Kim Johannesen vant Ringerike 6-timers med Atle Bjørnerud på 2. plass

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Aug 2016

Kim Johannesen forbedret den fire år gamle persen (76,769 km) med litt over èn kilometer, og vant Ringerike 6-timers med 77,904 kilometer. Atle Bjørnerud som debuterte på distansen ble nummer to på 73,620 km og Daiel Salvesen kom på 5. plass med ny pers og 62,913.

Kim valgte det lette antrekket på Ringerike (foto: Olav Engen).

Löplabbet Sandvika skrev etter løpet på facebook:

Vi er svært stolte av Kim Johannesen som i dag vant Ringerike 6-timersløp. Kim løp 77,904 km på 6-timer! Dette tilsvarer er en snittfart på 4,36 min/km. Kim er mandag tilbake i butikken og klar til å veilede både med valg av sko og løpeteknikk.

Perser ble det også i kvinneklassen der Louise Skak løp inn til 2. plass med 65,820 km og Hilde Johansen ble fire med 64,669 km. Deretter fulgte Marianne Nesje, Ragnhild Audestad og Rakel Erla Sævarsdòttir på de neste plassene.

Louise var raskest av klubbens kvinneløpere (foto: Olav Engen).

17 av de 48 deltagerne var fra klubben, det er en imponerende andel i førsteutgaven av Ringerike 6-timers. Løpsleder Stig Andy Kvalheim Rambo kunne slappe av etter løpet med visshet om at det var et strålende arrangement (i strålende vær) og avsluttet oppsummeringa slik: - Avgjørelsen er tatt - det blir nytt Ringerike 6-timers lørdag 26.august 2017 - velkommen!!

Stig Andy deler ut Lollipop til deltagerne (og til undertegnede).

11 50 Killengreen Tone Yvonne Romerike Ultraløperklubb 1973 K40-44 46 302

Les mer på kondis.no: Hilde Ackenhausen og Kim Johannesen vant Ringerike 6-timers

Hilde på vei mot ny pers (foto: Olav Engen).

Nyinnmeldte Marianne Nesje løp inn til en fin femteplass (foto: Olav Engen).

Ragnhild Audestad - alltid fornøyd (foto: Olav Engen).

Rekel Erla Sævarsdòttir debuterte som ultraløper og som RU-løper med 7. plass og 53,605 km
(foto: Olav Engen).

Tone overgikk egne forhåpninger med 19 min pers på maraton (5:24) og dermed også solid 6-timerspers med 546,302 km. Her er hun sammen med Even Nedberg som koste seg rundt løypa mange nok ganger til at det ble 17. plass og 50,565 km (foto: Olav Engen).

Atle Bjørnerud ble nummer to med 73 620 km (foto: Olav Engen).

Daniel Salvesen ble nummer 5 med 62 913 km (foro: Olav Engen).

Einar Cyvin, back in business (foto: Olav Engen).

Ragnar Nygård sliter med en skade og får ikke løpt i terreng slik han helst vil - enn så lenge. Da er det bra det finnes flatløp (foto: Olav Engen).

Denne supermannen, Lei Abrahamsen altså, løp 50 kilometer på Ringerike før han satte seg i bilen og kjørte til Holmestrand der han utover ettermiddagen og kvelden løp 50 km i Vestfold Ultra Challenge (foto: Olav Engen).

Jan Sneisen - i blått - var med mest for å supportere Rakel Erla som han er veileder for, og han har åpenbart gjort en bra jobb. Her slår han av en prat med Amalie Dagsvik mens pappa Dagsvik kommer luskende bakfra (foto: Olav Engen).