Seire til Øyunn og Jorunn, 2. plass til Gunnar i Soria Moria til Verdens Ende

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Mai 2017

Øyunn Bygstad vant og Gunnar Næss kom på delt 2. plass i Soria Moria til Verdens Ende, mens Jorunn Teigen vant Sande til Verdens Ende. Sterk løping av våre altså, og arrangørene Mona Kjeldsberg og Einar Iversen fikk masse skryt for arrangementet.


Øyunn og Daniel sammen med Eirik Totland Pettersen tidlig i løpet.
(Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Magnus Bø Thorud (31) som ble nummer 6 i herreklassen er forøvrig den yngste som har løpt 100 miles på norsk jord, og nest yngste nordmann med fullført 100 miles overhodet.

Og en ekstra hyllest tar vi med til Daniel Salvesen som bare SKULLE til mål, og klarte det 15 minutter før tidsfristen gikk ut 22:00 søndag kveld.


123.jpg
Gunnar (nr 17) løp hele løpet sammen med svenske Samuel. De åpnet forsiktig i varmen og ble belønnet med delt 2. plass og sub 24 timer.
(Foto: Bjørn Hytjanstorp


Emma-Hjorth-Duo.jpg
Magnus og Øistein, glade tidlig i løpet og glade i mål en god del timer senere.
(Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Jorunn_Teigen_mål.jpg
Jorunn Teigen går i mål som vinner på 85 km.
(Foto: Mona Kjeldsberg)


Se omtale på kondis.no: Skotheim og Bygstad vant Soria Moria til Verdens Ende


Soria Moria til Verdens Ende
Kvinner:
1 10 Øyunn Bygstad Romerike Ultraløperklubb 1984 NOR 25:41:22
Menn:
2 17 Gunnar Næss Romerike Ultraløperklubb 1968 NOR 23:54:15
6 1 Magnus Bø Thorud Romerike Ultraløperklubb 1986 NOR 25:46:26
12 2 Øistein Schmidt Galaaen Romerike Ultraløperklubb 1976 NOR 29:21:30
13 11 Daniel Salvesen Romerike Ultraløperklubb 1971 NOR 35:45:11
- 3 Matthew Rix Whiting Romerike Ultraløperklubb 1968 GBR DNF
- 14 Ottar Røed Romerike Ultraløperklubb 1959 NOR DNF
Sande til Verdens Ende
Kvinner:
1 56 Jorunn Teigen Romerike Ultraløperklubb 1961 NOR 11:42:25



Øyunn_Bygstad_vant.jpg
Øyunn Bygstad med velfortjent gavekort - på bursdagen sin! (Foto: Mona Kjeldsberg)

...Jeg har løpt 2144 km siden 1.januar 2017 for å greie nettopp slike løp som dette. Tusen hjertelig takk til hver og en av dere for alle gratulasjoner vedrørende løpet OG min bursdag!

Da ble det seier! Jeg har løpt gjennom 4 fylker og 14 kommuner på overkant av et døgn. (Det ble seier som eneste påmeldte kvinne altså😂) og en fin 6.plass blandt mannfolka. Oslo til Verdens ende. Dette løpet var tøft. Veldig tøft. -Og veldig morro!
-Også på min egen bursdag da gitt😀


Magnus Bø Thorud sitt bilde.
Magnus i mål!

I mål ved Vippefyret på verdens ende! 25:45 og nummer seks i herreklassen og mange, mange erfaringer rikere! Ellers sett en fantastisk solnedgang og soloppgang, rota rundt i kratt, hatet ultra og elsket ultra. Blødd neseblod klokken 1:00 om natten og ellers bare løpt sammen med fantastiske mennesker som deler en og samme lidenskap som en selv! Takk Øistein Schmidt Galaaen, Øyunn Bygstad,Daniel Salvesen og alle dere andre jeg traff på min 161 (170 km sa klokken) km lange vei fra Voksenkollen i Oslo til Verdens Ende på Tjøme. Nå kan jeg ikke gå, men er likeglad...

Jorunn går i mål. (Foto: Mona Kjeldsberg)

Noen mener det er ren galskap, mens andre synes det var litt feigt å bare løpe den korte løypa.
I alle fall brukte jeg deler av helgen på å løpe (og gå en del!) fra Sande til Verdens Ende. 83 km i vakre omgivelser, omgitt av hyggelige og sporty folk. De virkelig tøffe startet i Oslo på lørdag morgen og passerte Sande halvveis på sin 100 miles tur. Jeg startet i Sande lørdag kveld og fikk med solnedgang, lørdagsnatta med høy musikk i hus jeg passerte, nachspiel-invitasjoner i
Tønsberg, et tilfeldig møte med en grevling i fint trav, masse fuglesang, soloppgang og mye mer. Oppturer og nedturer, vonde bein og hostekuler, men også enorm mestringsfølelse. Rett og slett et eventyr på 11 timer og 42 minutter.

Takk til arrangørene Mona og Einar for all jobben de har lagt ned og Bjørg Marit, Merethe, Anne Britt og de andre frivillige på matstasjonene og start/mål for god service.
Og til Truls da, som kjørte meg til start, fulgte GPS-trackingen gjennom natta, heiet meg frem flere steder på slutten da jeg trengte akkurat det og så fraktet meg trygt hjem igjen.
Mulig dette er galskap, men da er det greit for meg å være litt gal. Det kommer til å skje igjen!



Nytt medlem: Jørgen Oswald

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 29. Mai 2017

Jørgen Oswald (51) fra Lambertseter i Oslo er innmeldt i klubben. - Jeg løper fordi det er gøy, sier Jørgen, som tidligere i mai debuterte på ultraløp i Ecotrail45 (48).

Velkommen til klubben!

- Jeg Har trent lange økter da jeg var rundt 20, men da tror jeg det ikke var så stort utbud av slike løp. Kom i gang i løping igjen først for 2 år siden og har trent jevnt og økende siden da.

Selv om det er gøy og avkobblende å løpe på egenhånd både på vei og i skog, så er det fint med delmål underveis. Løp er jo en hyggelig "sosial" setting for å bryte opp treningshverdagen.



48 ledige plasser til Bislett 24-timers - 2016 vinnerne er påmeldt

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Mai 2017

Fjorårsvinnerne Therese Falk og Jesper Fägersten er begge påmeldt 2017-utgaven av Bislett 24-timers, det er også 110 andre - av dem hele 28 fra Romerike Ultraløperklubb. Pr 27. mai er det 48 ledige plasser, men når vi skriver 25. november er det helt sikkert fullt med 160 deltagere.

Fjorårsvinnerne Therese Falk og Jesper Fägersten. (Foto: Olav Engen)


Vi gleder oss til å arrangere Bislett 24-timers for første gang. Det vil si; svært mange av oss har vært medhjelpere i ett, mange eller alle år - men i 2017 er det første gang med Romerike Ultraløperklubb som arrangør.

På styremøtet (+løpsleder 24-timers) 18. mai diskuterte vi ulike premiealternativ, og dette kommer vi tilbake til senere. Nå skal vi først og fremst arrangere Romeriksåsen på langs for 3. gang - men etter det blir det mer fokus på Bislett 24-timers.

Etter ferien skal vi fylle de siste plassene i startlista, vi skal sette opp en lang mannskapsliste og vi skal diskutere detaljer som kan gjøre opplevelsen enda bedre for de 160 som skal løpe.



Smånytt fra siste styremøte, om egne sponsormerker og medlemskap

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Mai 2017

I klubbens styremøte 18. mai var det først og fremst forhold rundt arrangementene våre, Romeriksåsen på langs og Bislett 24-timers som ble diskutert. Det kommer egne nyhetssaker på begge disse.



Andre saker av generell interesse:

Nei til to typer medlemskap
Vi har fått spørsmål om vi kan tilrettelegge for støttemedlemskap i tillegg til ordinært medlemskap. Styret avviste dette - og hovedgrunnen er dels at medlemskapet er rimelig og gir en del fordeler man kan benytte seg av, og aller mest at klubbens hovedformål er å være en klubb for aktive langdistanseløpere som søker et fellesskap. Vi er selvsagt glad for ethvert medlemskap, men velger å fortsette med én kategori medlemskap.

Manglende betaling og sletting av medlemskap
I fjor slettet vi en del medlemskap på grunn av manglende betaling av medlemskontingent. Pr 18. mai var det 13 løpere som ikke har betalt for 2017 og risikerer utestengelse. Flere av disse er svært aktive løpere, så vi tror bare det er en forglemmelse selv om vi har sendt ut to purringer. Dere vil snart motta en ny påminnelse.

"Incentives" til medlemmene
På klubbens årsmøte i februar fikk styret godkjent en budsjettpost til "incentive" for medlemmer som bidrar ved løpsarrangementer og i styre og stell. Både til Romeriksåsen på langs og Bislett 24-timers vil vi få laget noen skikkelige arrangørantrekk og også trekke ut x antall Altrasko til mannskapene. Vi ser etter flere måter å påskjønne innsats på lignende måter.

Profilering av egne sponsorer på klubbtøy
Vi har fått spørsmål om profilering av egne sponsorer på klubbens løpstøy, og vi registrerer også at noen uten videre har implementert dette. Styret diskuterte saken og kom fram til følgende regler som kan bli endret etter hvert som vi får erfaring med dette:

  1. Medlemmene kan ha inntil 2 sponsormerker på klubbens løpstøy (jakker, vest, t-trøyer, singlet), altså på de plaggene der vi profilerer våre egne sponsorer (pt Altra og Injinji).
  2. Merkene skal stå i størrelsesmessig forhold til våre egne sponsormerker, veil. 90 mm brede.
  3. Personlige sponsorer skal ikke være i et konkurransemessig forhold til våre egne sponsorer.
  4. Enhver påføring av private logomerker skal først godkjennes av styret (skriftlig).
  5. Styret vil også vurdere sponsorene på etisk grunnlag.


Nytt medlem: Sina Nordby

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 24. Mai 2017

Sina Nordby (25) fra Moelven - nå bosatt på Haslum - er innmeldt i klubben. Hun er helt fersk som løper, men fullførte likevel Ecotrail 45 km (48 km) sist lørdag. Velkommen til de gul-svarte ultraløperne.


Sina jubler over fullført ultraløp for første gang. (Foto: Ecotrail/Sportograf)


Sammen med innmeldinger skrive Sina bl.a. :

- Jeg er en forholdsvis nyfrelst løper, og deltok i mitt første løp under Oslo Maraton i høst (halvmaraton).

- 20. mai i år deltok jeg på Ecotrail Oslo 45 km (les 48!), og har med det gjennomført mitt første ultraløp før min første maraton som blir Oslo maraton i september. Ellers står snart Birkebeinetløpet for tur, og jeg har allerede rukket å melde meg på Ecotrail 80 km i Oslo 2018.

- Drømmen er å fullføre en 100 miler en gang i fremtiden.

- Når jeg ikke løper studerer jeg medisin ved Universitetet i Oslo (med en drøm/plan om å bli kardiolog), samt jobber som nattevakt noen helger på sykehjem.

J- eg vil gjerne bli en del av Romerike Ultraløperklubb for å være en del av et fellesskap med like interesser, og for å knytte nye bekjentskapet med andre som er like glad i gnagsår og gangsperre som meg selv.

- Jeg ser fram til å dele mange turer og erfaringer!




I skyggen av Ecotrail; utrolige Ragnar Nygård (og litt om Kick-Master Ultra)

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 24. Mai 2017

Å løpe ultraløp innebærer for de fleste å forberede seg grundig og møte uthvilt og forberedt på start - og deretter slappe av mest mulig de neste dagene. Men slik er det ikke for alle. Hurra for dugnadsånden!



Samme sak er lagt ut på www.kondis.no

Dagen etter Ecotrail Oslo ble det betydelig mer beskjedne ultraløpet Kick-Master Ultra arrangert i Drammen, og en av løperne på startstreken var Ragnar Nygård - vestfoldingen som nå bor på Stabækk og løper for Romerike Ultraløperklubb.

Ragnar vant ikke løpet, han ble nummer to. Men den rutinerte løperen satte ny pers på maraton. Fortsatt ikke så merkverdig, men:

Fredag merket han løypa til Ecotrail i mange timer, lørdag hadde han alle mulige oppgaver fra tidlig morgen til sen kveld som frivillig medhjelper på Ecotrail(se som har prøvd vet hvor utrolig slitsomt dette er) - og så noen få timers søvn før han reiser til Drammen og perser på maraton. Deretter bevilget han seg en hel fridag (joda: arbeidsdag) før han var tilbake i Ecotrail-løypa for å ta inn merkebånd.

Det kaller vi en skikkelig ultraprestasjon!


Ragnar-tar-inn-merking.jpg
Heidi Grønvoll og Ragnar Nygård tar inn merking langs Lysakerelva. Disse har forstått at uten frivillige blir det ingen ultraløp eller andre løp - så da kan det være greit å ta i et tak - selv om de ikke har annen tilknytning til arrangøren enn at de er glad i løping og løpskonkurranser.

Dersom du får spørsmål om å hjelpe til med noe dagen før en viktig konkurranse, bør du kanskje svare ja. Da får du definitivt senket skuldrene - for den Ragnar vi snakket med i målområdet til Ecotyrail hadde absolutt ingen ambisjoner for neste dag, han håpet bare han våknet tidlig nok og rakk løpet.

Hjelle og Husby vant Kick-Master Ultra
De som vant Kick-Master Ultra var veteranene Nils Hjelle og Kristin Husby på henholdsvis 3:50:00 (uoff tid) og 4:05:01. Mellom dem var altså Ragnar Nygård på 3:57:24.

MARATON ULTRA
Ultra:
1 Nils Hjelle, Team Sportsmanden3:08:30 3:50:00
2 Ragnar Nygård, Romerike Ultraløperklubb3:14:43 3:57:24
3 Jan Olav Dagsvik, Ogndal IL3:43:50 4:34:06
4 Per Audun Heskeskad, FIL AKS-773:42:24 4:36:28
5 Kristian Waalen, Spiridon LLL5:01:30 4:48:20
6 Tom-Rune Bertelsen, Drammen KBK5:04:20 6:05:30
1 Kristin Husby, Laksevåg TIL3:20:00 4:05:01
2 Titina Bakken Romerike Ultraløperklubb4:15:20 5:19:27
Maraton:
1 Ole Guttulsrød, Ryggejoggen3:48:50
2 Henrik Aasbø, Rindal IL4:56:51
- Nils Vanebo, NamnåDNF



Tom-Rune_Bertelsen_Heidi_Grønvoll.jpg
Løpsleder og Kick-Master Tom Rune Bertelsen sammen med Heidi Grønvoll som startet på 50 kilometeren dagen etter Ecotrail 30 km, men valgte etter 20 km å tre ut av løpet og inn i arrangørkorpset. Det er litt "Ragnar-Nygård-.takter" over det.


Nils_Hjelle_Ragnar_Nygård.jpgNår man vet hvor mange konkurranser Nils Hjelle og Ragnar Nygård har løpt, og hvor mange deltager-t-trøyer de har liggende, da er det fantastisk at de to raskeste løperne har plukket fram identiske trøyer til løpet i Drammen. Deltagertrøya er fra Oslo Maraton 2011.



Therese Falk nr 30 i Copenhagen Marathon, nest beste norske

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Mai 2017

Therese løp et nytt flott maratonløp da hun lørdag 20. mai løp København Maraton på 3:11:17, som ga en flott 30. plass totalt i kvinneklassen. Det var bare Marthe Katrine Myhre av de norske som løp fortere.


Strålende dag i København! Fy søren for en stemning, copenhagenmarathon med verdens fineste heiagjeng


Therese hadde håper å løpe enda litt raskere, men var fornøyd - spesielt med avslutningen:

- Ganske så fornøyd, selv om jeg jobbet for å komme meg under 3.10. Da jeg så at det ikke gikk var det å finne motivasjon i å ta igjen flest mulig siste mila. Løp fordi 118 !! (hvorav to var damer) Ble forbiløpt av 2 (en dame. Så netto: 115 menn og en dame 😏


Helle Manvik løp også i København og også hun fikk en flott plassering: 157. plass med tiden 3:33:07

Helle Manvik sitt bilde.
Helle trengte leiebil for å komme til København;
- Så går det när man ska iväg och springa, men har glömt att besiktiga bilen
, skriver hun på facebook.

Løpinga gikk bra, og denne bilen kostet vel ikke mer å leie enn drivstoffet ville kostet på Blazeren hun vanligvis kjører.


Se også omtale av løpet på kondis.no:
Abulaziz og Myhre best av de norske i København Maraton



Ninette, Guro og Liss i topp 5 på Ecotrail 80 km, Didrik vant

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 21. Mai 2017

Mange av klubbens medlemmer havnet i toppen av resultatlistene på lørdagens Ecotrail Oslo. Spesielt på den lengste distansen, 80 km fikk vi imponerende plasseringer med seier til Didrik Hermansen, og 2. plass, 3. plass og 5. plass til Ninette Banoun, Guro Skjeggerud og Liss Vellestrand.


Ninette og Guro på hver side av den britiske vinneren på 80 kilometer. (Foto tilsendt av Guro)



Imponerende av de fire nevnte, og vi tar også med veteranen Atle Bjørnerud som vant M55-59 på 20. beste tid i herreklassen. På 45 kilometer var nyinnmeldte Felix Hallstrøm best av våre med 22. plass, mens Louise Skak som ventet ar best av kvinnene. Hun ble nummer 10, mens Iselin Ra kom på 19. plass.

Men første og fremst er det imponerende med hele 43 fullførende RU'ere på de to ultradistansene der 48 startet (37 på 80 km og 21 på 45 km).


På kondis.no kan dere se omfattende omtale fra løpet:
Ecotrail Oslo: Grønn løpsfest med nesten 3000 deltagere


Klubbens resultater:

