Simen Rustad på 4. plass i UltraBirken

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Jun 2016

tter å ha løpt raskere enn alle andre fra Mesnasaga til mål manglet Simen Rustad bare 1:39 på 2. plass og 28 sekunder på 3. plass i UltraBirken. Formen er åpenbart veldig bra tre uker før NM terrengultra i Hornindal.

Simen på Sjusjøfjellet...(foto: Rolf Bakken).

Simens blogg fra løpet: UltraBirken
Han avslutter slik:
- Skal jeg kjøre etterpåanalysen ser jeg at det var halvminuttet opp til tredjeplass og halvannet opp til andre, som begge deler kanskje kunne være mulig å ta. Men det er egentlig ikke så veldig farlig - målet før løpet var å kjøre et trygt og sikkert løp, og å ha en bra opplevelse, og der klarte jeg begge deler. Og selvfølgelig å komme inn under 5 timer, som gikk med god margin. Nå gjelder det bare å komme seg skikkelig, og så få inn noen uker med trening før Hornindal rundt om fire uker.

16 deltagere fra klubben
Klubben hadde så langt vi klarer å telle opp 14 deltagere på UltraBirken og to på Birken fjellmaraton.

I tillegg til Simen fikk vi fine plasseringer på Sindre Tjuvstu Engen på 14. plass og ikke minst Erik Waage Nielsen som vant M60-69 og imponerte med 19.plass totalt.

I kvinneklassen løp Rita Steinsvik inn til en flott 9. plass.

Les mer om UltraBirken på kondis.no

Rita på vei opp til Lunkefjell etter å ha passert Sjusjøfjellet (foto: Rolf Bakken).

Erik Waage Nielsen (foto: Rolf Bakken).

Sindre Tjuvstu Engen ble med tetgruppa over de to første toppene, her er han på 5. plass.
(foto: Rolf Bakken).

Miriam Delphin (foto: Rolf Bakken).

Knut Kronstad og Marit Bjerknes (foto: Rolf Bakken).

Marit med premie for 2. plass i aldersklassen.

18. og 19.plass på fjellmaraton

Vi hadde også to deltagere på den nye Birken fjellmaraton. Det var 182 startende både på denne distansen og UltraBirken, altså 364 totalt, mens UltraBirken alene hadde 208 deltagere i fjor.

Tore Mortensen løp inn til 18. plass med tiden 3:27:10,og var dermed 25 sekunder foran Pål Simonsen på plassen etter. Tore ble nr 5 i M40-49 mens Pål var andremann i M50-59.