Bra frammøte på fellesturen 26.2 - ny tur lørdag 4.3.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Feb 2017

Det var flott vær og bra frammøte på klubbens fellestur fra Frognerparken søndag 26.2. Louise inviterte til langtur og Olav ble med for å ta seg av saktegruppa - og denne gangen møtte det fram 12 deltagere selv med mange forkjølelsesforfall og noen som forsov seg.



10 av de 12 deltagerne før vi delte seg i to fartsgrupper. Lengst til venstre ser vi to av de nyeste medlemmene i klubben: Bente Mjøs og Andrea Liebe., deretter Marianne Følling, Heidi Grønvoll, Lise Lysfjord Pettersen, Ninette Banoun, Ragnar Nygård, Louise Skak, Marit Berg Bjerknes og Arne Martinus Lindstad (foto:Olav Engen).


Alle løp ned mot Bygdøy og en runde der før man løp Kyststien mot Lysaker der den ene gruppa fortsatte ut på Snarøya, mens de andre tok nesten korteste vei tilbake via Smestad tilbake til Frognerparken. Med et par overraskende snøfall siste uken var det plutselig vinterforhold - så noen valgte pigg og noen løp uten pigg - begge delene fungerte egentlig OK.

Ny tur 4.3.:

Lørdag 4. mars er det klart for en ny tur med frammøte på Rådhusplassen.
Se mer info på treningssiden: Treningsinvitasjoner


"Saktegruppa" (betyr saktere enn de andre) ved Huk badeplass...
Mange flere bilder på Gammelns blogg:
Olav og ultrajentene på tur

Vi var alle opptatt av hvordan det gikk med jentene våre på 24-timers i Espoo. Klokka er 11:00 og det er klart at Guro vant og klarte VM-kravet. Tommnel opp for henne! (selfie: Ragnar Nygård).



Guro vant Espoo 24-timers, Hilde på 4. plass

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Feb 2017

Vi har mange sterke kvinnelige 24-timersløpere i klubben nå. Vår femte løper i 200-kilometersklubben ble Guro Skjeggerud som vant Espoo 24-timers med tidenes tredje beste norske resultat på kvinnesiden: 211,9 kilometer.

Cecilie, Hilde og Guro sammen med Edel-Marie fra Lierne IL før start (foto: Stig Andy Kvalheim).

Med det resultatet har Guro også klart kvalifiseringskravet til VM 24-timers senere i år, der Therese Falk allerede er tatt ut.

Hilde Johansen løp et nytt bra løp, men klarte ikke målsettingen om 210 kilometer denne gangen. Likevel ble det en strålende 4. plass og 185,269 kilometer.

Vår tredje løper som skulle prøve å klare VM-kravet på 210 km var Cecilie Holmgren som måtte gi seg av helsemessige årsaker halvveis i konkurransen.

Med seg til Espoo hadde jentene bl.a. Stig Andy Kvalheim og Erik Nossum som crew på sidelinjen.

Les mer på kondis.no: Guro Skjeggerud vant Espoo 24-timers og klarte VM-kravet


Guro: - Yes, jeg nådde målet mitt om å løpe over 210 km på 24 timer og greie kvalifiseringskravet til VM. Det blei tøft på slutten, men hadde god kontroll på målet og seieren. Meget overrasket over den seieren!
Tusen takk til Tony Jensen, treningsopplegget funka denne gangen også. Takk til Stig Andy Kvalheim Rambø og Erik Nossum for uvurderlig support under løpet, og tusen takk for alle hilsninger jeg fikk, og det var ikke få. Kjempeinspirerende å få noen ord der man løper i ring
.


Kvinner (39 deltagere)
1) GURO SKJEGGERUD NOR ROMERIKE ULTRA 543 211.792 23:58:49 F40
2) SUMIE INAGAKI JPN KASUGAI 532 207.501 23:59:35 F50
3) MARIANNE MÄKINEN FIN 516 201.261 23:59:59 F45
4) HILDE JOHANSEN NOR ROMERIKE ULTRA 475 185.269 23:58:59 F40
5) ANU OSSBERG FIN TEAM RAHOLA 466 181.759 23:58:46 F40
32) CECILIE HOLMGREN NOR ROMERIKE ULTRA 265 103.361 12:11:57 F40


Didrik nummer 3 i Transgrancanaria, Øyunn fullførte også 125 km.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Feb 2017

For tredje år på rad løp Didrik Hermansen inn til pallplass på det knallharde Ultra-Trail World Tour løpet Transgrancanaria. 125 kilometer med 8000 høydemeter det tidsforskjellene blir enorme fra superløpere som Didrik og ned til andre gode terrengultraløpere.

