Fire fra klubben løp Kongsvinger Maraton

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 10. Aug 2019

Fire av klubbens løpere fullførte Kongsvinger Maraton 3. august i det som er en ganske kupert løypa, hovedsaklig på grusvei, men også litt sti og litt asfalt. Det var totalt 43 løpere med på maratondistansen.

Isabel svikter aldri, derfra får vi alltid bilder og rapport fra løpene på fb-siden hennes. Etter Kongsvinger Maraton skriver hun:

- Maraton nr 30 i boks på Kongsvinger Maraton med disse flotte gutta (se bildet ovenfor der hun er sammen med Jan Billy Aas, Jon Weydahl og klubbens Jørgen og Thomas).

- Kom under 4:30 med 2 sekunder, det kaller jeg iskald beregning😉 og det holdt til 3. plass i min klasse, siden det bare var 3 deltagere😉 Pall er pall😂 Tusen takk for et fantastisk løp, anbefales 🙏

Etter raskt visitt i dusjen dro jeg opp til Grefsenkollen for å heie på og gå en runde sammen med gode løpevenner som løp Hope Challenge Oslo - 2019👍De løper i 24 timer frem til kl.11.45 i dag, så fremdeles mulig å heie dem frem👌(se egen omtale fra dette løpet)

Dette var en helt perfekt dag i min verden👍 Jeg fikk løpt maraton og tilbragt dag og kveld sammen med fantastiske flotte mennesker i løpemiljøet som har blitt gode venner❤ Jeg digger dere og føler meg så heldig som har mulighet til å holde på med denne løpingen og som har så mange flotte mennesker i livet mitt❤