Tom Johannessen på 12. plass i Hardangerjøkulen Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Jul 2019


Tom Johannessen kom på 12. plass med tiden 15:53:25 i det første offisielle Hardangerjøkulen Ultra. Roar Bakken Stovner fulgte på 17. plass med 18:19:26. 25 av 30 herreløpere fullførte løpet rundt Jøkulen i flott vær. Løypa var ca 97 km med 3200 høydemeter. (Foto: XtremEidfjord/Kai-Otto Melau)


Tom skriver på facebook:
- Avsluttet ferien med en «liten» tur rundt Hardangerjøkulen i fantastisk vær ☀️. Takk til #xtremeidfjord for flott arrangement - greit å være ultraløper når alt er så bra organisert

Tom har lagt ut dette bildet fra fjellturen, som vi ser er det strålende vær. Da tror vi også at det er Tom vi ser bakerst på toppbildet.



Sølvi Hjelmeland Stensli lå an til en sluttid på 23-24 timer da hun og noen andre ble tatt ut av løpet, en avgjørelse hun var svært uenig i. 4 av 9 kvinner fullførte / fikk fullføre.

Sølvi skriver på facebook:
- Gjorde et tappert forsøk å gjennomføre 100 km rundt Hardangerjøkulen. Cut-off tiden på Finse var tøff, men den stod. Tok en lang pause for å få i meg godt med mat og skifte sko. Det var jo ikke annonsert flere cut-off tider så null stress tenkte jeg. Litt tungt å komme igang igjen, men det løsnet etterhvert og jeg følte at jeg hadde fin driv på veg mot Krækkja, så jeg blé mildt sagt forbauset da jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk fortsette fra Krækkja hytta av sikkerhetsmessige hensyn etter ca 64 km. Begrunnelsen var ene og alene at jeg og et par andre hadde brukt for lang tid. Da var klokken 22 på kvelden. Været var nydelig hele vegen med knallblå himmel og kun en mild bris utpå kvelden. Fantastisk å få tilbringe hele dagen i fjellet i optimalt vær, men litt surt å ikke få lov til å fullføre.



Se også kondis.no: Askild Vatnbakken Larsen vant "spurtoppgjør" i Hardangerjøkulen Ultra

Race Tracker: ALLE RESULTATER


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.