Didrik løper inn til 3. plass med barna på hver side (foto: Ian Corless).

Didrik løp på 13:50:06 og ble altså nummer tre. Han vant i fjor og ble nummer 2 i 2015, men konkurransen var tøffere i år.. Som så ofte åpnet Didrik litt forsiktig og kom veldig sterkt på slutten. Les mer om det på kondis.no: Didrik Hermansen på 3. plass i Transgrancanaria

Også Øyunn Bygstad fullførte den tøffe 125-kilometeren til 55. plass i kvinneklassen og tiden 29:21:02.

Øyunn Bygstad sitt bilde.
Her ser vi en glad Øyunn etter fullført løp.

På facebook oppsummerer hun: - Da var det gjort. Et løp jeg TOTALT undervurderte.

-Å løpe et løp som er 700 høydemetere fra å tilsvare Mount Everest gjennom 125 km var tungt. Det var 1 grad celsius på toppen av første fjellet, og vinden var så sur at vi måtte holde på startnummeret slik at det ikke ble revet av. -Så gikk det fint da morgengry nærmet seg. -Helt til oppkasten meldte seg. Det var ikke en kjekk opplevelse frem til Kl 14. (Da hadde vi løpt i 13 timer) I fjorten-tia fikk jeg god apetitt og kunne nyte løpet litt og den flotte naturen. -I alle fall PRØVDE jeg å nyte dette.
Da mørket falt på igjen, befant jeg meg alene i tussmørket og begynte desverre å hallusinere kraftig. -Det sier litt om hvor preget jeg var da klokken var 19 og jeg "bare" hadde 40 km igjen av løpet, men likevel kom jeg i mål Kl 04.30. DERFOR er jeg utrolig stolt og glad. Dette er det tyngste jeg har opplevd hittil. Synd med oppkast og alt, men det gikk jo bra.
Takk for alle fine meldinger.
Nå skal jeg sove på flyet....


Martin Haugo sitt bilde.

John Tore Syrstad (bildet) og Øistein Schmidt Galaasen måtte dessverre gi seg underveis.

John Tore skriver: - Da ble det dessverre DNF på meg i går på grunn av det som er antatt å være et tretthetsbrudd i leggen.

Øistein: - Jeg har pådratt meg rupturer i to leddbånd i kneet, men fikk "lov" til å starte på TGC hvis jeg også var forberedt på å bryte om smertene utviklet seg under løpet. Til tross for konservativt tempo ble nedoverbakkene for mye dessverre. Flott løp og nydelig natt i den spanske fjellheimen, jeg er garantert tilbake neste år. Nå må jeg få skikk på kneet til SMVE i mai




Cecilie Longva Igesund løp inn til 51. plass på 82-kilometeren på tiden 16:16:21, mens Angelika Sverdrup (bildet) ble nummer 43 på maratondistansen med 5:27:02 - bare uker etter at hun skadet seg på treningssamling i samme område.

Angelika skriver på facebook: - Da fikk jeg gjennomført Transgrancanaria maraton i dag. Fikk tatt revansj over stien som knuste meg for 4 uker siden. Kjente at fallet senket farten min i nedoverbakkene, men ble nummer 43 av 321 damer, må egentlig si meg fornøyd med det. For 2 uker siden prøvde jeg å få trukket meg fra løpet pga alle skadene, trodde ikke jeg kunne gjennomføre løpet. Glad jeg helbredes relativt raskt!