80 KM MENN 232 DELTAGERE
1Didrik Hermansen NORAsics/Camelbak M35-3906:15:11
17Eivind Gjøystdal NORRomerike Ultra/Norcons M35-3907:48:34
20Atle Bjørnerud NORRomerike Ultra / Il HemingM55-5907:59:49
22Anders Lindell NORRomerike Ultraløperklubb M45-4908:11:31
30Tore Granli NORRomerike Ultraløpeklubb M50-5408:24:50
65Even Nedberg NORRomerike Ultraløperklubb M40-4409:12:38
71Tom Stephan Jensen NORRomerike Ultra/ FlowrunnersM35-3909:27:23
112Morten Haukeland NORLøpsklubben 1814 Bil M35-3909:59:23
113Andreas Miezans SWERomerike Ultraløperklubb M23-3409:59:34
120Ragnar Øien NORRomerike Ultraløperklubb M35-3910:11:54
125Leif Abrahamsen NORRomerike Ultra/ Altra M45-4910:20:31
128Sam Wennerlund SWERomerike Ultraløperklubb M35-3910:23:20
137Petter Vabog NORHolmestrand Ultraløperklubb M60-6410:40:01
147Øystein Jack Næss NORRomerike Ultraløperklubb M45-4910:47:10
154Harald Krogh NORRomerike Ultraløperklubb M45-4911:01:10
204Frode Øyberg NORRomerike Ultraløperklubb M40-4413:25:04
208Stian Heimsvik NORRomerike Ultraløperklubb M23-3414:28:27
209Knut Kronstad NORRomerike Ultraløperklubb M60-6414:28:57
Nikolai Marken NORRomerike Ultraløperklubb M35-39DNF
Morten Granli NORRomerike Ultraløperklubb M35-39DNF
Stian Løkken NORRomerike Ultraløperklubb M40-44DNF
80 KM KVINNER 42 DELTAGERE
2Ninette Banoun NORRomerike Ultraløperklubb K50-5408:35:44
3Guro Skjeggerud NORRomerike Ultraløperklubb K40-4408:39:40
5Liss Vallestrand NORRomerike Ultraløperklubb K40-4408:58:25
23Bente Mjøs NORRomerike Ultraløperklubb K35-3910:56:40
24Andrea Liebe NORRomerike Ultraløperklubb K50-5410:56:41
25Yvonne Olstad NORRomerike Ultraløperklubb K35-3911:05:44
27Helga Kringen NORSkiløperne K45-4911:13:25
29Marianne Skårung Myrseth NORRomerike Ultraløperklubb K50-5411:14:53
30Marianne Nesje NORRomerike Ultraløperklubb K50-5411:26:12
33Tone Øksenvåg NORRomerike Ultraløperklubb K45-4912:13:47
39Tone Yvonne Boye Killengreen NORRomerike Ultraløperklubb K40-4414:59:13
Miriam Delphin NORRomerike Ultraløper Klubb K45-49DNF
45 KM MENN 306 DELTAGERE
22Felix Hallstrøm NORRomerike Ultraløperklubb M23-3404:38:10
49Håkon Uggerud NORRomerike Ultraløperklubb M35-3904:56:21
53Cato Hansteen NORRomerike Ultraløperklubb M23-3404:58:43
77Frode Hansen NORRomerike Ultraløperklubb M40-4405:08:48
97Neil Dryland GBRRomerike Ultraløperklubb M45-4905:14:46
101Fridtjof Stalsberg NORRomerike Ultraløperklubb M23-3405:15:33
165Tore Mortensen NORRomerike Ultraløperklubb M40-4405:47:22
196Carsten Stævne Bech DENRomerike Ultraløperklubb M40-4406:00:33
263Runar Thorstensen NORRomerike Ultraløperklubb M45-4906:53:27
297Kent Hertaas Hertaas NORRomerike Ultraløper Klubb M50-5409:15:15
45 KM KVINNER 129 DELTAGERE
10Louise Skak DENRomerike Ultraløperklubb K40-4404:56:34
19Iselin Ra NORRomerike Ultraløperklubb K23-3405:19:28
34Marit Imset NORRomerike Ultraløperklubb K40-4405:34:18
42Mariann Langås NORRomerike Ultraløperklubb K40-4405:40:08
50Karianne Ekern NORRomerike Ultraløperklubb K45-4905:52:01
59Marianne Følling NORRomerike Ultraløperklubb K55-5906:07:27
60Jane Nilsen NORRomerike Ultraløperklubb K45-4906:09:27
99Ragnhild Audestad NOREus/ Romerike Ultraløpeklubb K50-5406:53:47
112Gry Løberg NORRomerike Ultraløperklubb K45-4907:21:37
119Lise Lysfjord Pettersen NORRomerike Ultraløperklubb K45-4907:43:28
Aud Elisabeth Stuhr NORSauda Il K40-44DNF



Bilder og facebook-oppdateringer
Det er sikkert masse mer, men her er et herlig utvalg:

Arne Halvorsen har lagt ut et album på Google Foto: RULK osloeco

12 av klubbens løpere før start på 45 kilometer. (Foto tilsendt av Jane)


Kongen av Rådhusplassen, Didrik Hermansen, kommer uanstrengt løpende 1 km før målgang. Sindre Tjuvstu Engen har vært skadet og var "bare" videofotograf denne dagen. Gledelig nok tålte bena belastningen, han løp 50 km under filminga. (Foto: Olav Engen)


Didrik i løypa, i tet fra start til mål. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Even i løypa. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)



Even Nedberg sitt bilde.

Even på facebook:

- Ecotrail 2017 ble en gjørmefest! Aldri løpt i så mye vann og gjørme noen gang. Tungt føre og ei tøff løype for meg som er mest glad i flat asfalt. Veldig fornøyd med å forbedre tiden min med 30 minutter, særlig siden løypa var 3 kilometer lenger i år. Takk til alle jeg løp sammen med og alle som heiet underveis, setter stor pris på det. Valget av sko (Hoka Challenger) og sokker (ullsokker fra Injinji) fungerte utmerket! Tror det blir en hviledag i dag..


Neil Dryland sitt bilde.
RULK på vei til start. (Foto: Neil Dryland)


Neil Dryland sitt bilde.
Tre klubb-prinsesser klare for Ecotrail Oslo. (Foto: Neil Dryland)
Se flere bilder på Neils facebookside


Eivind Eilevstøl Gjøystdal sitt bilde.
Eivind på facebook:
- Det ble en fin og seig langtur i #ecotrailoslo igår! Gjørmete og tungt, akkurat sånn det skal være. 😄 Endte opp med 7:48, 3. plass i klassen og nr 17. totalt. 💪✌️🏅Takk til arrangører og frivillige, fantastisk innsats.


Ragnar Øien sitt bilde.
Ragner Øien på facebook:

- Tung dag på jobb, med fall allerede på vei ned fra Fagervann og et halvstivt kne resten av turen. Fryktelig våte føtter i kombinasjon med "feil" sko førte til "svømmehud" og blemmer. Fornøyd med å ha kommet i mål!


Liss Johansen Vallestrand sitt bilde.
Liss skriver på Facebook:

- I nailed Ecotrail Oslo today. Followed my plan and finnished in 5th place in womens 80 km with 8h58min of mud, trails, some snow and luckily also some easy parts!! Now beer!!


Heidi Grønvoll sitt bilde.
Heidi på facebook:

- I dag gir jeg meg selv en solid klapp på skulderen 👏 For 3 dager siden klarte jeg ikke en gang å løpe 2.5km uten at det kjentes ut som at lungene skulle kollapse, så i dag kunne jeg virkelig ikke forvente noe særlig. I litt bløtt føre ble det 30km på 3t17min Må takke en hel bråte med folk for hjelpen, etter at jeg gikk skvæl tom på Bygdøy, og måtte gå mer de siste 5km enn jeg løp 🙈 Takk for turen 🌞🌞😄 @ Ecotrail Oslo


Marit E. Elvesæter Imset sitt bilde.
Marit på facebook:
- Aller først -For en dag og for en herlig gjeng!! klokka inn 48km på 5 timer og 34 min.. (nr 5 i aldersklassen var litt stas.. da gjør det brått ikkeno å bli litt eldre likevel 😁) Ecotrail 2017 hadde vel stort sett alt.. kaldt og varmt, tørt og bløtt, bratt og flatt..latter og "gråt", i mål en medalje vel fortjent og en øl for å slukke tørsten..( ps: gråt ikke- men hadde litt lyst på slutten..da hadde løpelysta pakka sammen og tatt toget hjem)


Carsten Hendelses Bech SITT bilde.
Carsten på facebook:
- Eco trail Oslo 45km (48km i det virkelige liv) 😉


Sindre Tjuvstu sitt bilde.
Neil la også ut dette bildet og teksten:
- Spreke folk klare til start på gårsdagens Ecotrail 80KM :) – med Cecilie Longva Igesund, Neil Dryland og Liss Johansen Vallestrand.
Vi legger til at han med hatten er Øystein Jack Næss.

