Mange sterke resultater i UltraVasan 90km, 8 løpere på Topp 50

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Aug 2018

Didrik Hermansen løp inn til en sterk 3. plass selv om han halvveis mer enn luktet på seieren. Henriette Brynthe ble nummer 8 i kvinneklassen til tross for at hun fikk skulderen ut av ledd uka før. Og bak disse fikk vi ytterligere 6 resultater i topp 50.

Tore Granli ble nummer 40, og Erik Waage Nielsen imponerte med 43. plass totalt og seier i M60. Cathrine Walle, Line Calliscaner, Marianne Moe og Marit Aamdal fullførte på 15.-50. plass. Totalt var det 10 fullførende fra klubben på UltraVasan90, ingen på 45 km.

Didrik tok litt selvkritikk etter løpet: - Jeg brente nok av litt for mye krutt med å vinne to spurtpriser underveis i går. Stigningen opp til Evertsberg etter 47 kilometer ga meg stive lår, skriver han på facebook og legger ut bildet (fighting face) ovenfor. Her vinner han spurtprisen i Evertsberg, halvveis i løpet.

Se også omtale på kondis.no: Hermansen på pallen og Brynthe nummer 8 i UltraVasan 90km

M3512613.28.52

ULTRAVASAN 90 KM KVINNER (227 FULLFØRENDE)

Nedenfor har vi samlet litt fra løperne våre, ting vi fant på facebook:

En som var veldig glad for å ha fullført sitt lengste løp noensinne var Espen. Etter løpet sier han: For ,mindre enn 4 siden klarte jeg ikke å løpe 1 km, og igår løp jeg 90 mm! Helt uvirkelig!

Han skriver bl.a. på facebook:

- Yes! Jeg klarte det!
- Løpet gikk veldig bra, de siste 10K løp jeg forbi over 120stk og endte på 672 plass. Men når det var igjen 5k, så drakk jeg en siste energi Gel,for å spurte inn sjarmør etappen. DET skulle jeg ikke gjort. Etter veldig mange gel og energi barer, så ble jeg super kvalm... Da gikk det ikke fort for å si det mildt!😂Men fikk samlet meg de siste 100m og kom meg imål!👍

Tusen takk for hjelpen muttern og fattern, hadde det ikke vært for dere, så hadde ikke dette gått like bra!

Cathrine på fb:
- Sjukt stolt og fornøyd etter rett under 9 timer i skauen

Line på fb:
- Stolt og glad etter å ha gjennomført mitt livs største løpeutfordring; Ultravasan 90.
Målet var gjennomføring innen maxtid (ettersom jeg ikke visste om kroppen og/eller hode ville tåle det) inntil jeg oppdaget at medaljekravet for kvinner var 11 timer. La en overordnet plan for 10:30 for å ha sprekk-margin. Når jeg oppdaget at 10 timer var i sikte ga det meg ekstra motivasjon for de siste 20. Avsluttet med en rask siste km og kom inn på 09:48:52.

Må nok regne med litt langsommere bevegelsesmønster de nærmeste dagene. Funny walk here we go.

Marianne på fb:
- Da kan UltraVasan 90 ✅ ut av «have to do» lista 😊👍Startet kl.05.00 i dag med et mål om å være i mål innen 11 timer ⏱. Halvveis ble målet justert til 10 timer, men da var det bare å glemme gangfart i motbakkene 🙀Med god psykisk støtte fra support på 🚴‍♂️ ble målstreken passert på 09.49.30 🥉Gjett om jeg er fornøyd