Klubbens deltagere:


125 km 8000 høydemeter:
Menn:
3 2 Didrik HERMANSEN M30 Expomeloneras (13:50:06) Finisher
692 John Tore SYRSTAD M40 DNF
666 Oistein Schmidt GALAAEN M40 DNF
Kvinner: DNF
55 609 Oyunn BYGSTAD M30 Expomeloneras (29:21:02) Finisher
82 km 4300 høydemeter:
Kvinner:
51 1188 Cecilie Longva IGESUND M40 Expomeloneras (16:16:21) Finisher
42 km 1200 høydemeter:
Kvinner:
43 2878 Angelika SVERDRUP M40 F Expomeloneras (05:27:02) Finisher


Bli med på felletrening søndag 26.februar, sightseeing og saktegaranti!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Feb 2017

Det blir to fartsgrupper med start fra Frognerparken og løype via både Bygdøy og Snarøya... der Louise tar ansvar for hovedfeltet og Olav tar ansvar for baktroppen. Det blir rolig tur for alle.

Bildet: Fra Bogstad gård på en treningstur 6. januar 2013 (foto: Olav Engen).

Vi vil så gjerne ha med flere på fellesstreningene våre, det var det stor enighet om på medlemsmøtet vårt forrige uke. Både der og på facebook har det vært stort engasjement rundt temaet og selvsagt er det mange som bor for langt unna til å delta, andre som sliter med tidsklemma osv.

Men, det var også noen ting vi kan gjøre noe med; for eksempel tydeligere og mer omfattende annonsering av treningene, økt forutsigbarhet i form av fart, distanse, underlag - og kanskje også mase litt på hverandre og avtale å kjøre sammen til treningene.

Treningsturen søndag 26. februar 09:00
Løpesightseeing med start fra "Sinnataggen" i Frognerparken

Louise har planlagt å løpe omtrent som dette, ca 30 kilometer:

Ut av parken igjennom hovedporten - ned Gyldenløves Gate, videre til Color Line Kai og deretter langs E-18 til Bygdøy. Runt på Bygdøy via sykkelsti ovenfor Oscarshall til Norsk Folkemuseum og herfra videre til rundkjøring ved Huk, inn i skogen og langs stien tilbake via Paradisbukta og Bygdøy sjøbad til Skøyen. Herfra langs E-18 og sykkelstil til Lysaker, over Aker Brygge og deretter Fridtjof Nansens vei til Fornebu eller langs sjøen hvis forholdene tillater det. Så blir det en runde på Fornebu langs sykkelsti til Statoil bygget og Hundsund skole og svømmehall og tilbake til E-18. Så blir det bakke opp Vollsveien til Røa, og derfra kanskje via Ankerveien eller kanskje via Sørkedalsveien tilbake til Frognerparken. Det blir ca 80% asfalt og ca 20% sti.

Olav tar ansvar for "saktegruppa", maks 20 kilometer:

Vi løper direkte fra Sinnataggen til Bygdøy og deretter Bygdøyrunden omtrent som beskrevet ovenfor, kanskje en lengre runde der ute. Vi dropper Snarøya, men løper Kyststien til Lysaker og deretter Sollerudveien til Ullernchausséen som vi følger til Merradalen. Her kutter vi kanskje gjennom Husebyskogen og følger til slutt Sørkedalsveien tilbake til Sinnataggen.


Bildet: Fra en treningstur 6. januar 2013, på vei fra Lysaker oppover mot Røa. Også den gangen delte vi oss i to fartsgrupper (foto: Olav Engen).



Therese Falk har løpt 京都マラソン

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Feb 2017

Therese Falk måtte stikke av gårde midtveis i klubbens årsmøte, hun skulle på jentetur til Kyoto. Tilfeldigvis var det maraton i byen på samme tid, så da ble Therese med - og fullførte på tiden 3:21:48. Det er et stykke fra hennes raskeste maratonløp, men med litt kranglete akhilles var det greit å være litt forsiktig.


Fargerikt skue... Thereses nye forsidebilde på facebook. Men bildet viser nok ikke Therese og venninnene, de ser du derimot på et bilde lenger ned.


Årets ultraløper 2016 har altså vært på Japantur sammen med gode venner. På facebook skriver hun etter løpet:

- Happy! Grønt er skjønt😏 Og jeg fullførte Kyoto marathon på akseptabel tid🏃 Moro og absolutt verdt det!


Løpsutviklingen:














Jenter på tur: Therese, Gunnhilde og Siv Martha (bilde gfra Thereses facebookside.


Nytt medlem: Ingrid Lid

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Feb 2017

Ingrid Lid (25) fra Kviteseid (midt mellom Porsgrunn og Haukeligrend) er innmeldt i klubben. Lørdag debuterte hun på ultraløp under Bislett 50 km med imponerende 3:53:26. Søndag sendte hun innmeldingen - og nå drømmer hun blant annet om deltagelse i Hornindal Rundt.

Ingrid på Bislett 50 kilometer (foto: Kjell Vigestad)



Ingrid debuterte på maraton (Oslo) i september 2016 med å løpe på 3.25, og i ultradebuten på Bislett denne helgen passerte hun maraton på ny pers 3:15:35. - Jeg er på utkikk etter et løpe-fellesskap, der jeg kan treffe andre løpere og lære av mer erfarne folk!

- Jeg vil løpe større og lengre løp, og neste jeg drømmer om er Hornindal rundt, sier Ingrid. Så da regner vi med at hun har meldt seg på til klubbturen allerede...

Ingrid på facebook



Ingrid skriver om seg selv:

- Jeg er en løpe -og naturentusiast! For meg handler løping mye om det å ”komme seg ut”! Selv om jeg har løpt i mange år, så har jeg først satt treningen min i system de siste 3-4 årene. Jeg debuterte på Oslo maraton i september 2016, med tiden 3.25. Selv om jeg har løpt lange turer på trening, så hadde jeg min offisielle ultra debut på Bislett 50 km innendørs i februar i år, med tiden 3.53 (med ny maraton passering på 3.15). Dette gir mersmak og nå er jeg klar for nye utfordringer!

Jeg bor og studerer i Porsgrunn. Jeg er ferdig utdannet sykepleier til neste år. Trening og langturer foregår for det meste i skoger og på stier rundt omkring i Telemark. Jeg elsker å dra langt, ha med matpakke, sitte i skogen – bade i fjellbekker om sommeren og ta naturbilder underveis. Jeg liker å løpe i kaldt vær om vinteren i klar luft og under stjernehimmel. Jeg liker at jeg kan komme meg frem dit jeg vil, for egen maskin – ja, jeg elsker rett og slett å løpe!! Å bli med i Romerike Ultraløperklubb handler om å treffe andre likesinnede, få fantastiske løpe opplevelser med andre, og å lære mer av folk som er mer erfarne enn meg!



Titina åpnet sesongen med 7 maraton på 7 dager

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Feb 2017

Titina Bakken har vært på andre siden av Nordsjøen igjen og løpt i nok et mültimaraton-arrangement, denne gang i Hartlebury mellom Worcester og Birmingham. 7 maraton på 7 dager i dagene 13.-19. februar. Det var årets første syv maratonløp for Titina som nå er oppe i 208 maratonløp totalt.

På bildet ser vi Titina under ett av sine egne løp på Jevnaker i 2016 (foto: Bjørn Hytjanstorp).


- Fantastisk opplevelse som endte med delt seier med min løpevennine Michelle fra Cape Town, sier Titana Bakken som la ut bildet nedenfor av de 7 medaljene:


The 7 Deadly Sins 7in7 is a seven day challenge with a unique marathon, half marathon & 10k race on each day.

Bilderesultat for the seven deadly sins 2017



Imponerende løping av Eirik og jentene på Bislett 50 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Feb 2017

Eirik Gundersen løp inn til 3. plass på svært sterke 3:11: 24 da Bislett 50 km ble arrangert lørdag. Aud Elisabeth Stuhr, Ninette Banoun, Louise Skak og Ingrid Lid var alle i topp 7 i kvinneklassen. Joda, klubben markerte seg både i topp og bredde under arrangementet. Gratulerer alle som fullførte, vi er like stolt av alle uansett tid.


Eirik sammen med datteren under premieutdelingen (foto: Olav Engen).


For å starte med herreklassen først så var det ventet at Eirik Gundersen skulle løpe fortest av våre deltagere. Med 3:29:41 på debutløpet i fjor hadde han forventninger om å løpe under 3:20 i år, men 3:11:24 overrasket både Eirik og oss som var på sidelinjen. Tiden er faktisk bare 1:24 svakere enn IAUs A-kvalifiseringskrav til VM 50 km.

-Jeg skulle gjerne løpt i klubbens farger, men det viste seg av singlet'en var så tett at det var for varmt å løpe med, sa Eirik etter løpet.

Det er maraton som er hovedfokus i år, og neste store mål for lillestrømlingen er Rotterdam Marathon 9. april der han planlegger å forbedre persen fra London i fjor (2:39:36). Han passerte maraton (eg. 42,4 km) på 2:41 under Bislett 50 km.

Ytterligere tre av herreløperne våre kom under 4 timer: Eivind Gjøystdal 3:38:19 på 14. plass, Magnus Bø Thorud 3:42:32 på 16. plass og Even Nedberg på 3:58:56 på 27. plass.



Even Nedberg: Deilig følelse (foto: Olav Engen).


I kvinneklassen opplevde vi den suverent beste resultatlista i kvinneklassen på 50 km i Norge noensinne. Etter 6 år med 50 kilometer på Bislett løsnet det skikkelig i år, og fire av de absolutte toppresultatene finner vi blant våre medlemmer.

Aud Elisabeth Stuhr - som konkurrerer for Sauda IL - ble nummer to med knallsterke 3:43:06. Ikke langt bak fulgte Ninette Banoun, Louise Skak og Ingrid Lid opp med tider under 3:54 - noe som gjør at alle disse nå er på Topp 8 på den norske adelskalenderen på 50 km. Jada, Ingrid var ikke medlem da hun løp, men dagen etter er hun innmeldt - så vi tar henne selvsagt med i klubboversikten. Det var forøvrig fint å se at Ninette nå åpenbart har kommet seg ut av overtreningen hun slet med i fjor.


Aud løp jevmt og fort på Bislett (foto: Per Inge Østmoen).


Og ekstra hurra for Wibeke Andersen som løp sitt første ultraløp etter kreftoperasjonen. Etter løpet skrev hun på facebook:


Kom i mål på Bislett 50 km sammen med disse tøffe jentene Anne Therese Ruud og Marianne Følling👍 Jeg løp for Elisabeth Fjeldengen som er i Moskva for stamcellebehandling. Målet var kr 3 pr løpte km og det ble totalt kr 150,-. Dere som ønsker å være med å bidra kan vipse over til 99702326. Pengene går direkte til Elisabeth



Rakel var også en av mange fra klubben som perset med god margin, både på maraton og 50 km
(foto: Per Inge Østmoen)



Se reportasje og mange bilder på kondis.no

Alle resultater 50 km (ToppTid)
Maratontider (pdf)

Legg spesielt merke til disse maratontidene:
2:41:11 (3) Eirik
3:07:53 (2) Aud
3:10:43 (4) Ninette
3:15:35 (6) Ingrid
3:15:49 (7) Louise

KLUBBENS RESULTATER 50 km:

Kvinner (52 deltagere)
2 Aud Stuhr (NOR) K 40-44 03:43:06
4 Ninette Banoun (NOR) K 50-54 03:50:45
6 Louise Skak (DEN) K 40-44 03:52:57
7 Ingrid Lid (NOR) K 23-34 03:53:26
13 Heidi Grønvoll (NOR) K 23-34 04:20:45
17 Rakel Erla Sævarsdottir (IS) K 23-34 04:47:19
23 Marianne Nesje (NOR) K 50-54 05:02:51
24 Karianne Ekern (NOR) K 45-49 05:05:48
27 Marianne Skårung Myrseth (NOR) K 50-54 05:09:22
32 Hilde Johansen (NOR) K 40-44 05:16:13
33 Jane Nilsen (NOR) K 45-49 05:18:44
37 Marianne Følling (NOR) K 55-59 05:42:38
38 Tone Øksenvåg (NOR) K 45-49 05:42:59
41 Wibeke Andersen (NOR) K 40-44 06:04:09
Menn (107 deltagere):
3 Eirik Gundersen (NOR) M 35-39 03:11:24
14 Eivind Gjøystdal (NOR) M 35-39 03:38:19
16 Magnus Bø Thorud (NOR) M 23-34 03:42:32
27 Even Nedberg (NOR) M 40-44 03:58:56
34 Thomas Stordalen (NOR) M 40-44 04:19:58
41 Ragnar Nygård (NOR) M 50-54 04:28:32
55 Christian Elsebutangen (NOR) M 40-44 04:48:26
85 Gunnar Fæhn (NOR) M 65-69 05:54:08
87 Runar Thorstensen (NOR) M 45-49 06:03:18