Marit E. Elvesæter Imset sitt bilde.
Marit har lagt ut denne bildemontasjen av seg og Nikolai.


Tom Stephan Jensen sitt bilde.
Tom Stephan på facebook:
- Fin dag ute på gjørmete stier rundt Oslo :) Fornøyd med utstyrsvalg, Altra Lone Peak 3.0 Neoshell med gamasjer og Injinji tåsokker gjorde det hele til en morsom opplevelse. Forbedret sluttiden med 3,5 timer fra i fjor, endte på 9:27:23 :) Takk for turen 😀



Tone har allerede blogget fra løpet:
http://lopemedsommerfugler.blogspot.no/2017/05/eco...


Leif Abrahamsen sitt bilde.
Leif på facebook:

- Jeg kom meg gjennom Ecotrail 80 mot alle odds 😅 3/4 år uten noe særlig trening uten om en tur eller 2 i mnd merkes på kondisen så ambisjonene var bare å ha en rolig tur for å komme i gang med løpingen igjen 😊 10.15 sånn ca over 1,5 t saktere enn i fjor men en flott tur der jeg fikk snakket med mange gamle og nye ultravenner


Petter Vabog sitt bilde.
Petter på facebook:
-
Så glad (og rørt) var jeg etter å ha fullført 80 km på Ecotrail Oslo 20. Mai. 10 timer 40 minutter og 1 sekund holdt til 2. plass i klasse M60-64. Ny pers med 40 minutter er rått! Tusen takk Sondre Amdahl for god coaching og til meg selv for at jeg har gjennomført treningsøktene. Dette var verdt alt slitet og jeg gjør det for @pettersinnsamling. http://minaksjon.barnekreftforeningen.no/barn-i-sent…/5-5243


Marianne Grøstad Nesje sitt bilde.
Marianne Nesje på facebook:
- For to år siden deltok jeg på mitt første ultraløp: Ecotrail 45 km. Den gang så jeg med STORE øyne på de som løp 80 km og tenkte vel egentlig "Herregud for noen gærninger- er det virkelig mulig?" I dag var jeg plutselig en av de gærningene og det føles godt 😃 Har hatt en suveren dag i skogen 🏃‍♀️🏃‍♀️😃


Marianne Følling sitt bilde.
Marianne Følling på facebook:
- Det var glatt og sleipt på stiene i går, men tok det med ro - noe jeg er blitt god på :-) - og kom i mål og er fornøyd med det og takknemlig for en fin opplevelse!


Sam Wennerlund sitt bilde.
Sam på Facebook:
- Den følelsen når du bare ferdig med første 80km løp i litt over 10 timer!


Gry Løberg sitt bilde.
Gry på facebook:
- Da var EcoTrail 2017 gjennomført. En 45 km løype som viste seg å være 48. I år var det glatt og gjørmete. Lengre partier var ikke løpbare. Tidligere har asfalten fra Lysaker og inn vært forferdelig, men denne gangen gledet jeg meg til å nå asfalten. Gøy var det uansett. Og godt følge hadde jeg underveis


Andrea Liebe sitt bilde.
Andrea Liebe og Bente Mjøs.

Andrea på facebook:

- EcoTrail 2017 80km. Fantastisk løp med utrolig herlige damer fra klubben. Skikkelig Girl power. Tyngre idag enn 2016. Startet med å gå skikkelig på tryne rett før Fagervann. La likesågodt hele hue nedi gjørma også. Litt spa må man unne seg. Etter Holmenkollen gledet jeg meg til matstasjonen i Sørkedalen. Der skulle vi få mye godt… eller? Med 50 km i beina er det tøft å få beskjed om at de ikke har mer mat igjen😥. Så man muntrer seg opp. Spiser litt energi barer og gleder seg til neste matstasjon på Fossum. Heldigvis fikk jeg blinde guide og fantastisk følge av Bente. Det hjalp på humøret. Kom til Fossum så var det jaggu meg tomt der også😱. Vi fikk grafset til oss en vaffel.

Resten av turen gikk fint. Måtte bare tryne en gang til ved Lysakerelven. Skled, fikk foten i et hull som prakte meg nedover skrenten mot vannet. Kom meg opp 😀. Godt med selskap da. Forteller alle dette så dere som ikke driver med ultra løp skal forstå hvor glamorøst vi har det og at vi velger dette glamor livet helt frivillig. Og billig er det ikke😉💰.
Fantastisk herlig lørdag. 😊😍🌸

Og så mange flotte folk man møter. Og spesielt flotte og fine er de fra Romerike Ultraløperklubb. Virkelig herlig gjeng. Alle som en👍🏼🌺



Andreas Gossner fullførte Keys100 på sub 24 timer

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 21. Mai 2017

Andreas Gossner har vært i varmere strøk og løp Keys100 Ultra Marathon. Det endte med en flott 37. plass av 176 startende og en tid under 24 timer, eller mer nøyaktig; 23:51:52,2



Det er vel unødvendig å si at det var en varm opplevelse, og det gjør innsatsen enda bedre for en nordmann som såvidt har børstet av seg den siste snøen og kuldegradene.

Resultater 100 miles individuelt

Keys100 på facebook

Keys100 Hjemmeside


Oppdatert med foreløpig racereport:

Kjapp #racerapport siden jeg nettopp ble forhørt om hvordan 100miles forløp seg.

Å legge en plan for 161km er ikke så lett. Men, det gjorde jeg - så planen var å løpe så billig som mulig de første 80km.
Etter ca 65-70km startet den ene leggen å murre, fikk beskjed på en aid-station etter 80km at det nok var beinhinnebetennelse. Jippi. Det ønsker man seg alltid....

