Guro vant Espoo 24-timers, Hilde på 4. plass

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Feb 2017

Vi har mange sterke kvinnelige 24-timersløpere i klubben nå. Vår femte løper i 200-kilometersklubben ble Guro Skjeggerud som vant Espoo 24-timers med tidenes tredje beste norske resultat på kvinnesiden: 211,9 kilometer.

Cecilie, Hilde og Guro sammen med Edel-Marie fra Lierne IL før start (foto: Stig Andy Kvalheim).

Med det resultatet har Guro også klart kvalifiseringskravet til VM 24-timers senere i år, der Therese Falk allerede er tatt ut.

Hilde Johansen løp et nytt bra løp, men klarte ikke målsettingen om 210 kilometer denne gangen. Likevel ble det en strålende 4. plass og 185,269 kilometer.

Vår tredje løper som skulle prøve å klare VM-kravet på 210 km var Cecilie Holmgren som måtte gi seg av helsemessige årsaker halvveis i konkurransen.

Med seg til Espoo hadde jentene bl.a. Stig Andy Kvalheim og Erik Nossum som crew på sidelinjen.

Les mer på kondis.no: Guro Skjeggerud vant Espoo 24-timers og klarte VM-kravet

Guro: - Yes, jeg nådde målet mitt om å løpe over 210 km på 24 timer og greie kvalifiseringskravet til VM. Det blei tøft på slutten, men hadde god kontroll på målet og seieren. Meget overrasket over den seieren!
Tusen takk til Tony Jensen, treningsopplegget funka denne gangen også. Takk til Stig Andy Kvalheim Rambø og Erik Nossum for uvurderlig support under løpet, og tusen takk for alle hilsninger jeg fikk, og det var ikke få. Kjempeinspirerende å få noen ord der man løper i ring