Sondre Amdahl på 8. plass i The Coastal Challenge

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Feb 2017


Sondre Amdahl ble nummer 8 i det 231 kilometer lange etappeløpet The Coastal Challenge på Costa Rica - som ble avsluttet lørdag 18. februar.


Sondre hadde etappeplasseringene 5, 8, 8, 9, 9, 15 og en samlet tid på 27:07:49.
Det ga altså en 8. plass totalt, 4:38:03 etter den skotske terrengeksperten Tom Owens som vant.


Ian Corless la ut denne forhåndsomtalen og presentasjonen av Sondre 31. oktober:
Sondre Amdahl to run The Coastal Challenge, Costa Rica 2017


Svenske Elisabet Barnes (til venstre) la ut dette bildet på facebook etter 4. etappe. Jason Schlarb, som også løper for Altra, er tredjemann på bildet. Både Elisabet og Jason ble nummer 3 sammenlagt i henholdsvis kvinne- og herreklassen.

Resultater

Løpets hjemmeside

Se flotte bilder og omtale på iancorless.com



Nettbutikken for klubbens tøy er åpen 1. - 17. mars

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Feb 2017

En gang årlig kan dere bestille løpstøyet vårt via nettbutikken som er tilrettelagt sammen med Trimtex AS. Neste mulighet er i perioden 1.-17. mars. Legg merke til at flere produkter enn tidligere er subsidiert, og at flere andre produkter har gått ned i pris.



Link til nettbutikken sendes ut så snart den er klar.

Nytt i år er at vår nye sponsor GetVital Sports skal ha to små logoer på løpstøyet, en for Altra og en for Injinji. Disse blir plassert en på hver side, ikke slik som på illustrasjonen ovenfor.

Se mer info om løpstøyet på klubbens hjemmeside: Klubbens løpstøy

Fra presentasjonen på årsmøtet:



Informasjon fra klubbens års- og medlemsmøte 2017

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Feb 2017

Klubbens årsmøte 2017 ble arrangert på Bislett onsdag 15. februar med 19 frammøtte i tillegg til gjester fra Ryenklinikken. Even Nedberg ble valgt inn som nytt varamedlem til styret, forøvrig er det uendret styresammensetning fra 2016.


Klubbens årsmøte var som vanlig en rask affære med gjennomgang av årsberetning, regnskap, budsjett og styrevalg. Som dere kan lese i referatet forløp dette uten dramatikk. Etter årsmøtet var det gjennomgang av klubbens reiser og samlinger, fellestreninger, løpene våre, sponsor og klubbantrekk mv. Mange av disse sakene kan dere lese om i kommende nyheter her på hjemmesiden.

Hvem som sitter i styret og innehar andre verv i klubben kan dere også se her: Om klubben

Protokoll årsmøtet 2017





Årsberetning og sportlige prestasjoner 2016

I årsberetningen er det også en oppsummering av de mange sterke idrettslige prestasjonene av medlemmene i året som har gått. Ta deg tid til å lese hele årsberetningen.

Årsberetning 2016

Regnskap og budsjett legges ikke ut her på hjemmesiden, men kan sendes til de som vil se dette. Se ellers merknad om dette i protokollen ovenfor.



Siste nytt om samlinga i Stavern

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Feb 2017

i starter samlingen med fredagspizza og en presentasjon av Ove Haugen fra Nanset Triatlon. Nanset Triatlon arrangerer FarrisUltra i juni. Løpet går rundt det vakre Farrisvannet, og er 67 km langt. Vi har invitert arrangøren ved Ove Haugen til å fortelle om løpet og om egne erfaring med ultraløping.

Vi er også heldige og får med oss Ove, og trolig flere løpere fra Nanset Triatlon, som guider i løpetraseen til FarrisUltra lørdag formiddag. Denne gangen har vi valgt å legge fellesturen bort fra kyststien og inn til hjertet av Vestfold.

Vi reiser inn til Larvik så snart vi er ferdig med frokosten lørdag morgen. Via den kjente Bøkeskogen tar vi oss rundt deler av Farrisvannet. Hovedsakelig på grusveier.

Fellesturen vil bli tilrettelagt for alle nivåer: for de som vil løpe langt og fort og for de av oss som vil løpe rolig og kanskje ikke like lagt. (Marit er garantist for at det vil være en gruppe som løper i skikkelig godt pratetempo).

Lørdag kveld blir det felles middag i Stavern. Her blir det anledning til å prate om løping helt uforstyrret, og med full forståelse for alt vi måtte ha på hjerte om sko, trening, motivasjon - om hva som helst som det kanskje ikke er like stas å snakke om i alle andre selskaper.

Vi håper mange flere enn de som allerede er påmeldt blir med til Stavern og får ei skikkelig treningshelg i godt selskap.

Tone og Marit

Tidligere omtaler:
Vi minner om vårsamlinga 31.3.-1.4.: Åtte er påmeldt - vi må bli mange flere!
Bli med på vårsamling i Stavern 31. mars - 2. april



Liten (ingen?) interesse for fellestrening....

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Feb 2017

Fredag 10. februar arrangerte Louise Skak fellestrening for klubben på Bislett innendørsbane, hun fikk selskap av én eneste ultraløper. Forrige trening 29. januar fra Frognerparken var det likedan, kun én annen møtte fram.

Ninette Banoun var den eneste som holdt Louise med selskap på de to siste treningene.

Se også diskusjon på facebooksiden vår etter at denne saken ble publisert der.

Hvorfor er det slik?
Det er jo ikke nødvendig å arrangere felles trening om ingen er interessert i dette - men tilbakemeldinger er til stadighet at mange ønsker seg felles treninger.

Er det redsel for at det går for fort?

At tid/dag ikke passer vil være utfordringer for noen uansett når treninger arrangeres...

Det er litt av det samme med treningsnvitasjonssiden vår på facebook:
Treningsinvitasjoner Romerike Ultra
Det er svært stille der også.
Undertegnedes tur nyttårsaften samlet 10 deltagere, det var bra.
Den eneste invitasjonen i 2017 ble alenetur for initiativtageren.

En refleksjon:
Ultraløpere på konkurranse er svært sosiale
Ultraløpere i treningshverdagen er svært individuelle
Hvorfor er det slik?

På medlemsmøtet om fire dager tar vi opp temaet på nytt...



Imponerende løp av Arild Bjarkø i TUPM Madeira

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Feb 2017

Arild Bjarkø har vært på Madeira og løpt Trail do Porto Moniz som trening før MIUT senere i år. TUPM er "bare" 47 kilometer langt - men likevel en fresk styrkeprøve med 3800 høydemeter og en tidsbruk på over 7,5 time.


Arild på pallen sammen med sveitseren Donald Zuttermann som ble nummer 2 i V60, nesten to timer etter Arild (privat foto).


Arild som løper i klasse 60 år+ vant klassen og slo også alle løpere i V45, V50 og V55 da han ble nr 17 totalt av 144 deltagere.

I MIUT (Madeira Island Ultra-Trail) venter 115 km og 7100 høydemeter. Der får han følge med flere fra klubben 22. april.

Hjemmeside: Trail do Porto Moniz
Resultater

Arild skriver på facebook:
- Kort og heftig ultra. 47 km 3800 opp og ned. Kom på 17 plass av 144 startene. Fin oppladning til MIUT. Tåler bedre nedoverbakkene. Teknisk mer vanskelig enn MIUT denne gangen. Moro å løpe i lag med Portugiserne.



Arild ved målportalen... (privat foto)



Fra terrenget, kunne nesten vært Norge dette... (privat foto)



Tilskuer på Madeira (privat foto).



