forrige ukes Lemkowyna Ultra Trail i Polen. Etter 135 km måtte han gi seg med akutt skade/smerte i den ene ankelen, det var umulig å fullføre.Asgeir skriver på facebook:- Lemkowyna Ultra Trail spiste meg til alle m&arin

  Les mer
 • Gunnar Næss: Løpsrapport fra NUC200

  Gunnar Næss: Løpsrapport fra NUC200

  Gunnar Næss var alene om å fullføre årets NUC 200, en tøff utfordring som selv de færreste ultraløpere vil våge seg i kart med. Nedenfor kan du lese Gunnar's løpsrapport.Gunnar rett etter målgang. (Foto: Olav Engen)Se også tid

  Les mer
 • Tore Mortensen vant Ronny & Jan Billy

  Tore Mortensen vant Ronny & Jan Billy's restemaraton, Runar rundet 100!

  Etter et års opphold er omsider Tore Mortensen i gang igjen. Det gikk ett år og 1 dag fra Oslo Maraton 2017 til Trondheim Maraton i år. Når han sist helg vant Ronny & Jan Billy's restemaraton var det høstens tredje maratonløp, alle på bedre tider e

  Les mer
 • Therese Falk på 2. plass i Göteborg Marathon

  Therese Falk på 2. plass i Göteborg Marathon

  Therese Falk løp inn til 2. plass i årets Göteborg Marathon med 3.11.50, drøyt to minutter bak svenske Erika Lindeblad som vant på 3.09.41.  I fjor ble Therese nummer tre, så det var en plass fram denne gangen.Foto av de to beste kvinnene. Therese Falk og Er

  Les mer
 • Knut (ny pers) og Raquel løp bra i Chicago Marathon

  Knut (ny pers) og Raquel løp bra i Chicago Marathon

  Knut Bøvre fullførte Chicago Maraton på 3:29:25 mens Raquel Galetto-Plascencia kom i mål på 3:53:42. Det var begge godt fornøyd med. Knut perset med 8 minutter o

  Les mer
 • Henning løp sitt tiende 100-miles løp og dermed forsvant skjegget

  Henning løp sitt tiende 100-miles løp og dermed forsvant skjegget

  For nyttårsaften for godt over to år siden ble det bestemt (av hvem?) at Henning måtte ha skjegg inntil han hadde løp ti 100-milere. På facebook kunne vi søndag kveld se en video lagt ut av Henning som barberer vekk nesten alt skjegget. Han sparte en bart, s&ari

  Les mer
 • Andreplass til Sondre Amdahl i Ultra Mirage 100 km

  Andreplass til Sondre Amdahl i Ultra Mirage 100 km

  Vi har sakset hele saken fra kondis.no:Sondre Amdahl løp inn til en sterk andreplass i ørkenløpet Ultra Mirage 100 km i Tunisia 29. september. Løpet ble vunnet av økenspesialisten Rachid Elmorabity fra Marokko.Sondre Amdahl hadde bare én mann - og av og til

  Les mer
 • Isabel og Marianne fullførte fjellmaraton i Skåbu

  Isabel og Marianne fullførte fjellmaraton i Skåbu

  Isabel Aarnes har løpt Skåbu Fjellmaraton som guide for svaksynte Kai Glenn Borgersen, og Marianne Følling slo følge. Isabel er ambassadør for det flotte fjelløpet som i år samlet 136 deltagere på de tre distansene for voksne, 40 av dem på m

  Les mer
 • Ragnhild på farta, har løpt maraton i Moldova

  Ragnhild på farta, har løpt maraton i Moldova

  Ragnhild Audestad er stadig vekk på reise jorden rundt, slik virker det i alle fall. Denne gangen hadde hun funnet fram til et maraton i Moldova; Chisinau Marathon der hun fullførte på 4:21:34Privat foto.Chisinau maraton gjennomført. Fantastisk løp med flott stemning

  Les mer
 • Roy og Sofiia - våre nyeste medlemmer - fullførte UKA Pain Ultra

  Roy og Sofiia - våre nyeste medlemmer - fullførte UKA Pain Ultra

  Vårt to sist innmeldte medlemmer, Roy Kenneth Støle og Sofiia Granheim har vært en tur i Älvdalen i Sverige og løpt UKA Pain Ultra lørdag 29. september. De kom til mål på en delt 20. plass av 31 startende etter å ha løpt sammen hele veie

  Les mer
 • Gunnar Næss var eneste løper som kom til mål i NUC200

  Gunnar Næss var eneste løper som kom til mål i NUC200

  Så klarte han det igjen. I fjor ble Gunnar Næss nummer to på 200 km etter å ha avsluttet mye sterkere enn vinneren. I år sto kampen nok en gang mellom de to, men da Bjørn Ivar Hepsø måtte gi seg etter 125 km var det klart for Gunnar-seier. For ingen

  Les mer
 • Cecilie ble historisk som første norske kvinne til å fullføre Spartathlon

  Cecilie ble historisk som første norske kvinne til å fullføre Spartathlon

  Cecilie Holmgren fullførte lørdag det 246 km lange Spartathlon som første norske kvinne noensinne. Det legendariske ultraløpet fra Athen til Sparta har vært arrangert årlig fra 1983, og bare litt over halvparten av deltagerne bruker å komme til mål

  Les mer
 • Nytt medlem: Roy Kenneth Støle

  Nytt medlem: Roy Kenneth Støle

  Roy Kenneth Støle (47) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Akkurat som nyinnmeldte Sofiia Granheim har han trent og konkurrert med løpegjengen Midtlivskrise i Lycra. Nå er det ultraløping som lokker, og sist helg løp han (og løpevennen Sofiia) 70 runder und

  Les mer
 • Nytt medlem: Sofiia Granheim

  Nytt medlem: Sofiia Granheim

  Sofiia Granheim (35) - den spretne skåningen i Romeriksåsen på Langs - har meldt seg inn i klubben. Tidligere har hun konkurrert for treningsgruppa Midtlivskrise i Lycra, men heretter blir det altså Romerike Ultraløperklubb.Sofiia Granheim 35 km ut i sitt første

  Les mer
 • Klubbens løpere samlet inn mest av alle til Stine Sofies Stiftelse

  Klubbens løpere samlet inn mest av alle til Stine Sofies Stiftelse

  No Finish Line ble arrangert på Rådhusplassen 20.-23. september med imponerende oppslutning totalt sett (2480 deltagere) og fra klubbens mange løpere. Stormen "Knut" stoppet arrangementet i 18 timer og utsatte 24-timersløpet, men ellers var det tre fantastiske dag

  Les mer
 • Hilde nummer to på 24-timersløp under ufyselige forhold i London

  Hilde nummer to på 24-timersløp under ufyselige forhold i London

  Mens "Knud" herjet her hjemme var det mindre vind, men bøttevis med regn, i London hvor tre av klubbens løpere var med på Self Transcendence 24 Hour Track Race. Hilde løper jo alltid bra på 24-timers, men i de håpløse forholdene var hun sjansel

  Les mer
 • 33 fra klubben fullførte Oslo Maraton, 9 fullførte trippelen

  33 fra klubben fullførte Oslo Maraton, 9 fullførte trippelen

  Sent, med godt, kan vi bringe oversikten over klubben resultater i Oslo Maraton (15. september). Romerike Ultraløperklubb var klart største klubb  med tanke på deltagere på maraton- og trippel. 9 medlemmer fullførte trippelen og 34 fullførte maraton. Det

  Les mer
 • Helle vant Garmin Ultra Race 81 km i Polske Gdynia

  Helle vant Garmin Ultra Race 81 km i Polske Gdynia

  Det polske Garmin Ultra Race er et stort arrangement med distanser på 9, 24, 53 og 81 kilometer. Den lengste distansen gikk 14. september med en makstid på 15 timer og 119 startende. Helle Manvik ledet kvinneklassen hele veien og vant med over en times forsprang på nummer to.Helle

  Les mer
 • Rita raskest av våre deltagere i Berlin Marathon

  Rita raskest av våre deltagere i Berlin Marathon

  Ut fra hva vi klarer å finne i resultatlistene var det tre løpere fra klubben med i årets Berlin Marathon søndag 16. september. Av disse var Rita Steinsvik raskest med tiden 3:33:35 som holdt til en 873. plass i kvinneklassen og 97. plass i W45.  Clare Skålhegg b

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrød på 14. plass i VM Skyrunning Ultra

  Hans Kristian Smedsrød på 14. plass i VM Skyrunning Ultra

  Hans Kristian Smedsrød løp veldig bra i VM Skyrunning der han var beste norske på en 14. plass på ultradistansen 14. september. Løypa var 52 kilometer med 3820 høydemeter.Bildet er fra Glen Coe Skyline i 2017 (foto: Ian Corless)  Se omtale fra S

  Les mer
 • Margrethe med 2. plass i Leopard UTML Ultratrail du Müllerthal

  Margrethe med 2. plass i Leopard UTML Ultratrail du Müllerthal

  Martgrethe Fjetland Løvold har vært i Luxemburg og løpt Leopard UTML Ultratrail du Müllerthal. Der ble hun nummer to på den nest lengste distansen, 75 kilometer. Hun kom på 2. plass i kvinneklassen og var nr 10 totalt av 64 fullførende løpere der ty

  Les mer
 • Øistein fullførte 100 Miles - Around the isle of Mors - i grisevær

  Øistein fullførte 100 Miles - Around the isle of Mors - i grisevær

  Øistein Schmidt Galaaen ble nummer 57 på 100 Miles - Around the isle of Mors. Tiden ble 25:09. Han forteller om et profesjonelt  og flott arrangement, men det ble tøft!Øistein har sendt oss denne rapporten:Dansker er tydeligvis gode til å arrangere 100 milere p&

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Stengle-Håkonsen

  Nytt medlem: Marius Stengle-Håkonsen

  Marius Stengle-Håkonsen (37) fra Hakadal har meldt seg inn i klubben. Han er ganske fersk som ultraløper, men imponerte med en 8. plass i Ecotrail Oslo 80 km i år. - Jeg gleder meg til å løpe for klubben fremover og bli bedre kjent med gjengen, sier Hakadølen.M

  Les mer
 • Ny sterk 15. plass til Didrik i VM100 km

  Ny sterk 15. plass til Didrik i VM100 km

  Didrik Hermansen løp inn til 15. plass på VM 100-kilometer i Kroatia lørdag. Didrik ble nummer 15 også i forrige VM, i spanske Los Alcazares i 2016, da han satte norsk rekord med tiden 6:45:43. Nå ble tiden 7:00:12 i en mye tyngre løype. Avstanden til VM-gullet

  Les mer
 • Cathrine Melsom Walle vant Vestfold Maraton

  Cathrine Melsom Walle vant Vestfold Maraton

  Cathrine Melsom Walle vant kvinneklassen i Vestfold Maraton 1. september. Dette er først og fremst en maratonstafett med 4 og 8 etapper, men det var også 28 løpere som stilte i individuelle klasser. Cathrine var  raskest av kvinnene i løpet som startet utenfor Larvik

  Les mer
 • Arne Martinus forsvarte fjorårsseieren i Anholt Maraton med solid margin

  Arne Martinus forsvarte fjorårsseieren i Anholt Maraton med solid margin

  Anholt er ei lita øy midt i Kattegat med bare 160 fastboende innbyggere (og noen flere seler). Her arrangeres Anholt Marathon med maraton, halvmaraton og 10 km. Arne Martinus Lindstad vant årets maratondistanse overlegent med tiden 3:11:19, en halv time foran andre løper i m&arin

  Les mer
 • Klasseseier til Marianne Følling i Trondheim Maraton

  Klasseseier til Marianne Følling i Trondheim Maraton

  Marianne Følling var den eneste fra klubben i Trondheim Maraton, der hun ble klokket inn på 4:12:26 som ga seier i K55-59 med venninnen Unni på 2. plass. Marianne kom på 17. plass av kvinnene totalt.Marianne på facebook:- Trondheim maraton er finfin til tross for at de

  Les mer
 • Raquel og Tom Stephan raskest av våre deltagere i DobbelTravern

  Raquel og Tom Stephan raskest av våre deltagere i DobbelTravern

  Tom Stephan Jensen var raskest av våre løpere i DobbelTravern 1. september med 6:05:55 og 8. plass totalt i herreklassen. Nyinnmeldte Raquel Galetto var eneste og raskeste kvinne fra klubben. Hun løp på 7:36:53.Raquel Galetto på facebook:- Running in Norway is all abo

  Les mer
 • Marianne Nesje fullførte 6-dagersløpet Fire and Ice (250km)

  Marianne Nesje fullførte 6-dagersløpet Fire and Ice (250km)

  Marianne Nesje har vært på Island og løpt 6-dagersløpet Fire and Ice. Totalt 250km i det som beskrives som Iceland's Toughest Foot Race. Løpet ble arrangert i dagene 27. august til 1. september. Vi har ikke funnet noen resultatlister* men det er i alle fall klart

  Les mer
 • Nytt medlem: Henrik Jensen

  Nytt medlem: Henrik Jensen

  Henrik Jensen (48) fra Drammen har meldt seg inn i klubben. Dansken har bodd i Norge i 5 år (siden desember 2013). Nå trener han for å debutere på ultraløp i Ecotrail 50 km i 2019.Henrik om seg selv:- Jeg startede for ca 2 år siden med løping og har v&aeli

  Les mer
 • Åke Fagereng fullførte på sterk tid i UTMB

  Åke Fagereng fullførte på sterk tid i UTMB

  Det var ikke et løp på linje med den norske sensasjonen Hallvard Shjølberg som kom på 4. plass i årets UTMB. Men, en 322. plass av 2561 startende på en tid litt over 35 timer er glimrende for Åke Fagereng (bor og jobber i Cardiff).Etter løper skrive

  Les mer
 • Helle Manvik på 44. plass i TDS

  Helle Manvik på 44. plass i TDS

  Helle Manvik løp veldig bra i TDS, det 123 km lange (6800 hm) fjellultraløpet som inngår i UTMB-arrangementene. Hun kom på en 44. plass av ca 230 kvinner. Kun 13% av de1799 startende var altså kvinner. Av dem kom 1329 (74%) til mål. Værforholdene gjorte at

  Les mer
 • 4. plasser til Rakel og Magnus på Ringerike

  4. plasser til Rakel og Magnus på Ringerike

  Hele 16 av 62 deltagere i Ringerike 6-timers var fra klubben, og best denne gangen var Rakel Erla Sævarsdottir og Magnus Thorud som begge kom på 4. plass. De løp henholdsvis 59,548 km og 71,702 km. Løpet på Schjongslund i Hønefoss 25. august kunne skilte med ny

  Les mer
 • Therese Falk vant Nordvest maraton

  Therese Falk vant Nordvest maraton

  Nordvest Maraton på Hareidlandet har ikke så mange deltagere, men maratonløype er like lang her som andre steder. Therese Falk var på besøk i området, og med bare to uker igjen til VM 100 km tok hun det litt forsiktig. Likevel vant hun med tiden 3.13.17, som er

  Les mer
 • Mona og Monica fullførte PTL som eneste kvinnelag

  Mona og Monica fullførte PTL som eneste kvinnelag

  Søndag 2. september krysset The adventurous aunts - Monica Strand og Mona Kjeldsberg - målstreken tiljublet av masse mennesker i målbyen Chamonix - som eneste rene kvinnelag som klarte å fullføre årets PTL  (le Petite Trotte a Leon), det ekstreme ultral&osl

