Therese Falk vant Trondheim Maraton

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 4. Sep 2016

Therese Falk vant Trondheim Maraton lørdag 3. september. Kondis.no skriver blant annet: Therese Falk var svært godt fornøyd med løpet sitt. Hun hadde perset med nesten ett minutt. Hun løp Reykjavik Marathon for 14 dager siden og ble beste norske kvinne på en 5.plass.

Kondis.no fortsatt:
– Etter Reykjavik har jeg vært litt småsyk, og har ikke fått trent ordentlig. Jeg hadde en progressiv kvalitetsøkt på lørdag, og intervaller på mølle på mandag. Bortsett fra dette har det stort sett bare vært transportetapper til og fra jobb. Det er kun 5 km en vei så det blir ikke så mye trening, sa hun etter målgang.

Vanligvis er Therese Falk en svært ivrig pratedame i løp. Denne gangen ble det mindre prating og litt mer løping, noe som kanskje var årsaken til at hun perset.

Kondis.no: Therese Falk og Luke Campbell vant Trondheim Maraton

Adressa.no: Jeg slutta å røyke og ble tjukk

En fornøyd jente med et bilde vi fant på facebooksiden hennes.

Sterk tid av Tore Mortensen

Tore Mortensen løp på 2:59:27 som ga han seier i M40-44 og 6. plass totalt i herreklassen.
Harald Borthen Singstad ble nummer 82 med 3:54:19.

Marianne Følling ble nummer 9 i kvinneklassen (2 i K50-54) med 4:00:28. Hun skriver på facebook: