Arne Martinus Lindstad vant Halden Ultraintervall

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 10. Nov 2016

Arne Martinus Linstad løp inn til en overlegen seier i Halden Ultraintervall 6. november, med en margin på over 30 minutter til neste løper. Daniel Cotanas kom på tredje plass.

Arne Martinus sammen med Jorunn Hagesæther som vant kvinneklassen
(Foto: Bjørn Johannessen).

Arne's totaltid ble 6:03:22, som gir et snitt på 45:20 pr 10 km! Raskeste runde var den tredje med 42:44 - det var den runden hvor han overtok ledelsen. Nest siste runde på 48:07 var den svakeste.

Daniel brukte 6:49:03 på sine åtte 10-kilometere, mens Frode Øyberg kom på 11. plass med 10:11:36. Vår fjerde løper, Kåre Lona, måtte dessverre bryte etter 3 av de åtte rundene.

HER kan du lese Daniels Race report fra HUI.

Les mer om løpet på kondis.no: Hagesæther og Lindstad vant Halden Ultraintervall

Daniel, Frode og Arne Martinus etter løpet.

Første start med 19 deltakere (foto: Bjørn Johannessen).

Bjørn Nøstvik (til venste) vant de to første løpene så vidt foran Arne Martinus. Bjørn måtte gi seg mens Arne vant. Her sammen med Daniel (foto: Bjørn Johannessen).

Frode Øyberg og Kåre Lona (foto: Bjørn Johannessen).