  Les mer
 • Raquel og Knut fullførte Stavanger Marathon

  Raquel og Knut fullførte Stavanger Marathon

  2 av 200 løpere på maratondistansen i Stavanger Marathon 25. august var fra klubben. Knut Bøvre ble nummer 2 i M55-59 og 71 totalt i herreklassen med tiden 3:51:56. Raquel Galetto ble nummer 5 i K45-59 og 18 totalt i kvinneklassen med 3:53:27Knut og Raquel sammen med Beate Norhei

  Les mer
 • Åshild, Guro og Ingunn fullførteTromsø Mountain Ultra

  Åshild, Guro og Ingunn fullførteTromsø Mountain Ultra

  Terrengultraløpet Tromsø Mountain Ultra ble arrangert 25. august, og både Åshild Nilsen og Ingunn Ytrehus fullførte den harde 50 kilometersløypa.Åshild (bildet) ble nummer 18 av 30 startende kvinner med tiden 7:40:40. Ingunn ble nummer 22 med tiden 8:53:

  Les mer
 • Se Team Hansens flotte film fra RPL50 2018

  Se Team Hansens flotte film fra RPL50 2018

  Følg Martin Hansen og andre løpere på denne flotte 5 minutters filmen fra Romeriksåsen på langs 2018. Martin løp hele løpet med webcam, så her ser du en film innenfra, og ikke fra sidelinja! Tusen takk til Team Hansen som deler denne med oss. Ultra

  Les mer
 • Liss og Henning profilert i Finansavisen 24. august

  Liss og Henning profilert i Finansavisen 24. august

  Dere trenger jo ingen ytterligere presentasjon av disse to; Ultraløper Liss Johansen Vallestrand som blant annet ble nummer tre totalt på årets Ecotrail Oslo 80 km, og demotiveringscoach og 100-milesekspert Henning Lauridsen. I dag ble begge profilert i Finansavisen, og nedenfor s

  Les mer
 • Nytt medlem: Isabel Aarnes

  Nytt medlem: Isabel Aarnes

  Isabel Aarnes (34) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har allerede rukket å løpe to løp for klubben, begge sist helg da hun løp Kystleden halvmaraton på lørdag og Ragnar Nygård Ultra 50 km på søndag. Svært mange av dere kjenner

  Les mer
 • Ragnar løp sitt 96. ultraløp i Ragnar Nygård Ultraløp 50 km

  Ragnar løp sitt 96. ultraløp i Ragnar Nygård Ultraløp 50 km

  Ragnar Nygård er en av flere ultraløpere som har fått sitt navn knyttet til ett av Cannonball-løpene som Titina Bakken arrangerer på Jevnaker. Søndag 19. august ble Ragnar Nygård Ultraløp 50 km arrangert for andre gang, for Ragnar var det hans 96.

  Les mer
 • Mange sterke resultater i UltraVasan 90km, 8 løpere på Topp 50

  Mange sterke resultater i UltraVasan 90km, 8 løpere på Topp 50

  Didrik Hermansen løp inn til en sterk 3. plass selv om han halvveis mer enn luktet på seieren. Henriette Brynthe ble nummer 8 i kvinneklassen til tross for at hun fikk skulderen ut av ledd uka før. Og bak disse fikk vi ytterligere 6 resultater i topp 50.Tore Granli ble nummer 40,

  Les mer
 • Jon Asphjell raskest av våre fire løpere i 100Meilen Berlin (Harald Krogh på bildet)

  Jon Asphjell raskest av våre fire løpere i 100Meilen Berlin (Harald Krogh på bildet)

  Oppdatert artikkel. Det var Jon Asphjell som var raskest av våre løpere i 100milesløpet Der Berliner Mauerweglauf, eller 100Meilen Berlin som er det navnet som brukes mest. Nest raskest var Harald Krogh, som vi ser på bildet ovenfor som er tatt av Terje Holter. Thomas Stordalen og Mor

  Les mer
 • Øistein Schmidt Galaaen raskest av våre løpere i Hof Toppers

  Øistein Schmidt Galaaen raskest av våre løpere i Hof Toppers

  Hof Toppers Ultraløp ble arrangert lørdag 11. august med 31 deltagere hvorav 4 fra klubben. Totalt inklusive duatlon var det 299 deltagere i Hof Toppers.  Raskest av våre løpere var Øistein Scmidt Galaaen som vant M41-55 år og ble nummer 4 totalt etter tre veldig sterke løpere. Øiste

  Les mer
 • Thomas og Morten fullførte 100Meilen Berlin

  Thomas og Morten fullførte 100Meilen Berlin

  Både Thomas Stordalen og Morten Haukeland fullførte sist helg Der Berliner Mauerweglauf, eller 100Meilen Berlin som er det navnet som brukes mest. Thomas løp på 26:53:16, mens Morten kom i mål på 28:40:47.Thomas før løpet. (Privat foto)Makstiden på dette 100-milesløpet er 30 timer, og selv om d

  Les mer
 • Therese Falk med verdens raskeste 10 maraton på 10 dager

  Therese Falk med verdens raskeste 10 maraton på 10 dager

  Vinneren av herreklassen, Adam Holland og nummer to og trippel verdenmester på 100 km, Giorgio Calcaterra holder Therese på gullstol. Det har hun fortjent. (Arrangørfoto) Samme sak er publisert på kondis.noClub Super Marathon Italia har siden 4. august arrangert multimaratonløpet Orta 10 in 10, det

  Les mer
 • Dobbeltseier til Henriette Brynthe og Liv Richter i NM terrengultra

  Dobbeltseier til Henriette Brynthe og Liv Richter i NM terrengultra

  Henriette Brynthe innfridde forventningene vi andre hadde til henne, og vant et overlegent gull i NM terrengultra i Meråker 4. august. Sarpsborgjenta selv ville ikke høre snakk om favorittstempel i forkant av konkurransen, men hun viste seg å være den klart sterkeste kvinneløperen i feltet.Henriette

  Les mer
 • Cathrine Holme is back

  Cathrine Holme is back

  Cathrine Holme (49) fra Dilling utenfor Moss har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Cathrine i XREID 2014. (Foto: Olav Engen)- Jeg har prioritert sykkel de siste årene, mye grunnet noen artige og utfordrende sprell jeg har deltatt på, men har også hatt løpeskoene på og ikke fortrengt det he

  Les mer
 • June Siren Lium fullførte Landavegur Ultra på Island

  June Siren Lium fullførte Landavegur Ultra på Island

  June Siren Lium fullførte Landavegur Ultra på Island 14. juli. Hun fullførte det 55 km lange løpet (1900 høydemeter) sammen med søsteren Linn Hege på 8 timer og 22 minutter. Totalt var det 538 deltagere (197 kvinner) i dette løpet som kanskje kan være et spennende alternativ for flere i klubben (?)B

  Les mer
 • Nytt medlem: Tom Johannessen

  Nytt medlem: Tom Johannessen

  Tom Johannessen (48) fra Fet har meldt seg inn i klubben. Han har også rukket å representere oss, i NM terrengultra i Meråker der han løp inn til 5. plass i M45-49 (21 totalt i herreklassen). Tom har løpt et tosifret antall ultraløp etter debuten i Ecotrail 45km i 2015.Tom om seg selv:Jeg er 48 år o

  Les mer
 • Nytt medlem: Liv Richter

  Nytt medlem: Liv Richter

  Liv Richter (30) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Det skjedde uken før NM terrengultra, og noen dager senere løp hun inn til sølv og sikret sammen med Henriette Brynthe dobbeltseier til klubben.Liv intervjues av Hallgeir Martin Lundemo etter å ha løpt inn til sølv i NM terrengultra. Vi kommer t

  Les mer
 • Ingrid Lid vant NDW100 miles

  Ingrid Lid vant NDW100 miles

  Vi sakser fra kondis (samme skribent som her): Ingrid Lid og Mari Mauland var suverent best av de 41 kvinnene som deltok i 100-milesløpet North Downs Way i England som ble arrangert 4.-5. august. Det var heller ikke mange av de 196 karene som løp fortere enn Ingrid og Mari. North Downs Way sta

