NM-gull K55-59 til Marianne Følling (Stavanger Maraton), bronse til Therese Falk og Isabel Aarnes.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Sep 2019

Marianne Følling manglet et drøyt minutt på klasseseier i Stavanger Maraton, men når vinneren var britisk ble Marianne likevel veteranmester på Maraton i klasse K55-59. Isabel Aarnes og Therese Falk fulgte opp med bronse i K35-39 og K40-44.

Raskest av løperne våre i Stavanger var Therese Falk som kom på 9. plass for kvinner totalt (7. plass i senior-NM og 3. plass i veteran-NM) med 3:27:47. Marianne brukte 4:18:45 og Isabel 4:24:35.

I herreklassen løp Cato Hansteen på 3:35:51 og Knut Bøvre på 3:59:51.

Gullvinner Marianne skriver på fb:

Gøy å stå på pallen for en gangs skyld - sammen med to andre jenter i min klasse👍🏻🥇NM i maraton i Stavanger - flott, men litt tung løype og mye vind (sikkert ikke for en rogalending🤪). Som alltid masse fine folk, og god stemning i byen🥳Stavanger maraton frister til gjentakelse - om et års tid...😊

Bronsevinner Isabel skriver på fb:

NM i Stavanger Marathon 2019 (5km, halv- og helmaraton + NM Maraton)👌 Jeg kapret 3.plassen i min klasse = NM medalje i boks🥉Selv om jeg burde vunnet med startnr 1😉 Forbedret dog maratontiden min med 1t og 15min fra forrige helg🤣 Det sier jo sitt om at jeg ikke hadde dagen på Ringerike😱 Et flott arrangement, med en fin løype👍 Anbefales👍

Cato i 3:30-flokken til Svein Erik Bakke.

Fartsholder Bakke sammen med Therese som litt dfortere og Cato som løp litt saktere. (Foto: Torunn Paulsen Brandt)

Startnummeret til Isabel, slikt forplikter!