Invitasjon til medlemsmøte 15. februar på Bislett

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Feb 2017

Alle medlemmer i klubben inviteres til års- og medlemsmøte på Bislett 15. februar. Årsmøtet tar kanskje 30 minutter, og dersom det ikke kommer benkeforslag er alle verv 2017 besatt. Resten av kvelden har vi litt av hvert på agendaen.



Vi møtes i Trine Hattestad salen i 3. etg på Bislett... vel møtt alle sammen!


Årsmøte (30 min) 18:00

  1. Innledning ved leder
  2. Valg av dirigent og to til å undertegne protokollen
  3. Åpning med godkjenning av innkalling og saksliste
  4. Godkjenning av fremmøtte representanter
  5. Årsberetning 2016
  6. Regnskap 2016
  7. Innkomne forslag
  8. Budsjett 2017
  9. Valg

Medlemsmøte og enkel servering (ca 2 timer) ca 18:30

  • Litt om øvrige verv i klubben
  • Info om klubbens sponsor
  • Info om Bislett 24-timers 2017
  • Info om Romeriksåsen på langs 2017
  • Info om ChampagneUltra

Pause

  • Ryenklinikken AS – presentasjon
  • Status for klubbsamling og løpsreiser 2017
  • Diskusjon om klubbturer til ultraløp i 2018
  • Diskusjon om fellestreninger
  • Info om løpstøybestilling 2017
  • Info om hjemmesiden
  • Annet som dukker opp


Vi minner om vårsamlinga 31.3.-1.4.: Åtte er påmeldt - vi må bli mange flere!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Feb 2017

I slutten av november inviterte vi til vårsamling i Stavern for tredje gang. Her var vi 29 deltagere i 2015 og stedet egner seg veldig bra for en slik samling. Billig blir det også med de fine subsidierte prisene klubben tilbyr.


Fra 2015-samlinga (foto: Olav Engen)

Nå er det tid for å sette av helgen 31. mars - 1. april til en hyggelig samling med andre medlemmer i klubben, og få 3-4-5 felles treningsøkter på kjøpet! På linken nedenfor ser du foreløpig program og annen info om samlinga.

Påmelding i e-post til: marit_kbb@live.no

Priser for medlemmer:

  • 150,- pr natt i tremannsrom
  • 250,- pr natt i dobbeltrom
  • 400,- pr natt i enkeltrom


Tidligere nyhet (med mye info om samlinga):
Bli med på vårsamling i Stavern 31. mars - 2. april



Minimal interesse for Bornholm-turen... kan bli avlyst.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Feb 2017

I slutten av november la vi ut detaljer om overnatting i forbindelse med Bornholmturen til Hammer Trail 4.-7. mai. Koordinator Mona Kjeldsberg har reservert et stort antall rom for overnattting, men så langt har bare en eneste deltager meldt seg.



Dersom det er flere som har tenkt å være med må de ta kontakt med Mona på e-post monakje@gmail.com snarest mulig - slik at de kan sikre seg et eller flere av de reserverte rommene, selv om det ikke blir noen stor samling med klubbens løpere.

Beslutning om avlysning tas senest på års- og medlemsmøtet 15. februar.


Tidligere info om turen:

Nå kan du melde deg på til klubbturen til Hammer Trail 2017 (Bornholm)



25 er påmeldt til Hornindalturen, fortsatt 15 ledige plasser

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Feb 2017

Klubbturen til Hornindal Rundt blir helt sikkert en stor klubb-begivenhet. 25 er påmeldt hittil, kan Mariann Langås fortelle. Det er hun og Andreas Gossner som koordinerer denne turen, og vi har hele 40 overnattingsplasser til disposisjon i rom, hytter og på låven til Knausen Hyttegrend.


Med så mange påmeldte allerede er det klart at vi beholder alle overnattingsplassene, men vær likevel rask hvis du vil være sikker på å få plass. Kun 7 fra klubben er foreløpig påmeldt til konkurransen, men det haster jo ikke like mye.

Mer info om turen og overnatting:
(fra klubbens hjemmeside 24. november)
Meld deg på nå: Klubbtur til Hornindal Rundt 7.-9. juli, kjempebillig overnatting - først til mølla.