  Les mer
 • Ragnar Nygård på 3. plass i Bømlo Ultrafestival 300 km

  Ragnar Nygård på 3. plass i Bømlo Ultrafestival 300 km

  Ragnar Nygård var en av 7 tøffinger som fullførte 5-dagers etappeløpet Bømlo Ultrafestival. Han løp egentlig bedre for hver dag, selv om også han fikk det tungt i varmen de siste dagene. Det ble 3. plass sammenlagt på Ragnar. (arrangørfoto)Se også omtale på kondis.no: Femdagersløp i høststorm o

  Les mer
 • Helle Manvik løp 100K i Skövde på 9:32:07

  Helle Manvik løp 100K i Skövde på 9:32:07

  I helgens Skövde Ultrafestival løp Helle Manvik 100 km på tiden 9:32:07, et resultat som bringer henne inn på 12. plass på den norske Adelskalenderen. Helle, som har sin styrke i terrengløping, debuterte på 100 km flatt - bare tre uker etter at hun løp inn til 5. plass i Hornindal Rundt.Bildet er fr

  Les mer
 • Nytt medlem: Chelsea Fox

  Nytt medlem: Chelsea Fox

  Chelsera Fox (35) fra Longyearbyen (!) har meldt seg inn i klubben. Amerikanske Chelsea har bakgrunn fra mountainbike og snowboard, men etter hvert har løping blitt hennes favorittgren, noe som ikke er bare enkelt når man bor på Svalbard.Chelsea skriver om seg selv:- Jeg er fra USA, men har bodd i m

  Les mer
 • Marit Aamdal nummer 5, Neil Dryland nummer 12 på Rallarvegsløpet

  Marit Aamdal nummer 5, Neil Dryland nummer 12 på Rallarvegsløpet

  Marit Aamdal ble nummer 5 i kvinneklassen, og Neil Dryland 12 i herreklassen i årets Rallarvegsløp fra Flåm via Finse til Haugastøl. Knut Kronstad var tredjemann fra klubben som fullførte årets løp som ble arrangert 21.-22. juli.Fra Marits fb-side:- Rallarvegsløpet fra Flåm til Haugastøl (54+27

  Les mer
 • Gregor Gucwa fullførte “The World’s Toughest Foot Race”

  Gregor Gucwa fullførte “The World’s Toughest Foot Race”

  Gregor Gucwa fullførte Badwater 135 på 44 timer 58 minutter og 20 sekunder. En imponerende prestasjon av 44-åringen. Han er faktisk den første nordmannen (joda, han er polsk, men vi låner ham i denne sammenhengen) som deltar i Badwater, omtalt som verdens føffeste løp til fotsVi kommer tilbake

  Les mer
 • Marianne Moe og Jørgen Grøndal raskest av våre på Blefjells Beste

  Marianne Moe og Jørgen Grøndal raskest av våre på Blefjells Beste

  Marianne Moe (6. plass) og Jørgen Grøndal (24. plass) var raskest av klubbens løpere på Blefjells Beste 21. juli. Bare fem deltagere på ultradistansen og ytterligere tre på 21 kilometer var mindre enn ventet, siden Mona&Co hadde tilrettelagt for klubbtreff i forbindelse med dette løpet.De som var me

  Les mer
 • Syv RU

  Syv RU'ere hedret Ronny og Jan Billy

  Lørdag 14. juli arrangerte Team Ronny og Jan Billy sitt eget jubileumsmaraton i Kråkstad utenfor Ski. Ronny løp sitt 50. maraton og Jan Billy løp sitt 100. maraton. Gladguttene som de fleste av oss kjenner fikk med seg nesten 200 deltagere på jubileumsløpet, hvorav 48 på maraton. Syv av disse var fr

  Les mer
 • Therese Falk vant Mauritius Marathon

  Therese Falk vant Mauritius Marathon

  Therese Falk kan ikke være skrudd sammen som andre løpere. Uken etter at hun satte nordisk rekord på 24-timers løp på mølle, vant hun Mauritius Marathon. Mauritius ligger langt ut i Indiahavet, ca 60 mil øst for Madagaskar, så det er heller ingen kort reise Therese og kjæresten Thomas har lagt ut på

  Les mer
 • Nytt medlem: Joakim Oldervik

  Nytt medlem: Joakim Oldervik

  Joakim Oldervik (33) fra Slemmestad har meldt seg inn i klubben. Han løp sitt første løp på Løplabbets Allehelgensultra sist høst og ble hekta. Han harr etter det løpt Holmestrand  Maraton i april, Ecotrail 80 km i mai og Romeriksåsen på langs i juni.   Joakim i årets Ecotrail Os

  Les mer
 • Nytt medlem: Raquel Galetto

  Nytt medlem: Raquel Galetto

  Raquel Galetto (46) fra Mexico, men bosatt i Eidsvoll, har meldt seg inn i klubben. Hun flyttet til Norge i 2001 og har etablert seg som tannlege i Oslo sammen med mannen Roberto. Mange av dere har truffet Raquel på maraton- og ultraløp, for her snakker vi om en konkurranseglad kvinne som konkurrere

  Les mer
 • Bislett 24-timers er fullt, 161 påmeldte

  Bislett 24-timers er fullt, 161 påmeldte

  Årsaken til at det stoppet på 161 og ikke 160 påmeldte er at to løpere var inne i påmeldingssystemet samtidig når grensen ble nådd. Arrangøren har noen få VIP-plasser i reserve (løpere på mesterskapsnivå), men uansett vil det være maksimalt 160 løpere på startstreken 24. november. (156 i fjor)

  Les mer
 • Bislett24 blir utsolgt denne helgen? 11 plasser igjen!

  Bislett24 blir utsolgt denne helgen? 11 plasser igjen!

  Som vanlig når Bislett 24-timers nærmer seg utsolgt, aksellererer påmeldingstakten. Midt på dagen 13. juli er bare 11 av de 160 plassene ledige. Innen mandag er antagelig disse plassene borte.Som vanlig når Bislett 24-timers nærmer seg utsolgt, aksellererer påmeldingstakten. Midt på dagen 13. juli e

  Les mer
 • Nytt medlem: Michal Bortko

  Nytt medlem: Michal Bortko

  Michal Bortko (29) fra Oslo er innmeldt i klubben. Michal er polsk og kom til Norge for 6 år siden. Tidligere i år fullførte han Ecotrail 50 km, og han er påmeldt Bislett 24-timers i november.Michal og barna på vei til start på Ecotrail. (Privat foto)Før han løper på Bislett skal han også være med p

  Les mer
 • Alt klart for NM-vukku 1.-5. august i Meråker

  Alt klart for NM-vukku 1.-5. august i Meråker

  Klubben har reservert en hytte med plass for inntil 10 personer i forbindelse med NM terrengultra. Det er plass til to personer til i denne hytta, og blir vi flere ordner vi med annen overnatting samme sted. Slik det ser ut nå blir overnattingskostnaden totalt 800-1000 pr pers enten man satser på 2

  Les mer
 • Monica Strand fullførte knalltøffe Ultratrail Verbier - St. Bernard​​

  Monica Strand fullførte knalltøffe Ultratrail Verbier - St. Bernard​​

  Monica Strand fullførte den lengste distansen, X-Alpine, i det sveitsiske Ultratrail Verbier - St. Bernard som ble arrangert 7.-8. juli. Med god avstand til makstiden var hun 1 av 23 kvinner (47 startet) som fullførte det knallharde løpet på 111 kilometer med 8400 høydemeter. Arrangøren

  Les mer
 • 5. plass til Helle og klasseseire til Helle og Arild i Hornindal Rundt

  5. plass til Helle og klasseseire til Helle og Arild i Hornindal Rundt

  Helle Manvik løp inn til en flott 5. plass og klasseseier (K40-44) i Hornindal Rundt. Arild Bjarkø løp inn til 32. plass og seier i M60-64 mens Johannes Rummelhoff - som konkurrerer for SkyBlazers -  løp inn til 6. plass totalt i herreklassen. Det var 102 startende i herreklassen og 22 i k

  Les mer
 • Cato Hansteen løp inn til 3. plass på 82 km i Ecotrail Reykjavik

  Cato Hansteen løp inn til 3. plass på 82 km i Ecotrail Reykjavik

  Cato Hansteen kom på 3. plass i andreutgaven av Ecotrail Reykjavik. Et minnerikt løp, men åpenbart ikke prikkfritt rent arrangementsmessig.82-kilometeren - som var lengste distanse startet fredag klokken 17:00 - og bakgrunnen for det var at løperne skulle få oppleve midnattsolen og den lyse nat

  Les mer
 • Therese satte nordisk rekord på 24-timers tredemølleløping

  Therese satte nordisk rekord på 24-timers tredemølleløping

  Therese Falk fikk virkelig vist seg fram denne uken da hun løp 24-timer på tredemøllle live på VGTV. Noen verdensrekord ble det ikke, men en glimrende nordisk rekord på 216,99 km - og en veldig sterk 12-timerspassering på 132 kilometer.Dette skrev Therese på facebook etter mølleløpingen:- 216,99 km.

