Liss og Henning profilert i Finansavisen 24. august

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 24. Aug 2018

Dere trenger jo ingen ytterligere presentasjon av disse to; Ultraløper Liss Johansen Vallestrand som blant annet ble nummer tre totalt på årets Ecotrail Oslo 80 km, og demotiveringscoach og 100-milesekspert Henning Lauridsen. I dag ble begge profilert i Finansavisen, og nedenfor ser du såvidt lesbare faksimiler av artiklene.

Hvis du ikke allerede abonnerer på nett eller papir anbefaler vi å kjøpe dagens avis. Du trenger ikke løpe til nærmeste utsalg, du kan kjøpe enkeltutgaver (40,-) for lesing på mobil, brett eller PC her: Hegnar Media

Henning skriver på sin facebookside:
- Av og til har finanspressen døve og triste artikler av typen "Direktør Anders (45) som til tross for 70 timers arbeidsuke. 20 timers trening i uken og drøssevis av merker i Birken er så flinkt at han får tid til 15 minutters kvalitetstid med de tre barna sine i uken opptil 2 timer med kona utenfor konkurransesesongen".

- I dag er Finansavisen lang flinkere. De har hele to artikler om ultraløping. I artikkelen om Liss Johansen Vallestrand kan de avsløre hemmeligheter som at hun drev med ballett og jazzballet i oppveksten. I artikkelen om meg avsløres det at jeg må ha plagsomt og ukledelig skjegg inntil jeg har løpt ti 100 miles løp.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.