2.-4. plass i Oslotrippelen til superjentene Guro, Louise og Therese

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Sep 2016

Guro Skjeggerud, Louise Skak og Therese Falk imponerte med å legge beslag på plassene 2-4 på Oslotrippelen - i tre konkurranser der de innbyrdes løp veldig jevnt slik at det til slutt var mindre enn fire minutter i totaltid mellom de tre, 5:50:56 - 5:54:41.

Guro, Laila Mehus og Louise var de tre raskeste kvinnene på Oslotrippelen (foto: Kjell Vigestad).

Det var altså våre mesterskapsløpere som imponerte mest på Oslotrippelen denne dagen, og javisst lover det godt før de skal løpe VM 100 km (Guro og Louise) og EM 24-timers (Therese). Det var bare 11 herreløpere som tuktet disse totaltidene.

Aud Elisabeth Stuhr - som vant trippelen i fjor - måtte dessverre gi seg underveis på halvmaraton, men hun står igjen med det beste resultatet på maraton med 3:13:04 - noen små minutter foran de andre tre. Det kunne blitt et spennende oppgjør. Se også litt om Aud lenger ned.

Asgeir Hjorthaug var raskest av herreløperne våre på trippelen med totaltiden 6:54:06.

Team grisefornøyde💪 Tror det ble 4. plass på oss begge. Vi bruker å komme likt vi...
Therese sammen med Gjermund Sørstad etter at begge hadde blitt nr 4 på trippelen.

Einar Cyvin er back in business og fullførte trippelen på litt over 8 timer.

MARATON

På maraton ble det veteranmedaljer til Helge Eide (bronse M50-54) og Erik Waage Nielsen (M6o-64).

Raskest av herreløperne på maraton var Tore Mortensen med 3:01:53, 49 sekunder raskere enn superveteran Eriok som løp på 3:02:42 og altså løp inn til 2. plass og sølv i M40-44.

Inkludert 7 trippeldeltagere hadde vi 24 deltagere på maraton, og vi hadde også 10 deltagere på 10 km og halvmaraton.

Hilde og Cecilie var fartsholdere sammen på maraton der de skulle løpe på 4:15. Det ble nesten innertier, de løp 9 og 10 sekunder for fort!

LES MER OM OSLO MARATON OG OSLOTRIPPELEN:

Mange reportasjer fra Oslo Maraton finner du på kondis.no:
Kondis har fulgt Oslo Maraton - få oversikten her

Dette var den grommeste av reportasjene undertegnede laget:
Laila Mehus og Kenneth Smeby vant Oslotrippelen
Pallen med de tre beste kvinnene på Oslotrippelen, Skjeggerud, Mehus og Skak (foto: Kjell Vigestad).

Klubbens resultater (24 løpere) på maraton, inkl. trippeldeltagerne:
(Hvis noen løp for annen klubb si fra, det var for mye å sjekke alle navnene i databasen)

Suldalsspringarar  til  Oslo  Maraton

Aud Elisabeth Stuhr som er innmeldt i klubben løp akkurat dette løpet sammen med en stor gjeng kvinner fra Stas-springarane - som hun har oppmuntret til deltagelse gjennom trening på Stas Suldal Treniungs- og Aktivitetssenter.

Therese viser fram ultraløpermuskulaturen!