  Les mer
 • Ninette på 2. plass på 100 km i Helsingborg

  Ninette på 2. plass på 100 km i Helsingborg

  Ninette Banoun ble nummer 2 totalt på 100km i Helsingborg 5. juli. Løpet var også svensk mesterskap, der bare vinneren Frida Södermark løp raskere enn Ninette. For Ninette var det ny pers - og så lang vi erfarer første gang hun fullfører 100 km.Tiden sender henne inn på 7. plass på den norske 100 km

  Les mer
 • Ingrid Lid på 6. plass i spanske Buff Epic trail 65 km/5600hm

  Ingrid Lid på 6. plass i spanske Buff Epic trail 65 km/5600hm

  Ingrid Lid har vært i Spania der hun løp Buff Epic trail 30. juni i fjellene vest for Andorra. Hun løp lengste distanse, som er 65 kilometer med imponerende 5600 høydemeter. Hun kom på 6. plass i kvinneklassen med en løpstid på 12 timer og 53 minutter. Det var totalt 288 deltagere, men bare 17 kvinn

  Les mer
 • Therese Falk skal prøve å sette verdensrekord på tredemølle

  Therese Falk skal prøve å sette verdensrekord på tredemølle

  Vi sakser direkte fra kondis.no:Therese Falk er Norges beste 24-timersløper på kvinnesiden, og hun har forbedret seg så mye de siste årene at det er all grunn til å tro at hun har enda bedre resultater inne. Nå skal hun forsøke seg på verdensrekorden på 24-timers løp på tredemølle.Publisert 02.

  Les mer
 • Nytt medlem: Henriette Brynthe

  Nytt medlem: Henriette Brynthe

  Joda, hun har vært medlem tidligere, og nå er den superraske løperen fra Sarpsborg igjen medlem av Romerike Ultraløperklubb - det synes vi er hyggelig! Henriette har mange topplasser i ultraløping. Hun vant bl.a. UltraBirken overlegent i 2017 og Farris Ultra i år, har to 2. plasser fra Ecotrail

  Les mer
 • Nytt medlem: Avona Eiriksdottir Marthinussen

  Nytt medlem: Avona Eiriksdottir Marthinussen

  Avona Eiriksdottir Marthinussen (38) fra Finnmark (bosatt i Oslo) har meldt seg inn i klubben. Hun var en av mange glade deltagere i Romeriksåsen på langs, og har også løpt Bislett 50K i år.Glad løper etter fullført RPL50. (Privat foto)Avina om seg selv:- Løpeglad, 38 år fra Finnmark. Løpt aktivt si

  Les mer
 • ​Margrethe Fjetland på 40. plass i Mont Blanc Marathon

  ​Margrethe Fjetland på 40. plass i Mont Blanc Marathon

  Margrethe Fjetland løp inn til 40. plass i Marathon du Mont-Blanc, i et felt med over 500 startende kvinner (363 fullførte). Likevel var dette et løp som Margrethe tok som en treningskonkurranse fram mot enda viktigere løp senere i år.Margrethe før start, sammen med Cathrine Lagerberg som var best a

  Les mer
 • Roar var raskest da 9 av 12 fra klubben fullførte XREID

  Roar var raskest da 9 av 12 fra klubben fullførte XREID

  Roar Bakken Stovner imponerte med 18. plass i XREID Jotunheimen som i år ble løpt fra Turtagrø til Beitostølen, ca 115 kilometer med 6000 høydemeter. Det var totalt 11 løpere fra klubben med i årets XREID, og 8 av dem fullførte. En blid Roar i løypa. Foto:XREID Roar: Utladalen hadde lettlø

  Les mer
 • Guro på 5. plass i Boden Fortress Ultramarathon (vant K40+)

  Guro på 5. plass i Boden Fortress Ultramarathon (vant K40+)

  Boden i Nord-Sverige, det er jo nesten hjemmebane for en Tromsøværing, kun 70 mil i bil... Guro Skjeggerud tok turen sist helg for å løpe Boden Fortress Ultramatahon - 50 km i mye flott terreng. Hun vant kvinner 40år+ (kun én veteranklasse) og ble nummer 5 av kvinner totalt. Foto: Béatrice

  Les mer
 • Ragnar fullførte Sans Senja under tøffe værforhold

  Ragnar fullførte Sans Senja under tøffe værforhold

  Sans Senja arrangerer både SkyRace, triatlon, offroad sykkelritt og 15 km fjelløp. I år inviterte man også til prøveløp på ultradistanse; Sans Senja Ultra på 66 kilometer i spektakulært fjellterreng.Fra fjellet Keipen med utsikt mot mål på den lille øya i bakgrunnen. Det var betydelig bedre vær da d

  Les mer
 • Nytt medlem: Elvira Gudmundsdottir

  Nytt medlem: Elvira Gudmundsdottir

  Guðrún Elvíra Guðmundsdóttir (42) fra Ås har meldt seg inn i klubben. - Jeg har for lenge siden villet registrerer meg og etter nå en fantastisk løpeopplevelse i Romeriksåsen på langs sender jeg inn skjema. Vil også takke deg og dine medarbeidere og frivillige for et fantastisk arrangement i år

  Les mer
 • Nytt medlem: Mats Bekkevold

  Nytt medlem: Mats Bekkevold

  Mats Bekkevold (28) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben. Det gjorde han dagen etter at han løp Romeriksåsen på langs for Ultras di Brånåsen. Mats i mål på RPL50 etter en tur på litt over 7 timer. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)Etter løpet sendte han følgende e-post:- Takk for ett fantastisk

  Les mer
 • Nytt medlem: Synne Våge Bertelsmann Opheim

  Nytt medlem: Synne Våge Bertelsmann Opheim

  Synne Opheim (23) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Bergenseren har studert fem år i Trondheim og har nå flyttet til Oslo. Jenta med variert idrettsbakgrunn håper å debutere på ultraløp i 2019.Synne i Ålesund Triatlon. (Privat foto)Synne om seg selv:- Jeg er 23 år og kommer opprinnelig fra Berge

  Les mer
 • Nytt medlem: Graham Brownlie

  Nytt medlem: Graham Brownlie

  Graham Brownlie (40) fra Hakadal har meldt seg inn i klubben (19. juni) , og han har allerede rukket å representere oss i vårt eget Romeriksåsen på langs

  Les mer
 • Therese nummer 2 i Midnight Sun Marathon

  Therese nummer 2 i Midnight Sun Marathon

  Therese Falk løp inn til 2. plass på forrige helgs Midnight Sun Marathon i konkurranse med 307 andre kvinner. Tiden hennes var 3:18:06. Vi finner totalt fem løpere fra klubben på maratondistansen.Therese i Tromsø. Bilde fra Thereses fb-side.Våre løpere i MSM:2Therese Falk3:18:06K40-4414Guro Skjegger