I ultramiljøet går det noen sagnomsuste historier, en av dem er å løpe AV seg skader! 🤔
Så det var egentlig det eneste valget jeg hadde, og etter å ha GÅTT fra ca 75km via halvveis aid-stadion på 80 - og frem til ca 105-110km; med utallige forsøk på å løpe igjen (for så å løpe av meg skaden - som egentlig betyr at skaden blir varm og man kan i hvertfall løpe litt) så 'slapp' det etter ca 110km.
Dermed gikk farten fra 8-9min per/km, til ca 5:30min per/km.
Slik fikk jeg snudd et løp som truet med å ikke få meg i mål innen cutoffen på 32timer - til å få opp farten igjen og hale i land en for meg meget god tid og plassering. Ble nr 37 av ca 250 stk. Og siste 40-50km raskest av alle km.

Nå er kroppen helt 'død' og etter 24 timer med stort sett kun sukker (cola, redbull, appelsin, litt banan og noe vann inne i mellom + 4 salttabletter) så er jeg nå helt fjern. Kvalm, småsvimmel, hovent legg, søvnmangel men også rimelig gira & høy på meg selv🤣💥🏅😎🏃

Fakta;
• første 50miles i varmen (dagen) ca 11:15timer
• andre halvdel og nye 50miles ca 12:34timer

Drømmen om å løpe på ca 21-22 timer brast med skaden, men rimelig fornøyd med å 'redde' under 24timer når det ble som det ble.
(når Leif Abrahamsen kan løpe av seg skade så kan vel jeg?? Vel, nesten i hvertfall - siste halvmara gikk vel på 3timer da)

Treningsgrunnlaget viste seg å være bra, men siste tre uker med noe sykdom og lite løping var nok ikke det beste)

'Try not to be shit var det noe som skrev'....tror jeg ikke var shit assa😇😎🏃☀️


Andreas og David Castro etter startnummerutdelingen. David passerte siste sjekkpunkt (89 miles) på noe over 28 timer.


Her ble det løpt, ikke mye skygge her!


Det viktige trofeet, beltespanna!


Andreas på facebook:
- Thanks Keys100 for putting up a cool race, great to be able to finish!! Thanks all you nice fellow runners and crew (Paula & Co) for adoptivfaren me!! 😇☀️🙌💥🏅





RU-gutter merket 50 km av Ecotrail-løypa

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Mai 2017

Klubben har ca 70 løpere I aksjon under dagens Ecotrail Oslo, og 5 av de totalt 8 milene ble fredag merket av våre løpere. Vi fikk flott respons da vi bare en uke før løpet etterlyste hjelp til merking av løypa - etter henvendelse fra Ecotrail-arrangøren.


En sekk med merkebånd. (Foto: Leif Abrahamsen)


Dag Kilen, Håkon Rekstad, Leif Abrahamsen og Jørgen Grøndal meldte seg umiddelbart og fylte ut de hullene Ecotrail hadde i merke-mannskaper. Fra før var Ragnar Nyrård allerede på lista. Dermed ble hele 50 kilometer merket av våre løpere, 10-35 km og 45-70 km.

I tillegg var det ytterligere fire fra klubben som meldte seg etter at lista var fylt opp. Takk for flott tilbakemelding alle sammen.

Ut fra bilder og kommentarer ser det ganske bra ut i store deler av løypa, kanskje med unntak av partier langs Lysakerelva der Ragnar merket. Det er jo ikke så mange dager siden det kom et betydelig snøfall i marka, og etter det har det regnet mye.

Slik merket våre løpere:

  • Frysja til Hønefoten: DAG
  • Hønefoten til Sognsvann: HÅKON
  • Sognsvann til Midtstubakken: LEIF
  • Sørkedalen til Fossum: JØRGEN
  • Fossum til Lysaker: RAGNAR


Vi starter med et stemningsbilde fra Maridalen som Dag Kilen har sendt oss etter merketuren:
- Stemningsrapport fra Maridalen i kveld. Frysja-Hønefoten ferdig merket



Håkon Rekstad ved Fagervann.
- Nå har jeg merket ferdig og kommet meg tilbake til bilen ved Hønefoten. Akkurat en halvmaraton. Ikke altfor vått, så det blir fint å løpe i morgen.



Litt vått her, men ellers overraskende bra, rapporterer Håkon.


Leif på merking for tredje år på rad.


- Dette bildet viser et merkebånd (det gule) jeg hang opp i 2015 over båndet jeg hang opp i dag, skriver Leif.


Ikke like tørt over alt oppover mot Frognerseteren der Leif merket.


Jørgen Grøndahl (til venstre) fikk med en venn på merkinga:
- Ble en super tur i dag. Fikk god hjelp av en venn, Kjetil

Mehl. vi merka på vei opp og løp den tilbake, så da fikk vi fiksa noen svake

punkter.


Parti i Bærumsmarka på vei nedover mot Fossum der Jørgen og Kjetil merket.


Jørgen sendte også dette bildet av en tilskuer som allerede har tatt oppstilling.


Ragnar la ut denne montasjen fra merkinga mellom Fossum og Lysaker.
- Fossum til Lysaker ferdig merket, litt problemer med veiarbeid og løype som forsvant ut i elva, men ingenting som ikke kunne løses,
skriver Ragnar på facebook.




Det skal bli interessant å få løper-rapporter fra dette partiet. Ragnar skiver: - Enkelte steder var det fuktig i løypa selv der den ikke gikk i elva.




Nok en gang takk til merkerne - og til alle dere som løp håper jeg dere fant fram og fikk en strålende dag på Ecotrail. Vi ser kanskje i målområdet-
-Olav



105 løpere er nå påmeldt til Bislett 24-timers, 55 ledige plasser

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Mai 2017

Marius Jørgensen fra Bø i Vesterålen var førstemann til å melde seg på til Bislett 24-timers 2017. Senere har det kommet ytterligere 104 påmeldinger, slik at det pr. 17. mai var 55 ledige plasser.


Marius under 2014-utgaven av Bislett 24-timers. (Foto: Olav Engen)

De som "sitter på gjerdet" og venter med påmelding kan fortsatt sove trygd, men jo færre plasser det er igjen, jo mer øker stresset, og de siste plassene kommer til å forsvinne fort.

Alt om løpet kan du lese her: Bislett 24-timers 2017
Påmelding

27 av de påmeldte er utenlandske statsborgere, hvorav 11 svenske og 7 tyske deltagere.



Ragnhild Audestad med norsk rekord på 6-dagers: 503,263 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 13. Mai 2017

Ragnhild Audestad og venninnen Ingrid Marie Sameien har vært i Balatonfüred i Ungarn og løpt EMU 6 Day World Trophy. Akkurat som i fjor ble det norsk rekord til Ragnhild, som i år klarte 503,263 km. Det utgjorde 543 runder i den ca 926 meter lange løypa.



