Cecilie og Øystein vant 200 km i Oslo Trail Challenge

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Okt 2019

Cecilie Longva Igesund og Øystein Næss vant den lengste løypa i den første utgaven av Oslo Trail Challenge 4.-6. oktober. Det ble en lang, gjørmete og spennende reise i over to døgn. På bildet er de halvveis, på Mylla, og klar for de siste tøffe 100 kilometerne. (Foto: Mona Kjeldsberg)

Det ble hele tiden nye løpere i ledelsen etter hvert som lederne ga seg, for på så lange løp vet man ikke hvem som vinner før vinneren har gått i mål.Etter 188 kilometer var det bare Cecilie og Øystein igjen, og Øystein la da inn et ekstra gir og kom inn som vinner etter 52 timer og 49 minutter. 35 minutter senere kom Cecilie inn som vinner av kvinneklassen.

Løpet - inkl vinnernes reaksjoner - er grundig beskrevet i en reportasje på kondis.no, så vi henviser bare til den: 45 av 60 fullførte OTC, Cecilie Longva Igesund og Øystein Næss vant 200 km

Gunnar og Morten løp inn til delt 4. plass på 100 km. Gunnar er forøvrig den eneste som klarte å fullføre NUC200 to ganger (2017-2018). (Foto: Mona Kjeldsberg)

June fullførte 100 km og er stolt innehaver av gaupemedaljen. (Foto: Mona Kjeldsberg)

Sølvi og Hans Olav fikk mange bonuskilometer, men kjempet seg til mål. (Foto: Mona Kjeldsberg)