  Les mer
 • Noen løp også Löplabbets MidtsommerMaraton

  Noen løp også Löplabbets MidtsommerMaraton

  Löplabbets MidtsommerMaraton ble arrangert på St.Hansaften, skrev Kondis. ...samme dag som Romeriksåsen på langs kan vi si. Når man inviterer til maraton i kollisjon med RPL50 blir det ikke mange deltagere fra klubben med i dette løpet. Vanligvis fyller jo klubben minst en tredel av startlista i de

  Les mer
 • Didrik Hermansen med DNF etter 62 miles i WS100

  Didrik Hermansen med DNF etter 62 miles i WS100

  Det var varmere enn varmt under årets Western States 100 miles... og Didrik Hermansen som var en av favorittene måtte dessverre stå av før målgang. Da er det bare å sikte seg inn på nye konkurranser, og det som venter nå er UltraVasan 90 km og VM 100 kilometer.Kona Ida la ut dette bildet på Facebook

  Les mer
 • 769 bilder fra Romeriksåsen på langs

  769 bilder fra Romeriksåsen på langs

  Våre fotografer tok litt over 3000 bilder på Romeriksåsen på langs... og etter opprydding og fjerning av dubletter har vi nå lagt ut totalt 769 bilder fra løpet, det eller meste fotografert av Bjørn Hytjanstorp og Arne Halvorsen. I tillegg har Hilde Johansen lagt ut et bildealbum på Facebook, og Lar

  Les mer
 • Maratonmesteren satte løyperekord i Romeriksåsen på langs

  Maratonmesteren satte løyperekord i Romeriksåsen på langs

  Maratonmesteren satte løyperekord i Romeriksåsen på langs Frode Stenberg fra Lørenskog satte ny løyperekord da han vant Romeriksåsen på langs lørdag med tiden 3:57:56. Fjorårets vinner av NM maraton viste at han også behersker teknisk terrengløping. Ane Guro Moen fra Rjukan vant kvinneklassen på 5:

  Les mer
 • Flott ultraløpsfest for 229 startende i RPL50

  Flott ultraløpsfest for 229 startende i RPL50

  Den fjerde utgaven av Romeriksåsen på langs ble en suksess på alle måter. I alle fall dersom vi skal bedømme ut fra alle de positive tilbakemeldingene vi har fått. Utgangspunktet for å lage en flott ultraløpsfest var definitivt tilstede med rekordstort felt som kunne vært enda større om vi ikke hadd

  Les mer
 • Bra resultater av Ragnar og Kristoffer i Mozart100

  Bra resultater av Ragnar og Kristoffer i Mozart100

  Ragnar Nygård og Kristoffer Stensrud har vært i Østerrike og løpt Mozart 100 i Salzburg. Ragnar løp langløypa på 103 kilometer der han kom inn på 62. plass av 272 herreløpere (215 fullførte) med tiden 15:24:58. Løypa kan skilte med imponerende 4600 høydemeter, og Ragnar kan skilte med imponerende&nb

  Les mer
 • Bislett 24 har rundet 100 påmeldte, 59 ledige plasser

  Bislett 24 har rundet 100 påmeldte, 59 ledige plasser

  Det kommer noen påmeldinger hver uke, og nå har Bislett 24-timers passert 100 påmeldte. Når dette skrives er det 101 påmeldte og altså 59 ledige startplasser. Det er fortsatt mer enn fem måneder til start, men pass på, for når løpet runder 120-130 påmeldte begynner de mange som sitter på gjerdet og

  Les mer
 • Peter Jensen på 10. plass i Ecotrail Stockholm 80 km

  Peter Jensen på 10. plass i Ecotrail Stockholm 80 km

  Peter Jensen og Per-Einar Roth har vært i Stockholm og løpt den svenske utgaven av Ecotrail, en vellykket reise for begge to. Ungdommen av dem, Peter altså, løp raskest med 8:29:19 som holdt til en fin 10. plass totalt. Her er Peter på vei til mål. (Foto: Spotograf) Peter skriver på facebook:

  Les mer
 • Imponerende 2. plass til Ninette i Nordmarka Skogsmaraton

  Imponerende 2. plass til Ninette i Nordmarka Skogsmaraton

  Ninette Banoun var beste norske kvinne i EM 24-timers for tre uker siden, og hun har åpenbart restituert fort og bra etter det. I Nordmarka Skogsmaraton knallet hun til med 2. plass av totalt av 90 kvinner. Vi er selvsagt imponert, og bra premiert ble hun også.Ninette Banoun over demningen. Ikke ett

  Les mer
 • Nytt medlem: Iva Klara Vignjevic

  Nytt medlem: Iva Klara Vignjevic

  Iva Klare Vignjevic (46) fra Harestua har meldt seg inn i klubben. Nylig debuterte hun på ultra i Ecotrail 80 km, og nå gleder hun seg til å løpe Romeriksåsen på langs.Bildet: Ecotrail 2018 80km, med samboer Rune Grønvik, som var så grei å gi meg startnummeret i gave. Så stilte han opp som coac

  Les mer
 • Cathrine Walle på 2. plass i Farris Ultra 67 km

  Cathrine Walle på 2. plass i Farris Ultra 67 km

  Cathrine Walle løp inn til en sterk 2. plass i søndagens Farris Ultra, nesten på hjemmebane - hun bor jo i Tønsberg. På plassen bak kom Heidi Grønvoll, mens Hilde Johansen løp inn til en 6. plass. Ingen herreløpere fra klubben stilte opp i løpet som samlet 21 deltagere på ultradistansen. Cathri

  Les mer
 • Marit Aamdal på 5. plass i UltraBirken

  Marit Aamdal på 5. plass i UltraBirken

  Marit Aamdal løp inn til klasseseier i K30-39 og 5. plass totalt i kvinneklassen på UltraBirken lørdag 9. juni. Hun var over 40 minutter foran nummer to i klassen. Det var bare 7 løpere fra klubben med i ultraløpet, og ingen på maratondistansen, egentlig svært lite - men kanskje skyldes dette at sv

  Les mer
 • To uker igjen til RPL50 - det blir en fest for løpere og arrangører

  To uker igjen til RPL50 - det blir en fest for løpere og arrangører

  Det er lenge siden Romeriksåsen på langs var utsolgt, også for de tilsammen 70 plassene som er lagt ut senere. Vi har også fått på plass en komplett mannskapsliste, så nå ligger alt til rette for en festdag i skogen på selveste StHans-dagen. Hvis det er flere medlemmer som har lyst til å stille opp

  Les mer
 • Hege Jeanette Henriksen på 5. plass i VM 24-timers OCR

  Hege Jeanette Henriksen på 5. plass i VM 24-timers OCR

  Hege Jeanette Henriksen har vært i Sidney og deltatt i tidenes første 24 timers OCR (Hinderløp). Det endte med en flott 5. plass etter å ha løpt over 100 kilometer og passert 270 hindere, 30 for hver av de ni rundene.Sammen med bildet overfor skriver Hege på facebook:- Jeg rakk dessverre ikke ut på

  Les mer
 • Sterkt løp av Arne Martinus i Stockholm Marathon

  Sterkt løp av Arne Martinus i Stockholm Marathon

  Det var mange som sleit i varmen i Stockholm Maraton, men åpenbart ikke Arne Martinus Lindstad som like godt perset og endte på en knallsterk 113. plass totalt av  nærmere 10 000 herreløpere. Han ble nummer 11 i M45-49. Fornøyd løper etter å ha satt ny pers i tropevarmen... Her er hva han skr

  Les mer
 • 90 påmeldt, 70 ledige plasser til Bislett 24-timers

  90 påmeldt, 70 ledige plasser til Bislett 24-timers

  Vi har passert 90 påmeldte deltagere til årets Bislett 24-timers som arrangeres 24. og 25. november. Det er altså fortsatt god plass, men erfaringsmessig sitter svært mange på gjerdet og venter så lenge som mulig. Det er forståelig, men da hjelper det lite å beklage seg hvis man er for sent ute. Den