Det var imponerende 74 startende i 6-dagersløpet som ble arrangert 4. - 10. mai. Ragnhild ble nummer 44 totalt, nummer 10 i kvinneklassen og nummer to i aldersklassen. Vi gratulerer evighetsmaskinen med ny rekord - igjen

Løpets hjemmeside

Alle resultater


Ragnhild Audestad sitt bilde.
Ragnhild og Ingrid dag 3.

Før løpet la Ragnhild ut dette bildet og meldinga på facebook:

Ragnhild Audestad sitt bilde.

To slitne kommuneansatte på vei til all inklusive ferie med innlagte aktiviteter i Ungarn


Titina har løpt 3 km lenger, men...

Riktignok har Titina Bakken løpt 3 kilometer lenger på 6-dagers, med 506,340 km i juni 2016. Men hun måtte velge mellom et resultat på 6-dagers og 12 maraton på 6-dager. Hun valgte maratonløpene med tanke på at det er hennes "hovedgreie".

Men var Ragnhild klar over disse 506,340 km? Kunne hun klart det om hun hadde visst....



Ingrid Lid nr 9 i Trieste Marathon tross problemer

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Mai 2017

Ingrid Lid har vært i Italia og løpt maraton. Det ble et løp hun sent vil glemme. Etter 15 km dukket mageproblemene opp. og akillesen som hun har slitt med de siste dagene ble etter hvert ganske øm og smertefull (tekst: Jan Sneisen).



Etter 23 km måtte hun spy. Og med en temperatur som steg til 27 grader så utviklet løpet seg til å bli et lite mareritt. Med mere spying, lavt blodtrykk og akillesproblemer kjempet hun seg til mål og rett inn på sykestua. Det var en prestasjon bare å fullføre. Nettotiden ble 3.32.55 (brutto 3.33.00). Og dette viste seg utrolig nok til å være 9.beste tid blant kvinnene i varmen og en tredje plass i klassen. Imponerende

Løpets hjemmeside

Løpets facebookside


Buhu!! Had my worst race ever - started with diarea after 15k 💩, achilles pain from another world after 18k 🤕 and because of pain and heat - puking after 23k 🤢. It was 27 degres the last hour 😓 I was the only crazy person with a backpack 😜✌️ Bur hell yeah!! We finish wath we started!! I almoust fainted crossing finish at 3.33.00 🏃🏼‍♀️👍🏻 Got my self fixed up in the RR tent ⛑ (one moore puke, a little low bloodpressure and a very painfull achilles - but ok for now!!) Did not break my record at 3.15, but whatever!! 😁✌️





Asgeir og Torger måtte gi seg i Hammer Trail 100 miles

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Mai 2017

Asgeir Peder Hjorthaug og Bjørn Torger Aulstad var de eneste fra klubben som stilte til start i årets Hammer Trail, Danmarks hårdeste terrengløb. Det gikk lenge bra, men et kranglete venstre kne satte en stopper for Asgeir denne gangen. Torger fikk problemer med matinntaket. Begge var med på 100 Miles.



Løpets hjemmeside

Løpets facebookside med masse bilder

Resultater på DUV

Etter løpet skrev Asgeir på facebook:

Først og fremst, tusen takk for alle kommentarer! Har nå lest alle og dere er best 🙏🏼

Salomon Hammer Trail er et fantastisk og hardt løp, en runde på 26K som skal løpes 6 ganger etter en prolog på 4km - 1100hm per runde.

Løypa passet meg egentlig perfekt, tok det skikkelig piano første 30k, lå som nr 6 og gledet meg til fortsettelsen. Men så sa venstre kne takk og farvel, og fra ca 40k klarte jeg ikke løpe en meter til 😔.

Men, jeg kunne gå, og bakkene kostet meg fortsatt lite de neste 30K. Dessverre ble kneet bare verre og verre, og når jeg så at jeg ikke klarte å holde høyere fart enn snitt på 3km/t, ga jeg meg etter 100km og ca 4000hm. CutOff ble rett og slett umulig.

Per nå er det kun 2 som har fullført etter 24 timer, de fleste har brutt. Er ikke fryktelig lei meg, men hadde vært råspennende å se sluttresultatet om kneet hadde holdt!

Takk igjen for at dere hadde trua! Har lyst tilbake! 😎



Bjørn Torger:
Ga meg etter tre runder, ca 84 km (etter GPS'n) pga problemer med næringsinntak. God erfaring og fantastisk landskap, så har lyst til å fullføre neste gang.

Anne-Mette Lindgaard sitt bilde.
Bilde av en klatrende Bjørn Torger lagt ut på facebook av Anne-Mette Lindgaard



Klubbtøy på lager, oversikten er oppdatert

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Mai 2017

De som bestilte klubbtøy via nettbutikken før påske skal alle nå ha fått det de bestilte. For dere andre er det mulig å bestille klubbtøy via vår løpstøykontakt (Even) - så lenge vi har aktuelle størrelser på lager.




Gå til siden for klubbens løpstøy



85 påmeldt til Bislett 24-timers etter 2 dager, fortsatt 75 ledige plasser

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Mai 2017

Påmeldingen til Bislett 24-timers 2017 åpnet på morgenen 1. mai - og så langt er det altså 85 påmeldte. Det betyr at det nå er kun 75 ledige plasser, og det er nok ikke lurt å vente for lenge med påmelding for de som har planlagt å løpe. Det blir ingen ventelister, så etter at løpet er fulltegnet er eneste mulighet å kjøpe plass av noen som må trekke seg.

Bjørn Tore Kronen Taranger løper inn til en fantastisk norsk rekord på Bislett i 2015. Bjørn Tore er "selvsagt" påmeldt 2017-utgaven som også er årets NM. (Foto: Kjell Vigestad)


De 85 påmeldte fordeler seg på 62 norske statsborgere og 23 fra andre nasjoner; SWE 10, GER 6, DEN 3, GBR 1, GRE 1, ISL 1, PHI 1.

Løpets hjemmeside

Påmelding

Påmeldte løpere


Hun er også påmeldt:
Therese Falk som imponer
te med seier på 24-timers på Bislett 2016 - kort tid etter at hun satte norsk rekord i EM. (Foto: Olav Engen)



Ragnar og Titina løp to Cannonball Maraton på to dager

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Mai 2017

Ragnar Nygård og Titina Bakken løp maraton både 29. og 30. april i Cannonball Maraton2+3 løp Jevnaker. Ragnar løp jevnt med 3:18:16 første dagen og 3:20:41 andre dagen.

Klart til start 29. april: Jan Skoglund Rasmussen (som debuterte på maraton), Borge Røstum, Titina, vinneren Sondre Bjotveit og Ragnar.


