Hilde Johansen vant Farris Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 13. Jun 2017

Hilde Johansen vant Farris Ultra lørdag 10. juni, mens Andreas Miezans kom på 7. plass i herreklassen. Det var 21 deltagere på ultradistansen 67 km som gikk i samme trasé som Farrisrittet dagen før.

Hilde og Andreas i representasjonsantrekket!

Hilde lå bak Jeanette Vika de første timene, men når hun først kom foran, var Hilde veldig innstilt på å holde unna, noe hun klarte med fire minutters margin. Jeanette vant løpet i 2015, men hadde 18 minutter bedre tid i år - og likevel fire minutter etter vår løpet.

Hilde løp på 6:34:40 mens Andreas løp på 7:00:59.

Andreas sikter seg tydeligvis inn på hele timer, for i EcoTrail80 på 9:50:34. Nå tok klokka revansj - og det ble noen sekunder over 7 timer.

Forøvrig løp Andreas NestenMidtsommerMaraton (4:10) dagen før!! Tøff satsing.

Reportasje på kondis.no: Håkon Andersen og Hilde Johansen vant Farris Ultra

Hilde gratuleres av løpsleder Ove Haugen. Ove var jo med klubben på langtur i deler av løypa på årets vårsamling.