  Les mer
 • Nytt medlem: Kjersti Brandvold Sem

  Nytt medlem: Kjersti Brandvold Sem

  Kjersti Brandvold Sem (28) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har nå tatt steget fra vandring til løping, og debuterer på ultraløp i RPL50.Privat fotoKjersti om seg selv:Jeg har meldt meg på Romerike på langs i år, dette blir mitt første møte med ultraløp. Gleder meg veldig, samtidig som jeg

  Les mer
 • Nytt medlem: Stig Torp

  Nytt medlem: Stig Torp

  Stig Torp (47) fra Son har meldt seg inn i klubben. Han ventet med innmelding til første ultraløp var i boks, og det fikset han på 5:48 på Ecotrail 50 km sist helg. Stig (til venstre) sammen med svenske Peder Sebastian som han løp sammen med de siste timene i Ecotrail. (Foto: Sportograf) Stig

  Les mer
 • Nytt medlem: Stian Gjone

  Nytt medlem: Stian Gjone

  Stian Gjøne (45) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Den tidligere syklisten har konvertert til ultraløp, og løp bl.a. Ecotrail 50 km sist helg. Vi har selvsagt tatt han med i oversikten over våre deltagere på Ecotrail.Stian om seg selv:Jeg er 45 år og har drevet med idrett hele mitt liv. Fotball,

  Les mer
 • 7 løpere med topp 10 plassering da 62 RU

  7 løpere med topp 10 plassering da 62 RU'ere løp Ecotrail Oslo

  Ecotrail Oslo er en av klubbens store festdager. Det er vel bare Bislett 24-timers og Romeriksåsen på langs som involverer flere av medlemmene. Med 61 løpere på startstreken og mange medhjelpere i arrangørstaben, var vi virkelig med og satte farge på konkurransen.Liss og Ingrid på start 80 km sammen

  Les mer
 • Tøffeste løpet ever for jentene i EM-timers

  Tøffeste løpet ever for jentene i EM-timers

  Vi stilte med et sterkt kvinnelag i EM, og alle løper for Romerike Ultraløperklubb. Resultatene  ble ikke helt som forventet - og varmen er nok den viktigste årsaken. Ninette Banoun var den eneste av våre som kom over 200 kilometer, og kan være godt fornøyd med 206,8 km i varmen. Det er klart

  Les mer
 • Andrea og Bente prøvde seg på Cyprus Ultra 107 km

  Andrea og Bente prøvde seg på Cyprus Ultra 107 km

  Cyprus Ultra Marathon i Vasa utenfor Limassol vil nok aldri bli et stort ultraløp, i alle fall ikke for The Main Event, 107 km. Både i fjor og i år var det én deltager som fullførte, og her var det altså at Andrea Liebe og Bente Mjøs forsøkte seg 25. mai. En makstid som er bare 11% mer enn vinn

  Les mer
 • Tre av fire klasser vunnet av klubbens løpere i SMVE

  Tre av fire klasser vunnet av klubbens løpere i SMVE

  Våre løpere imponerte med tre seire og to andreplasser i Soria Moria til Verdens Ende (og Hanekleivane til Verdens Ende). Det er sterkt når vi ser at bare 10 av de 60 deltagerne var fra klubben.

  Les mer
 • Frode Lein nummer tre i Maharaja Ultra marathon 250 km

  Frode Lein nummer tre i Maharaja Ultra marathon 250 km

  Frode Lein var i april på et nytt ekstemt løpseventyr, nå til ekstrem varme i India der han ble nummer tre i et 250 km langt ørkenløp fordelt på tre dagsetapper. En voldsom kontrakt til iskalde Yukon Arctic Ultra noen måneder tidligere. Ved en inkurie har vi ikke fått med oss dette tidligere. 

  Les mer
 • 60 løpere fra klubben løper Ecotrail Oslo 26. mai - ingen over - ingen ved siden

  60 løpere fra klubben løper Ecotrail Oslo 26. mai - ingen over - ingen ved siden

  Det stiller opp rekordmange løpere fra klubben i ett og samme løp når til sammen 60 medlemmer står på startstreken i en av distansene på Ecotrail Oslo 26. mai. Det er to flere enn antall klubbmedlemmer som er påmeldt til RPL50.Klubbens løpere på 45-km starten i fjor.36 er påmeldt 80 km 16 er påmeld

  Les mer
 • Hvordan trene til fjelløp i Oslo

  Hvordan trene til fjelløp i Oslo

  I bloggen Stiløping i Oslo har Johannes Rummelhoff skrevet en veldig bra artikkel om trening til fjelløp - i Oslo. Sammen med gjesteskribent Sondre Amdahl kommer de med gode tips om trening til fjelløp, og forslag til aktuelle treningsturer i Oslo.Her er det mange nyttige tips å ta med seg til den s

  Les mer
 • Asgeir ble nummer 2 på Hammer Trail 100 miles

  Asgeir ble nummer 2 på Hammer Trail 100 miles

  Asgeir Peder Hjorthaug  imponerte i det 100 miles (161 km) lange Hammer Trail på Bornholm fredag/lørdag der han løp inn til 2. plass. Også Øistein Schmidt Galaaen løp bra og kom inn på en 7. plass i den tøffe løypa.Asgeir Peder Hjorthaug. (Foto: Jesper Halvorsen, Hammer Trail)Vi sakser direkte

  Les mer
 • Hans Kristian på 49. plass i VM terrengultra

  Hans Kristian på 49. plass i VM terrengultra

  Hans Kristian Smedsrød debuterte i et internasjonalt ultramesterskap med en fin 49. plass i VM terrengultra i spanske Penyagolosa lørdag 12. mai. Etter 88 kilometer og nesten 5000 høydemeter løp han i mål på tiden 10 timer og 7 minutter.Hans Kristians målgang (Foto: Ragnar Nygård)Det var 331 starten

  Les mer
 • Anita og 13 andre på klubbtur i Ecotrail-traséen i dag

  Anita og 13 andre på klubbtur i Ecotrail-traséen i dag

  Det var 14 stk totalt på klubbtrening i dag., forteller Anita Kraakmo som på klubbens treningsinvitasjonsside  inviterte til å løpe Ecotrail løypa fra Vaterlandsplassen til Holmenkollen, ca 35 km.Det var lite snø igjen over Fagervann. Det lille som er igjen forsvinner nok før Ecotrail. &nb

  Les mer
 • Guro vant Steinsland Bygdemaraton på ny løyperekord

  Guro vant Steinsland Bygdemaraton på ny løyperekord

  Guro Skjeggerud løp og vant Steinsland Bygdemaraton- løpet med følgetraktor i stedet for følgebil. På lørdagens løp ikke bare vant hun, men hun satte også ny løyperekord for kvinner. Eller som arrangøren sier: Ny verdensrekord for Ogge Ront! Her ser vi to sterke kvinner; Sylvi Listhaug og Guro

  Les mer
 • Ny seier til Therese, nå i Thames Path 100 miles

  Ny seier til Therese, nå i Thames Path 100 miles

  Therese Falk løper flere ultraløp enn de fleste og vinner de fleste hun stiler opp i. Det er ikke lenge siden hun vant 100 km i både NM og i Bergen Ultra, nå var det en såkalt treningstur i Thames Path 100 (London-Oxford) som endre med suveren  seier i kvinneklassen. Hun skulle ta det med ro -

  Les mer
 • Da har vi debutert i Holmenkollstafetten, i strålende vær for et strålende lag!

  Da har vi debutert i Holmenkollstafetten, i strålende vær for et strålende lag!

  I strålende sommervær deltok klubben med lag i Holmenkollstafetten for første gang. Tidligere (fram til 2016) har mange i klubben løpt enmanns-stafetten, men den ble i fjor tatt vekk fra programmet. Målsettingen var å være med på en miljøskapende aktivitet, og for de som meldte seg på laget var det

  Les mer
 • Nytt medlem: Marianne Johansen

  Nytt medlem: Marianne Johansen

  Marianne Johansen (46) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Hun løper ikke så langt som ultra (i alle fall foreløpig), men vil nå konkurrere for Romerike ultraløperklubb.Her ser vi Marianne i GöteborgsVarvet 2017. (Privat foto)Marianne om seg selv:  - Jeg er 46 år og kommer fra Lillestr

  Les mer
 • Sjekk den nye Bislett 24-timers statistikken - her finner du svar på det meste

  Sjekk den nye Bislett 24-timers statistikken - her finner du svar på det meste

  Etter 11 år med Bislett 24-timers er det sikkert mange som har mistet oversikten på hvor mange ganger de har løpT, hvor langt de har løpt, plassering og mye annet. I den nye databasen vår kan dere nå finne ut alt om deres egne og andres resultater på Bislett 24-timers.Det første Bislett 24-timers bl

  Les mer
 • Hege Henriksen er kvalifisert til tidenes første VM i 24-timers OCR

  Hege Henriksen er kvalifisert til tidenes første VM i 24-timers OCR

  Hege Henriksen ble nummer to i UltimateX i Stockholm lørdag 28. april, og kvalifiserte seg dermed til tidenes første OCR 24 Hour Championchips. VM arrangeres i Sidney Australia 9.-10. juni.Hinderløpet i Stockholm varte for Hege's del i bare 4:4546 ( 27 km med 120 hinder) - så det blir freske sa

  Les mer
 • Nytt medlem: Thomas Willy Lindgren

  Nytt medlem: Thomas Willy Lindgren

  Thomas Willy Lindgren (30) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har også meldt seg på til Bislett 24-timers. Thomas er en av disse fantastiske folkene som har vært gjennom en fantastisk livsstilsendring.Thomas om seg selv:Startet med løping i 2013 i forbindelse med en livsstilsendring og har l

  Les mer
 • Påmeldingen til Bislett 24-timers har åpnet- de 50 første er for lengst påmeldt

  Påmeldingen til Bislett 24-timers har åpnet- de 50 første er for lengst påmeldt

  Natt til 1. mai åpnet påmeldingen til Bislett 24-timers 2018. Etter litt oppstartproblemer var påmeldingsløsningen klar kl 02:00, og nå klokka 17:00 er foreløpig 51 påmeldt, det betyr at det ennå er 109 ledige plasser.Det er minst én kjendis på påmeldingslista, lurer du på hvem det er?I tillegg til

  Les mer
 • Nytt medlem: Snorre Stray

  Nytt medlem: Snorre Stray

  Snorre Stray (26) fra Asker har meldt seg inn i klubben. Pr i dag er vi 213 medlemmer, og lista over hvem de er og hvor de kommer fra finner du på siden Medlemmene våreSnorre om seg selv:Relativt fersk løper på 25 år, men en som ikke takker nei til en utfordring!  Har tidligere vært sykk

  Les mer
 • Anders Lindell og Harald Krogh løp The Highland Fling for 5. gang

  Anders Lindell og Harald Krogh løp The Highland Fling for 5. gang

  Anders Lindell og Harald Krogh var en del av klubbens 25-mannstropp til The Fling i 2014 (da Sondre Amdahl vant). Deretter har turen til Skottland blitt en årlig tradisjon for Lommedølene våre. Anders hevdet seg som vanlig høyt på resultatlistene med en 36. plass av totalt 672 fullførende, og H

  Les mer
 • Louise Skak løp Hamburg Marathon på 3:24:35

  Louise Skak løp Hamburg Marathon på 3:24:35

  Når Louise på facebook skriver at hun er frustrert betyr vel det at hun gjerne skulle løpt fortere i Hamburg. Men tiden 3:24:35 er likevel bra og sikret henne en 84. plass totalt av kvinnene og 11. plass i W40.Louise etter fullført løp. Bildet er lånt fra henne facebookside.Her ser vi løpsutviklinge

  Les mer
 • Mer om MIUT og våre supre veteranløpere

  Mer om MIUT og våre supre veteranløpere

  Vi skrev i går om den fantastiske gjengen som sikret tre klasseseire i tillegg til en 3. og 4. plass på MIUT. På bildet ser dere vinner av M50 115 km Erik Waage Nielsen, vinner av K50 115 km Mona Kjeldsberg, vinner av K50 85 km Merethe Andersen og 3. mann i M60 115 km Arild Bjarkø. (Fotograf er numm

  Les mer
 • Seier, seier, seier, 3. plass og 4. plass på MIUT

  Seier, seier, seier, 3. plass og 4. plass på MIUT

  Starten på 115 km midnatt natt til lørdag. (Foto: Arrangøren, Paulo Abreu) Vi håper å kunne komme med en oppdatering senere med bilder og litt mer omtale.  Som forventet ble det mange sterke plasseringer på flere av veteranløperne til Romerike Ultraløperklubb i Madeira Island Ul

  Les mer
 • Seire til Ninette og Ragnar i årets første Cannonball Maraton på Jevnaker

  Seire til Ninette og Ragnar i årets første Cannonball Maraton på Jevnaker

  Årets første Cannonball Maraton på Jevnaker ble arrangert søndag 29. april.  Ninette Banoun løp fortest av alle med 3:36:28 mens Ragnar Nygård vant herreklassen på 3:48:03, 3 minutter foran Knut Ivar Paalsrud.Startfeltet med Ragnar, Ninette og Knut Ivar lengst til venstre i fremre rekke. F

  Les mer
 • Halve startfeltet i Røyse Ultra løp for Romerike Ultra

  Halve startfeltet i Røyse Ultra løp for Romerike Ultra

  16 av 34 startende i Røyse Ultra løp for Romerike Ultraløperklubb og ytterligere ett medlem løp for an annen klubb. Vi kunne notere oss for dobbeltseier til Hilde Johansen og Marit Imset i kvinneklassen, og 2.-5. plass for Arne Martinus Lindstad, Magnus Thorud, Even Nedberg og Helge Reinholt.17 løpe

  Les mer
 • Romeriksåsen på langs snart utsolgt!

  Romeriksåsen på langs snart utsolgt!

  Faktum er at Romeriksåsen på langs allerede har vært utsolgt én gang. Men, vi har senere åpnet for 50 påmeldinger til, og i skrivende stund har vi 222 påmeldte. Når de siste 28 plassene er solgt er det definitivt sluttstrek for årets påmeldinger.Årets arrangement og en senere evaluering vil avgjøre

  Les mer
 • Påmeldingen til Bislett 24-timers 2018 åpner 1. mai kl 00:00

  Påmeldingen til Bislett 24-timers 2018 åpner 1. mai kl 00:00

  Det er 7 måneder igjen til årets lengste julebord på Bislett, og vi dekker på til 160 deltagere også i år. 24-timersløpet har tradisjon for å bli tidlig utsolgt, og selv uten NM-status forventer vi det samme i år.Arrangementet vil bygge videre på fjorårets suksess da klubben for første gang var alen

  Les mer
 • Eirik felt av varmen da han løp London Marathon på 2:55:35

  Eirik felt av varmen da han løp London Marathon på 2:55:35

  Å løpe maraton på 2:55 er veldig bra, men når målsettingen er sub 2:35 er det naturligvis skuffende for den som løper. Han løp på 2:39 i London i 2016. Eirik Gundersen var i form til å klare målet, men med den varmen man opplevde i London sist helg - og uten akklimatisering -  ble det en umulig

  Les mer
 • Sondre løp feil i Korea 50K Trail Race

  Sondre løp feil i Korea 50K Trail Race

  Ut fra det vi klarer å se av oppdateringer på arrangørens Facebookside var Sondre Amdahl en av de største kjendisene på startstreken . Dessverre ble det DNF på Sondre som løp feil etter 45 av 58 kilometer. Løpet ble arrangert i fjellene mellom Seoul og grensen til Nord-Korea. Sondre har lagt ut

  Les mer
Levert av IdrettenOnline