Romerike Ultraløperklubb

Romerike Ultraløperklubb

Deimante perset med 18 minutter og var raskest av våre løpere i Chicago Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Okt 2019

Deimante Razukiene, Jenny Midbjer og Knut Bøvre fullførte Chicago Marathon sist helg sammen med 45.758 andre løpere!  Raskest av våre løpere var nyinnmeldte Deimante som løp på 3:29:46 og kom på 1.462 plass av 21.243 kvinner, og perset med hele 18 minutter.

Jenny kom på 11.432. plass med tiden 4:49:00, mens Knut Bøvre løp på 3:42:51 og ble 7918 i herreklassen. Jenny og Deimante er ikke med i oppsummeringen på kondis.no siden de var påmeldte som henholdsvis svensk og litauisk løper.

Se også kondis.no: Verdensrekord og mange sterke norske tider i Chicago Marathon

Deimante skriver på facebook:

My fantastic Chicago Marathon 2019 with unbelievable PB by 18min 😀 3:29:46. Afterrun celebration with wonderful people, awsome food and cake in Lithuanian consulate.Jenny på facebook:

YES - I DID IT! Chicago Marathon 2019. Flat asfalt hele veien. Foten holdt, hamstringen holdt, selvsagt var det vondt i perioder. De siste 7K var seige, og jeg måtte innom fasilitetene et par ganger under veis, men for en opplevelse! Holdt en ganske rolig pace hele veien med god flyt, og var egentlig overrasket over hvor godt det gikk. Så stolt over meg selv! Husker selvsagt ikke tiden min men det har null og så - jeg hadde en fantastisk runseeing i Chicago med den hejargjengen hele veien. Grina rett for start da de spilte A-ha - det var så sterkt!! Men så var det bare smil - mil etter mil. Knut på facebook:

Tja..... Planen var 3:20 i dag. Lå an til 3:19 frem til 15k. Derfra gikk det meste galt. Fikk tross alt en fin tur. Må nok bare trene mer😊 New York om tre uker😃 0 Kommentar

Ragnhild Audestad løp Afghanistan maraton

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Okt 2019

Ragnhild Audestad er klubbens globetrotter, og reiser stadig til land vi andre knapt tenker på som alternative reisemål. Og hun finner alltid et maraton... Nå har hun løpt Afghanistan maraton.

Ragnhild skriver på facebook:

Afghanistan maraton - magisk stemning. Dette er eneste konkurranse i Afghanistan hvor både kvinner og menn deltar. Gjennom «free to run» (en org som jobber for at kvinner kan delta i utendørs sport) deltok 53 jenter mellom 13 og 17 år på løpet. Dette var sterke, modne og modige jenter, jeg tror nesten alle fullførte. Mange gutter og unge menn deltok også.
Løpet arrangeres i et fjellområde,og løypa beveger seg fra cirka 2800 til 3400 meter. Absolutt den tyngste maratonruta jeg har gjennomført - mye på grunn av høyden. Høyden skviser krefter og energi skikkelig ut av kroppen
Fantastisk stemning hele veien i løypa - det ble mye prat med de lokale unge som både snakker litt engelsk og er både nysgjerrige og åpne. Kom inn til mål sammen med en jente på 13 år.


 Ragnhild var sammen med disse jentene (maratondeltagere) på tur i fjellet to dagen før konkurransen.

Etter - godt fornøyd med å ha kommet igjennom løypa


0 Kommentar

Nytt medlem: Henning Moholdt

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Okt 2019

Henning Moholdt (41) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Flere av dere har jo truffet Henning bl.a. på RPL50 og Jotunheimsvegløpet, og på klubbtreningen fra Blaker tidligere i år, I det siste kom han på en flott 12. plass med 5:11 på 57 kilometer.

Henning om seg selv:

- Jeg er 41 år, opprinnelig fra Tønsberg og flyttet i 2012 til Lillestrøm der jeg nå er bosatt med kone og to barn. Jobber i Oslo med IT-drift og sikkerhet.

- Har alltid likt å løpe og nå som barna vokser til har jeg fått mer tid til å trene selv.

- Begynte med diverse korte løp opp til halvmaraton i 2015.

- I fjor fant jeg ut at jeg skulle prøve en helmaraton i Oslo Maraton og meldte meg på uken før løpet uten noen tidligere langøkter. Tok det rolig og stortrivdes underveis.

- I år har det blitt Ecotrail 31 km, Romeriksåsen på langs og Jotunheimvegsløpet ultraløp. Jeg hang meg også på en fellestreningsøkt fra Blaker i august og blir gjerne med på flere slike.

- Nå som jeg har to fullførte ultraløp føler jeg at jeg endelig har kvalifisert meg til å melde meg inn i Romerike Ultraløperklubb.


Henning på facebook: https://www.facebook.com/henning.moholdt  


0 Kommentar

Nytt medlem: Deimante Razukiene

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Okt 2019


Deimante Razukiene (37) fra Oslo - opprinnelig fra Litauen - har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultra i Ecotrail45 i 2017.Deimante om seg selv:

- Jeg flyttet til Norge for 6.5 år siden, bor i Oslo nå. Jeg har to barn og jobber som distribusjonsleder. Har løpt hele livet og liker utfordringer. 

- Løpemiljøet i Norge er fantastisk, synes jeg. Jeg digger at dere deler deres erfaring og motiverer andre til løpeglede.

- Har løpt 10+ maratonløp. Mitt første ultraløp var Ecotrail Oslo 45 km i 2017.

- Siden da har jeg løpt Ecotrail Madrid 80 km i november 2017 og Ecotrail Oslo 80 km i år, og noen få ultraløp på 48 km, 65 km. Vil heretter gjerne prøve lengre distanser også.Deimante på facebook: https://www.facebook.com/deimante.razukiene  


0 Kommentar

Nytt medlem: Inga Rybak

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Okt 2019

Inga Rybak (44) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år løp hun inn til 14. plass i RPL50 og slo alle klubbens kvinnelige deltagere.

Bildet: Inga etter 10 km på årets RPL50. (Foto: Håkon Rekstad)

Inga Rybak er 44 år og er tobarns mor. Hun er fra Litauen og flyttet til Norge i 2005. Bor i Oslo og jobber i barnehage.

- Jeg begynte med løping for 5 år siden, siden da har jeg løpt flere kortere løp. Debuterte som ultraløper på Ecotrail Oslo 2018. Elsker å løpe i terreng, sier Inga.

Inga på EcotrailOslo 50 km i 2018. (Foto: Sportograf)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline