Seier til Eirik da 36 fra klubben løp Bislett 50 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Feb 2019

Eirik Gundersen trosset litt krampeproblematikk og løp inn til klar seier på Bislett 50km lørdag  16. februar. Tiden ble 3:09:11, ca to minutter foran persen fra 2017, men nå sier Eirik at han har lyst til å satse skikkelig på et senere 50k på Bislett. Årets løp var et ledd i opptreninga mot det som er Eiriks hovedmål i år, London Marathon i april der han håper å løpe på 2.29.

Eirik går i mål som totalvinner på Bislett. Vi ser også Peter Jensen som ennå har noen runder igjen. (Foto: Kjell Vigestad)

Nest raskest av herreløperne våre var Lars Martin Falk på en 10. plass med 3:48:24. Også Kenneth Dæhlen og Peter Jensen kom under 4 timer på Bislett. 15 av herreløperne våre fullførte 50 km, mens ytterligere to løp maraton og fire ga seg tidligere.

Ingrid og Henriette raskest av kvinnene våre
Også i kvinneklassen hadde vi to løpere i topp 10; Ingrid Lid på 4. plass med 3:52:27 og Henriette Brynthe på 6. plass med 3:55:34. Sofiia Granheim og Rakel Erla Sævarsdottir fulgte deretter med 4:34:43 og 4:36:40. 11 av våre kvinnelige løpere fullførte 50 km, ytterligere to løp maraton og fire ga seg tidligere.

Ingrid Lid løp inn til en sterk 4. plass på Bislett. (Foto: Kjell Vigestad)