Titina løp på henholdsvis 4:28:00 og 4:38:20. Hun var alene i kvinneklassen begge dager. I hereklassen var det fire deltagere begge dager, og Ragnar ble nummer 2 første dag (Bjotveit vant på 3:09:21) og vant andre dag.


Klart til start 30. april: Sjauu Stevens, Daniel Cordero, Jarle Hammer, Titina og Ragnar.


Titina Bakken arrangerer 9 løp i 2017, alle med maraton på programmet og tre med ultra 50 km i tillegg. Det skulle også vært et 10. løp (eller første løp), men det be avlyst pga isete forhold 4. mars.

Det er ennå 7 løp igjen av Titinaløpene:

27.05.17OpplandJevnakerOlav Engen 1. ultra 50 km og maraton 42,195 - 50,000
19.08.17OpplandJevnakerCannonball Maraton - 4. løp 42,195
20.08.17OpplandJevnakerCannonball Maraton - 5. løp 42,195
02.09.17OpplandJevnakerCannonball Maraton - 6. løp 42,195
03.09.17OpplandJevnakerCannonball Maraton - 7. løp 42,195
30.09.17OpplandJevnakerOlav Engen 2. 50 km ultra og maraton 42,195 - 50,000
01.10.17OpplandJevnakerOlav Engen 3. ultra 50 km og maraton 42,195 - 50,000


Løpets medalje med utsikt mot Bergertjernet.



Nytt medlem: Fridtjof Stalsberg

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 2. Mai 2017

Fridtjof Stalsberg (30) fra Økern i Oslo er innmeldt i klubben. Han har ultraløpserfaring fra Bislett 12-timers i både 2015 og 2016.


Fridtjof på Bislett 12-timers 2016. (Privat foto)

Fridtjof skriver sammen med innmeldinga:

- Aktiv løper i mange år. Smakte på mitt første ultra med Bislett 12-timers i 2015. Det var en ganske vond, men samtidig fin nok opplevelse til at jeg like gjerne meldte meg opp til 12-timers igjen i 2016. Det gikk noe greiere. Bitt av basillen så i år prøver jeg må på Bislett 24. Andre planlagte løp så langt i år er Ecotrail 45 km og Oslo Maraton.





Klubbens facebookside for treningsinvitasjoner fungerer nå fint

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Mai 2017

Der er flott å se stadig nye treningsinvitasjoner og økende aktivitet på facebooksiden vår for treningsinvitasjoner. Det har vært treninger organisert av både treningskomitéen og andre medlemmer - og deltagerne har vært både fra klubben og gjester.


Ninette, Håkon, Therese, Felix og Louise....


I det flotte vårværet 1. mai var det både tur i regi av treningsutvalget (Louise) langs fjorden ved Bygdøy og Fornebu og ved Even Nedberg som inviterte til løping i deler av Ecotrail-traséen. Til sammen samlet disse treningene bortimot 20 deltagere.

Treningsinvitasjoner Romerike Ultra


Her ser vi deler av Evens gruppe....


Louises klokke viser 26 kilometer på 2:26, dvs ned mot 5:30 min/km.


Langs Lysakerelva på Evens Ecotrail-trening...


Fortsatt langs Lysakerelva.
Det ligger mange flere bilder fra denne turen på treningsinvitasjoner.


Takk for turen!


...og husk å invitere til treninger...



Gregor Gucwa fullførte Thames Path 100

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Mai 2017

Gregor Gucwa har vært i England og løpt terrengultraløpet Thames Path 100, hundre miles terrengløp fra London til Oxford. Gregor fullførte på 112. plass totalt med tiden 23:36:33.



Vi har ikke funnet noen kommentarer fra Gregor ennå, så vi tar med denne meldingen i forkant av løpet, som Therese Falk la ut på facebooksiden til Gregor:
- Gregor Gucwa og Kim Olsen skal løpe 100 miles denne helga 💪 Skulle gjerne ha vært der, og grusa dere begge... Men for å være med så må man være med, som det heter🙄 Det er jeg ikke.

Kameratene Kim og Gregor kom bra gjennom sine 161 kilometer på 42. og 112. plass.

Se også nyhet på kondis.no: Mari Nustad Mauland vant Thames Path 100

Resultater (297 startet, 209 fullførte)

Centurion Runnings hjemmeside

Centurion Running facebookside



Anders Lindell og Thomas Øderud i topp 20 i Highland Fling

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Mai 2017

Anders Lindell deltok i The Fling for fjerde gang og perset med 6 minutter i den 53 miles (85 km) lange løypa. Bare 2:36 etter Anders løp Thomas Øderud inn til 19. plass.


Anders løper inn til 17. plass. (Foto: Monument Photos)



Highland Fling er jo løpet klubben reiste til på den første av utlandsturene våre - i 2014, en minnerik tur for den store gjengen som var der. Lommedølene Anders Lindell og Harald Krogh har forelsket seg i løpet, det samme har Thomas Øderud og en gjeng fra Kristiansand Løpeklubb - så det har nærmest blitt en tradisjon å reise til det skotske terrengløpet.

Løpets hjemmeside med alle resultater


Det var hele 681 fullførende i årets Fling, dette er resultatene til klubben:

19 17 Anders Lindell M40 453 Romerike Ultraløperklubb 08:40:47
21 19 Thomas Øderud M 846 Kristiansand Løpeklubb 08:43:23
286 235 Harald Krogh M40 431 Romerike Ultraløperklubb 11:34:02



Thomas og Anders underveis i løpet. (Foto: Monument Photos)



Harald med toppel opp. (Foto: Monument Photos)



Harald løper i mål på rød løper sammen med Jakob Kallevig fra Kristiansand løpeklubb.



Nesten hele den norske gjengen. Vi ser ikke Thomas, så kanskje han tar bildet.



Louise på 2. plass i Bergen City Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Mai 2017

Louise Skak imponerte med 2. plass i et 110 kvinner stort maratonfelt i Bergen City Marathon 29. april. Med tiden 3:14:10 var hun 3 minutter fra seier i den kuperte løypa. Trine Larsen fra Gular vant.


Louise og Trine på pallen. Foto: Arne Dag Myking

Vinneren Trine (fra Bodø) var bak Louise ved passering 33,6 kilometer, men avsluttet veldig sterkt og løp inn til ny pers og seier 3 minutter foran Louise. Se omtale i Avisa Nordland


Louise løper i mål.


En fornøyd Louise etter målgang.


Det var fest i Bergen med bortimot 10 000 deltagere totalt.



Se også reportasje på kondis.no: Folkefest i Bergen City Marathon


ALLE RESULTATER

Topp 10 kvinner og menn på maraton:

10 beste Maraton BCM 2017


Louise Skak sitt bilde.